Ανθοκομική έκθεση στην πλατεία Κοτζιά

Συντάκτης: Flowmagazine

Ανθοκομική έκθεση στην πλατεία ΚοτζιάΜε το μήνυμα: «Επιστροφή στην πόλη μας» και σκοπό την ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης, ανοίγει τις πύλες της, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου,στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Πλατεία Κοτζιά), η Ανθοκομική Έκθεση του δήμου Αθηναίων.

Ο καθιερωμένος θεσμός της Αθήνας, διοργανώνεται σε συνεργασία με τους Φυτωριούχους Αττικής, παρέχοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες της έκθεσης να προμηθευτούν σε προσιτές τιμές, περισσότερα από 600 είδη λουλουδιών και φυτών, από Έλληνες παραγωγούς αλλά και ενημέρωση για καλλιέργειες ανθών και φυτών στο σπίτι.

Τα εγκαίνια θα τελέσει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 12.00μ.μ. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 21 Οκτωβρίου.

«Η Ανθοκομική Έκθεση αποτελεί παράδοση για την πόλη μας, αφού προσφέρει στους επισκέπτες της ,τη δυνατότητα να αποδράσουν για λίγο από την καθημερινότητα, δίνοντάς τους παράλληλα την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τη μοναδικότητα των λουλουδιών» τόνισε ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος Άγγελος Αντωνόπουλος.

Ο κύριος Αντωνόπουλος εξήρε την προθυμία με την οποία οι παραγωγοί ανταποκρίνονται, προσφέροντας ελληνικά λουλούδια και φυτά και επισήμανε ότι ο Δήμος Αθηναίων θα συνεχίσει να στηρίζει την Έκθεση, με την άριστη πάντα συνεργασία, που έχει με τον Συνεταιρισμό.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Σάββατο 6 Οκτωβρίου: 12.00 μ.μ

Εγκαίνια από το Δήμαρχο Αθηναίων.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων ,ώρα 11.30 -12.00

Και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων,12.00-13.00 ,υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Σταύρου Μπερή.

Τέσσερις ξυλοπόδαροι θα μοιράζουν στους επισκέπτες λουλούδια

Σάββατο 13 Οκτωβρίου: 14.00-15.00

Συναυλία του Μάριου Στρόφαλη –Παροδοσιακό αργεντίνικο tango

Μάριος Στρόφαλης –ακκορντεόν

Κώστας Βλαχόπουλος –χρωματική φυσαρμόνικα

Χορεύουν: Κώστας –Δανάη (ομάδα tango BAILE DE BARIO )

Σάββατο 20 Οκτωβρίου : 14.00-15.00

Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής Δήμου Αθηναίων (έντεχνο –λαικό), σε διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Χαλκιά.

Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Πλατεία Κοτζιά)

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 09.00 – 21.00

Είσοδος δωρεάν

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…