Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 19-25 Αυγούστου 2019

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Εύχομαι αυτή η εβδομάδα να είναι δημιουργική, όμορφη, δροσερή και  γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις. Ξεκινάει με μία παρορμητική Σελήνη στον Κριό, που μας εμπνέει για νέα και τολμηρά ξεκινήματα με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα.

Είναι εξαιρετική θέση για σπορ, αθλήματα, δραστηριότητες που απαιτούν καλή φυσική ενέργεια, ενισχύει τη σεξουαλικότητα και ευνοεί όσους δεν είναι δεσμευμένοι να βρουν ταίρι.

Ήδη από τη Δευτέρα 19/8 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου κατευνάζει την ένταση των τελευταίων ημερών.

Την Τετάρτη η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στην Παρθένο και μας διακατέχει μία διάθεση λεπτομέρειας και σχολαστικότητας σε ότι αφορά τον Έρωτα και τα οικονομικά μας. Θα είναι σαν να έχουμε πάρει ένα κόσκινο και κοσκινίζουμε κάθε μας δραστηριότητα. Θα παραμείνει σε αυτήν τη θέση έως τι 15/9.

Την ίδια μέρα πραγματοποιείται το τρίγωνο Ερμή Δία που είναι ιδανικό για κοντινές αποδράσεις, επαφές, συμφωνίες και διαφήμιση.

Την Παρασκευή ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στην Παρθένο και εφιστά την προσοχή μας σε θέματα υγείας και εργασίας.

Το Σάββατο 24/8 η σύνοδος Αφροδίτη Αρη δείχνει κατανόηση μεταξύ μας, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην επικοινωνία.

Η εύνοια στην επικοινωνία συνεχίζεται και την Κυριακή 25/8. Με την πολυαστρία  στο ζώδιο της Παρθένου, πολλά πράγματα μπαίνουνε στη θέση τους.    

Ας δούμε πως επηρεάζεται το κάθε ζώδιο ξεχωριστά αυτήν την εβδομάδα.

Πρέπει να εξετάζουμε πολλά στοιχεία του χάρτη μας που είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος.

ΚΡΙΟΙ

Ο κυβερνήτης σας ο Άρης σας καλεί να ανασκουμπώσετε τα μανίκια και να αφοσιωθείτε στον επαγγελματικό στίβο. Η Αφροδίτη σας ενθαρρύνει το φλερτ με συνεργάτες. Άλλο που δεν θέλετε εσείς.

ΤΑΥΡΟΙ

Ο Άρης εγκαινιάζει μία περίοδο δυναμική και αισθησιακή για εσάς. Υπερχειλίζετε από αυτοπεποίθηση που σας προδίδει τόλμη. Δρομολογείτε δραστηριότητες που έχουν εξελικτική πορεία προς όφελός σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο πλανήτης της δράσης σας δίνει την ώθηση να ασχοληθείτε με τα θέματα της οικογενειακής εστίας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνετε μία μετακόμιση ή μία βελτίωση στο χώρο σας (οικίας ή εργασίας).

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Ο Άρης στην Παρθένο αλλάζει το κλίμα στη ζωή σας και αρχίζει μία περίοδος διακοπών και ξενοιασιάς. Η καθημερινότητά σας θα είναι δραστήρια και ευχάριστη. Οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

ΛΕΟΝΤΕΣ

Ο Άρης στην Παρθένο σας βάζει σε μία διαδικασία εξόδων με απρόσμενες δαπάνες. Ταυτόχρονα σας απασχολεί πολύ το οικονομικό και καλά θα ήταν να φροντίσετε να μην κάνετε σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Πολλοί πλανήτες διανύουν το ζώδιό σας. Αυτό σας προσδίδει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Να φροντίσετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τη θετικότητα των πλανητών. Να αποφύγετε τη βιασύνη και την επιπολαιότητα, που είναι κάτι που δεν σας χαρακτηρίζει.

ΖΥΓΟΙ

Ξεκινάει μία περίοδος άγχους καθότι άλλοι θα εργαστούν παρασκηνιακά. Εσείς, όμως, που είστε οι κατεξοχήν διπλωμάτες του ζωδιακού να φροντίσετε να πετύχετε τους στόχους σας με κάθε μέσο και θα τα καταφέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Η κοινωνικότητά σας χτυπάει κόκκινο καθώς ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου. Επίσης η Αφροδίτη ανεβάζει τη θερμοκρασία του  θερμόμετρου και σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς και ερωτικούς.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Με τον Άρη στην Παρθένο μπαίνετε νωρίς στη φθινοπωρινή διάθεση και αφοσιώνεστε στον επαγγελματικό στίβο. Ταυτόχρονα η Αφροδίτη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας δίνει γοητεία και δεν περνάτε απαρατήρητοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Ο Άρης στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας και σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια που θα διοχετεύσετε στον επαγγελματικό στίβο. Θα έλθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας άτομα κι αυτό θα σας δώσει απύθμενη χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Εφόσον ο Άρης κάνει την είσοδό του στην Παρθένο το σκηνικό αλλάζει και στρέφετε το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά. Πρέπει να διευθετήσετε τα χρήματα που βρίσκονται σε χέρια τρίτων. Για αυτό θα επισκεφτείτε συχνά τις τράπεζες.

ΙΧΘΥΕΣ

Όλη σας η ενέργεια διοχετεύετε στη σχέση σας με το άλλο σας μισό, που το φροντίζετε τόσο όμορφα ώστε είναι αδύνατον να μην σας ανταποκριθεί πλήρως. Αυτό σας προσδίδει χαρά και σας κρατάει σε εγρήγορση.

ΚΑΛΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…