Αρωματικοί ψωμοκεφτέδες
Η συγκεκριμένη συνταγή αποτελεί μια πολύ καλή ιδέα για ένα συνοδευτικό πιάτο. Γρήγορο και εύκολο στην εκτέλεση μπορείτε να το «παντρέψετε» γευστικά με κρέας και πουλερικά που συνοδεύονται με σάλτσα.
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. άσπρο ψωμί τριμμένο
3 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
3 κουταλιές αρωματικά χόρτα (μαϊντανό, θυμάρι, δενδρολίβανο κτλ)
Το ξύσμα μισού λεμονιού
1 αυγό
35 γρ. βούτυρο λιωμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μια λεκάνη αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί, τα ζυμώνουμε καλά, πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί.
- Ψήνουμε το φαγητό σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 C για μισή ώρα περίπου.
- Σερβίρουμε τους ψωμοκεφτέδες με κοτόπουλο ή κρέας λεμονάτο και περιχυμένους με τους χυμούς από το κρέας.



























