Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 16 – 22/10/17

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Το χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας είναι η Ν. Σελήνη που πραγματοποιείται την Πέμπτη στις 19 του μήνα στις 26 35 του Ζυγού. Η Ν. Σελήνη, ως γνωστό, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και επειδή βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού ευνοούνται οι σχέσεις και οι συνεργασίες.

Η συμμετοχή του ανατρεπτικού πλανήτη του Ουρανού μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτα γεγονότα. Μην σκεπτόμαστε πάντα ότι θα είναι αρνητικά αυτά τα γεγονότα που θα συμβούν δίχως προγραμματισμό και φαινομενικά απρόοπτα.

Άλλο αξιοσημείωτο γεγονός είναι η είσοδος του Αρη στο Ζυγό την Κυριακή 22 Οκτωβρίου όπου θα παραμείνει έως τις 8 Δεκεμβρίου και θα επηρεάσει θετικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Ν. Σελήνη το κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΙ

Η Ν. Σελήνη στο Ζυγό θα σας δώσει μία καλή διάθεση για συνεργασία. Αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας στον επαγγελματικό στίβο και πιθανόν και μία καλή συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΙ

Με τη Ν. Σελήνη στο Ζυγό να περιμένετε ευκαιρίες στον τομέα που περισσότερο αγαπάτε. Τα άστρα σας υπόσχονται οικονομική εύνοια την οποία θα πρέπει να  μυριστείτε και να την αδράξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Ν. Σελήνη στο Ζυγό σας υπόσχεται ευκαιρίες στον Έρωτα και ίσως την απόκτηση ενός απογόνου για αυτούς που το επιθυμούν. Θα έχετε έμπνευση στο σχεδιασμό ενός επιχειρηματικού και δημιουργικού σχεδίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Η N. Σελήνη στο Ζυγό με τη συμμετοχή του Ουρανού φέρνει ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, αλλά με ηρεμία και σύνεση μπορείτε να τη μετατρέψετε σε μία παιχνιδιάρικη κατάσταση.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Με τη Ν. Σελήνη στο Ζυγό αφού συμμετέχει ο Ουρανός φαίνεται ότι η ζωή σας θα αλλάξει και θα γεμίσει με ευχάριστες εκπλήξεις. Πρόκειται για μία καλή εβδομάδα όπου ευνοούνται τα σχέδιά σας σε όλους τους τομείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η Ν. Σελήνη στο Ζυγό με τη συμμετοχή του Ουρανού μπορεί να φέρει μία οικονομική ενίσχυση από τρίτους όπως δάνεια, χρήματα του συντρόφου που θα  δώσει ένα χέρι βοηθείας στην κατάστασή σας.

ΖΥΓΟΙ

Με τη Ν. Σελήνη στο ζώδιό σας και τη συμμετοχή του Ουρανού να αναμένετε ευχάριστες εξελίξεις στην καθημερινότητά σας. Η επαναστατική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Η Ν. Σελήνη στο Ζυγό θα ενισχύσει τη διαισθητική σας ικανότητα και θα συνειδητοποιήσετε καταστάσεις. Αυτό, φυσικά, θα σας βοηθήσει να έχετε ιδέες και να  σχεδιάσετε το μέλλον σας με επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Η Ν. Σελήνη στο Ζυγό εσάς τους τυχερούς του ζωδιακού κύκλου θα σας δώσει ευκαιρίες για πολλές γνωριμίες και τη δυνατότητα να ενταχτείτε σε μία ομάδα. Ευνοούνται  οι συλλογικές δραστηριότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Η N. Σελήνη στο Ζυγό θα σας δώσει ευκαιρίες στον επαγγελματικό στίβο. Είναι ο χώρος που σας εκφράζει περισσότερο από όλους. Θα σας χαροποιήσει η επιτυχία ενός σχεδίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Η Ν. Σελήνη στο Ζυγό θα σας φέρει ευκαιρίες για να ταξιδέψετε με κάθε μέσο. Είτε ονειρικά, είτε γεωγραφικά. Αγαπάτε τα ταξίδια όσο λίγα ζώδια και αυτό θα σας τονώσει ψυχολογικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Ν. Σελήνη στο Ζυγό και η συμμετοχή του Ουρανού θα σας δώσει την έμπνευση να ψάξετε και να βρείτε λύσεις για να διαχειριστείτε ένα οικονομικό θέμα που σας ταλανίζει εδώ και καιρό

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…