Τι συμβολίζει ο αριθμός 2017 με βάση την αριθμολογία!

Συντάκτης: Ραφαέλλα Α. Μπούχλα

Το 2017 είναι και πλέον γεγονός διανύοντας ήδη, σχεδόν το πρώτο μισό του Ιανουαρίου. Όμως τι συμβολίζει το 2017 σύμφωνα με την γνωστή αριθμολογία;

Η αριθμολογία, θεωρείται η αρχαία μέθοδος, που κύριο αντικείμενό της, έχει την τον συμβολισμό των αριθμών, ερμηνεύοντας και δίνοντας επιστημονικά μια κατανοητή όψη σε διάφορα ανθρώπινα θέματα.

Αυτός ο επαναστατικός δρόμος της γνώσης των αριθμών οφείλεται κατά αποκλειστικά στον αρχαίο φιλόσοφο Πυθαγόρα.

Ο Πυθαγόρας ανέπτυξε την γνωστή θεωρία του γύρω από τους αριθμούς, η οποία ήταν βασιζόμενη στο γνωμικό, ότι τα πάντα είναι αριθμοί και ότι οι αριθμοί αυτοί είναι η αντανάκλαση των πνευματικών οντοτήτων, η παρουσία των οποίων μέσα από αυτούς είναι αισθητή στην καθημερινή μας ζωή.

Θεωρούσε λοιπόν και παρουσίαζε μέσα από τις μελέτες του την κλίμακα του 9, δηλαδή ότι οι αριθμοί από το 1 και μέχρι το 9, συμβολίζουν για τον μακρόκοσμο τις παγκόσμιες αρχές και για τον μικρόκοσμο γεγονότα, ικανότητες και χαρακτηριστικά, διδάσκοντας ότι ο αριθμός είναι ο νόμος του σύμπαντος.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τι σημαίνουν οι αριθμοί 2, 0, 1, 7

Γνωρίζοντας καταρχάς τη σημασία των αριθμών, μπορούμε να κατανοήσουμε την πορεία όλων των κύκλων της ζωής μας, καθώς και επειδή η αριθμολογία κατατάσσεται ως μια συμβολική γλώσσα, ή πιο εκτενέστερα ως ένα πολύπλοκο σύστημα συσχετισμού και πληροφοριών μας δίνεται η δυνατότητα μέσω αυτού να μπορέσουμε να κατευθύνουμε τη ζωή μας.

Το 2017 σε τελικό άθροισμα των τεσσάρων αριθμών, μας δίνει το νούμερο 1.

Ο αριθμός «1» συμβολίζει ένα νέο ξεκίνημα, και βασικά οτιδήποτε νέο, ανοίγοντας καινούργιες προοπτικές με ηγετικούς στόχους και σχέδια συνεργασίας.

Αναλύοντας το 2017, βλέποντας να ηγείται ο αριθμός «2» μαθαίνουμε πως αντιπροσωπεύει τον αριθμό των συναισθημάτων, του ενστίκτου, της φαντασίας αλλα και της Σελήνης. Δημιουργεί ερεθίσματα ανάγκης, αρμονίας, διπλωματίας και δεκτικότητας, καθώς θεωρείται αριθμός με μεγάλη επιρροή και ισχύ.

Συνεχίζοντας στο δεύτερο αριθμό το «0» , η σημασιολογία του μας παραπέμπει ότι αντιπροσωπεύει το άπειρο και κατ’ επέκταση τις εποικοδομητικές κατευθυντήριες αλλαγές στη ζωή μας, προωθώντας με τη σειρά του την δημιουργία νέων.

Και πάμε στον αριθμό «1» το οποίο αντανακλά με τα θεολογικά Πιστεύω, καθώς αντιπροσωπεύει την Γέννηση. Τη συνείδηση και την αρχή της δημιουργίας όλων των υπόλοιπων αριθμών, θεωρώντας τον μοναδικό και ως ο αριθμός που σε όλες σχεδόν τις μαθηματικές πράξεις (πρόσθεση – διαίρεση) παραμένει αναλλοίωτος.

Αναφέρεται και έχει ταυτίσει τη σημασιολογία του με την επιτυχία, την ικανοποίηση, την πρόοδο, όντας χαρακτηριζόμενος ως ο αριθμός έμπνευση.

Και οδηγούμαστε κατά σειρά στον τελευταίο αριθμό τον αριθμό «7». Παρουσιάζεται γύρω του μια μικρή έκπληξη ως προς αυτά που τον πλαισιώνουν, αφού συνοδεύεται απόλυτα με το ερωτεύσιμο μοτίβο του μυστηρίου, ξεχειλίζοντας ενθάρρυνση, ανεξαρτησία, την επιθυμία για γνώση, τη διαίσθηση και την ενίσχυση των συναισθημάτων αλλά και τη διάλυση των φόβων και των εμποδίων.

Έτσι φτάνοντας στο τέλος της ανάλυσης του 2017, προμηνύουμε την όμορφη πορεία ενός έτους γεμάτο εκπλήξεις, γεμάτο νέες ανακαλύψεις και πολλά νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς.

Και επειδή κάποια πράγματα, μάλλον θα έλεγα σχεδόν όλα, θέλουν τόλμη και λιγάκι σκέψη, μπορούμε να πάρουμε υπόψη μας τα σημαντικά στοιχεία της αριθμολογίας, νιώθοντας μέσα από τα χαρακτηριστικά της πως αυτό το έτος θα είναι αισιόδοξα ευνοϊκό για όλους, ευχόμενοι ότι θα μας αποφέρει χαρά, ελπίδα και ευτυχία…!

Συντάκτης: Ραφαέλλα Α. Μπούχλα,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.