Αρωματική σαλάτα με τόνο και αυγά βραστά

Συντάκτης: Λορένα Μέμα

Η τονοσαλάτα θέλει αρωματικά υλικά και ο άνηθος ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Ταιριάζει σε πολλές συνταγές κυρίως σε σαλάτες. Προσθέτουμε και άλλα υλικά όπως αγγουράκια τουρσί, αυγά, σόγια σος που ταιριάζουν γευστικά μεταξύ τους. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τη σόγια σος με μαγιονέζα για να γίνει πιο χορταστική η σαλάτα σας!

Υλικά

1 κονσέρβα τόνο σε νερό

2 κ.σ. σόγια σως

1 κ.γ. άνηθο

2 αυγά βραστά

4 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε φέτες

1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  • Βράζετε τα αυγά για 10-15 λεπτά.
  • Τα αφήνετε να κρυώσουν και τα κόβετε σε φέτες.
  • Αφαιρείτε το νερό από τον τόνο.
  • Σε μια μεγάλη σαλατιέρα βάζετε μέσα τον τόνο, τα αγγουράκια τουρσί και το κρεμμύδι.
  • Αλατίζετε, προσθέτετε ελαιόλαδο και σόγια σως.
  • Ανακατεύετε πολύ καλά και πασπαλίζετε με άνηθο.
  • Τέλος τοποθετείτε από πάνω τα βραστά αυγά.

Συντάκτης: Λορένα Μέμα,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.