Αντικριστά: Ο Γιώργος Θεοφάνους αντικριστά με τον Γιώργο Κατσαρό στο Θέατρο Παλλάς στις 16 Ιουνίου!

Συντάκτης: Flowmagazine

Ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Γιώργος Κατσαρός θα συναντηθούν ξανά μετά από τριάντα τέσσερα χρόνια σε μια μοναδική συναυλία στο Θέατρο Παλλάς για να ενώσουν με τη μουσική τους διαφορετικές γενιές ανθρώπων.

Οι δυο τους ενώνουν διαφορετικές γενιές ανθρώπων που μεγάλωσαν με τα τραγούδια τους, ερωτεύτηκαν, αγάπησαν και συνεχίζουν να ζουν στιγμές της ζωής τους με αυτά. Σε αυτό το μαγικό ταξίδι συνοδοιπόροι ο Άκης Δείξιμος, η Όλγα Βενετσιάνου, ο Νίκος Παπουτσής και η Χριστίνα Ράλλη που ξεχωρίζουν για τις ερμηνείες τους.

Η σχέση των δύο καλλιτεχνών ξεκίνησε το μακρινό 1990 όταν ο νεαρός Γιώργος Θεοφάνους αποφασίζει να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ τραγουδιού της Θεσσαλονίκης. Ο Γιώργος Κατσαρός συμμετέχει μαζί με μουσικά «τέρατα» της εποχής, στην κριτική επιτροπή του Φεστιβάλ, στην οποία και προεδρεύει. Η ενορχήστρωση του τραγουδιού του νεαρού Κύπριου μαγεύει τον Πρόεδρο και τα μέλη της επιτροπής, χαρίζοντας του το Βραβείο Ενορχήστρωσης. Την επόμενη χρονιά, η αναγνώριση του Γιώργου Κατσαρού στο πρόσωπο του Γιώργου Θεοφάνους μεταφράζεται στην τοποθέτηση του ανάμεσα στους επίσημους ενορχηστρωτές του φεστιβάλ.

Σήμερα, τριάντα τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία, ο Γιώργος Θεοφάνους ΑΝΤΙΚΡΙΣΤΑ στον Γιώργο Κατσαρό, το πιάνο πλάι στο σαξόφωνο, πλαισιωμένοι από μια ορχήστρα καταξιωμένων μουσικών συναντιόνται και πάλι για να μας χαρίσουν δυο διαχρονικές μουσικές βραδιές.

Οι μουσικοί:
Κιθάρα: Κώστας Νικολόπουλος
Μπουζούκι: Βαγγέλης Ζαρμπούτης, Νίκος Γερακέλλης
Τύμπανα: Σάκης Παπαδόπουλος
Μπάσο: Ρήγας Βοργιάς
Κιθάρα: Δημήτρης Ρέτικας
Πλήκτρα: Βασίλης Γκορίτσας
Πλήκτρα: Αλέξανδρος Κούρος
Σαξόφωνα: Κώστας Κονιδάς
Σαξόφωνο: Βασίλης Δεφίγγος
Κιθάρα: Αχιλλέας Διαμαντής
Keyboards/Ακορντεόν: Σάββας Ρακιντζάκης
Ηχολήπτες : Δημήτρης Δημητριάδης, Μανώλης Καλίτσης
Ηχοληψία: Γιώργος Χουντάς, Μάνος Καλίτσης
Φωτισμοί: Αλέξης Χαιμαλάς
Content Creator-VFX: Κωνσταντίνος Γαρίνης
3D Generalist: Σπύρος Κουδουνάς
Δημόσιες σχέσεις & Επικοινωνία: Μαργαρίτα Δρούτσα – mdroutsa@gmail.com
Για ομαδικά εισιτήρια παρακαλώ επικοινωνήστε με το: group@theatrikesskines.gr κιν. 6942771133
Προπώληση more.com
Παραγωγή: Θεατρικές σκηνές

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…