Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 8 – 14/5/17

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Με πόση ταχύτητα φτάσαμε στη δεύτερη εβδομάδα του Μάη; Ίσως διότι οι συνθήκες είναι τόσο ευοίωνες που μειώνουν τη διάρκεια του χρόνου, τουλάχιστον ως αίσθηση. Ο Μήνας Μάιος ρίχνει τις βάσεις πάνω στις οποίες μπορούμε να δομήσουμε νέα σχέδια που θα μας βοηθήσουν να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που μας φαίνονταν αδιέξοδες.

Ελπιδοφόρα μηνύματα ενέχει το τρίγωνο Κρόνου- Ουρανού, το οποίο θα είναι ενεργό έως το μήνα Νοέμβριο. Συντηρητικές και προοδευτικές ιδέες θα ενωθούν για να ανοίξουν δρόμο στην επίτευξη σχεδίων τόσο στον επιχειρηματικό, όσο και στον πολιτικό χώρο. Ας αναμένουμε, λοιπόν, με ελπίδα και πεποίθηση για το καλύτερο.

Η Εβδομάδα αρχίζει με μία φιλήσυχη Σελήνη στο Ζυγό που μας προδιαθέτει για συντροφικότητα και για συνεργασία κάθε είδους.

Την Τρίτη το τρίγωνο Ηλίου – Πλούτωνα είναι εξαιρετικά ευνοϊκό, αλλά ταυτόχρονα η σύνοδος Ερμή – Ουρανού πιθανόν να είναι πρόξενος απρόβλεπτων γεγονότων και πολύ ευχάριστων. Δίνει τη δυνατότητα της εσωτερικής επαναστατικής διάθεσης και ωθεί τα πράγματα να εξελιχτούν. Όλα γίνονται με ραγδαία ταχύτητα.

Την Τετάρτη νοιώθουμε έντονα τα συναισθήματα που προκαλεί η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη 11 του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού, που θα δημιουργήσει πάθη και επιθυμία εκδίκησης και πιθανόν να εξάψει παθολογική ζήλια. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι ιδιαίτερα σημαντική. Θα λέγαμε κυρίως ευνοϊκή. Δεν χρειάζεται να υπάρχει πανικός όταν έχουμε Πανσέληνο. Αντίθετα πρέπει να ψάχνουμε τα θετικά που δημιουργούνται στον ουρανό και να φροντίσουμε να αδράξουμε τις ευκαιρίες. Θα διαχέεται η ελπίδα της αναγέννησης που προκαλεί το τρίγωνο Ήλιου στον Ταύρο και Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μπορεί ο Ήλιος στον Ταύρο που επηρεάζει τη Γη να γκρεμίσει τις παλιές δομές για να δώσει χώρο σε ένα φωτεινό μέλλον. Ας το ελπίσουμε, λοιπόν, για να το προκαλέσουμε με τη θετικότητα της προσδοκίας μας.

Την Παρασκευή 12/5 το τρίγωνο Άρη – Δία αυξάνει τη δημιουργικότητά μας και μας ωθεί στην υλοποίηση των ονείρων μας.

Το Σάββατο 13/5 είναι μία εξαιρετικά θετική ημέρα, κατάλληλη για να κάνουμε μελλοντικά πλάνα και ίσως να κάνουμε ταξίδια με μεταφορική και γεωγραφική έννοια.

Την Κυριακή 14/5 με τη Σελήνη στον Τοξότη και με πολλούς πλανήτες σε ζώδια της φωτιάς θα δώσει τη φλόγα για έρωτα και ξενοιασιά.

Ας ρίξουμε μία ματιά στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά χωρίς να ξεχνάμε τη μοναδικότητα του καθενός που αποτελείται από πολλούς πλανήτες και κυρίως πρέπει να έχουμε γνώση για το ζώδιο στο οποίο ανήκει η Σελήνη μας από την οποία αντλούμε πληροφόρηση για το ψυχισμό μας.

ΚΡΙΟΙ

Με την Πανσέληνο την 11 του μήνα που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου Σκορπιού θα έχετε μία αφύπνιση αναφορικά με τα οικονομικά σας. Θα διαπιστώσετε πόσο το χρήμα μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Δείτε το θετικά. Ο Ουρανός στο ζώδιό σας μπορεί να σας ωθήσει σε ριψοκίνδυνες δραστηριότητες κάτι που αποτελεί στοιχείο του χαρακτήρα σας.

ΤΑΥΡΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου Σκορπιού θα ρίξει το φως στις σχέσεις σας η σε κάποια συνεργασία βγάζοντας στην επιφάνεια τα προβλήματα. Με τη διπλωματική συμπεριφορά σας θα χειριστείτε τα πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Ουρανός θα σας βγάλει μία διάθεση με εναλλαγές που θα εκπλήξουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στις 11 του μήνα μπορεί να σας αφυπνίσει σχετικά με την υγεία σας και να σας βάλει στη διαδικασία να ψάξετε την επίλυση αυτών που σας προβληματίζουν. Η σύνοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικές ευχάριστες εκπλήξεις. Σας δίνει την ώθηση να είστε τολμηροί πλέον του δέοντος. Είστε ήδη από τη φύση σας, τι παραπάνω θα κάνετε τώρα;

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Η Πανσέληνος την Πέμπτη θα αφυπνίσει πάθη που ήταν κρυμμένα εδώ και καιρό. Αμάν αμάν. Τι θα δούμε από εσάς με την πανσέληνο στον ερωτικό Σκορπιό; Προσοχή στην αρχή της εβδομάδας με τη σύνοδο Ερμή – Ουρανού που μπορεί να είναι πρόξενος απροσδόκητης συμπεριφοράς με στοιχεία παρορμητισμού!

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου Σκορπιού ρίχνει το φως στην καριέρα σας και σας πιέζει σε τέτοιο βαθμό που να ξεχνάτε την ερωτική διάθεση που μπορεί να έχει η Αφροδίτη στο φιλικό για σας ζώδιο του Κριού και να παραμερίζετε τη σχέση σας και να καταπιέζετε την ανάγκη για συντροφικότητα. Μπορεί, όμως, να κάνετε σχέδια μακράς διάρκειας.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Πολύ θετική για σας αγαπημένα μου Παρθενάκια η Πανσέληνος της Πέμπτης που μπορεί να σας φέρει κοντά αγαπημένα πρόσωπα όπως φίλους, συγγενείς πρόθυμους να σας δώσουν την αγάπη τους και τον καλύτερο τους εαυτό. Γι’ αυτό να επιδιώξετε να οργανώσετε μία έξοδο η ένα κάλεσμα στην οικογενειακή εστία. Θα περάσετε πανέμορφα.

ΖΥΓΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου επηρεάζει τα οικονομικά σας. Επειδή είναι άκρως θετική να επιδιώξετε να ζητήσετε ένα δάνειο από φίλους ή κυρίως από άτομα της οικογενειακής εστίας. Τα συναισθήματά σας με τη Αφροδίτη στον Κριό είναι τρυφερά. Κρύβετε, όμως, ένα ανικανοποίητο που καλά θα κάνετε να το κρατήσετε για σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Το κομμάτι που θα επηρεάσει πρωτίστως η Πανσέληνος της Πέμπτης την 11 του μήνα είναι η ανάγκη σας για συντροφικότητα που θα σας πιέσει να ψάξετε παντού το άλλο σας μισό. Πιθανόν ανάμεσα σε φίλους θα βρείτε τη θαλπωρή που ψάχνετε σπασμωδικά. Όσοι είστε τακτοποιημένοι συναισθηματικά θα περάσετε όμορφα την εβδομάδα αυτή. Ο Ουρανός θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις στον επαγγελματικό στίβο που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Θα βιώσετε μία ανησυχητικά ήρεμη εβδομάδα. Κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο Σκορπιό που αντιπροσωπεύει το 12ο σας οίκο και σας κάνει εσωστρεφείς με μία διάθεση ενδοσκόπησης που δεν έχετε εύκολα. Καιρός, λοιπόν, να στραφείτε προς τα έσω για να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας. Είναι απαραίτητο να αλλάξετε λίγο τη συμπεριφορά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Ταλαιπωρημένοι από τη διέλευση του Πλούτωνα στο ζώδιό σας εδώ και χρόνια θα βιώσετε μία όμορφη εβδομάδα με την Πανσέληνο της 11 του μήνα, το τρίγωνο του Ήλιου – Πλούτωνα. Το πλανητικό σκηνικό θα σας ανακουφίσει και η σύνοδος Ερμή – Ουρανού θα φέρει απρόσμενες ευχάριστες ειδήσεις στο χώρο της οικογενειακής εστίας. Έχουμε πει ότι ο Ουρανός φέρνει φαινομενικά ξαφνικές αλλαγές, οι οποίες είναι προϊόν δικής μας βούλησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη 11 του μήνα στον άξονα Ταύρου Σκορπιού σας φέρνει αντιμέτωπους με τις ανάγκες που απαιτεί ο επαγγελματικός στίβος και τα θέλω των ατόμων στην οικογενειακή εστία. Με σοφία θα αποφασίσετε που θα δώσετε τη μεγαλύτερη σημασία και την πρέπουσα αξία. Θα τα καταφέρετε διότι είστε πολύ σοβαροί αντίθετα με αυτά που πιστεύουν αυτοί που δεν σας γνωρίζουν καλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Εδώ και καιρό παραπονιέστε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν σας «καταλαβαίνουν». Ήρθε επιτέλους η ώρα να έρθετε πιο κοντά και νοιώσετε ότι οι σχέσεις σας σημειώνουν βελτίωση την οποία θα νοιώσετε και θα ανταποκριθείτε δεόντως. Και τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν με την Αφροδίτη στον Κριό. Θα σας βοηθήσει να φτιάξει η διάθεσή σας και να γκρινιάζετε λιγότερο.

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…