Ανανεωμένο δέρμα με τη σειρά Specifics της Seventeen

Συντάκτης: Μαρία Μηλίγγου

Ανανεωμένο δέρμα με τη σειρά Specifics της SeventeenΗ περιποίηση του προσώπου είναι μια σχεδόν καθημερινή διαδικασία για κάθε γυναίκα. Θέλει προσοχή και τις κατάλληλες επιλογές, ώστε το αποτέλεσμα για διαρκεί. Δοκιμάσαμε τα νέα προϊόντα περιποίησης προσώπου από τη Seventeen και τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Συγκεκριμένα μιλάμε για τα Deep Cleansing Masque και Purifying Cream Scrub, δύο προϊόντα βασικά και απαραίτητα για την φροντίδα κάθε τύπου δέρματος. Το scrub απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει απαλό δέρμα, ενώ η μάσκα αφαιρεί τους ρύπους και την περιττή λιπαρότητα, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή σε βάθος. Ας δούμε όμως πως θα τα χρησιμοποιήσουμε.

Ανανεωμένο δέρμα με τη σειρά Specifics της SeventeenScrub
To face spa θα ξεκινήσει ε την απολέπιση του δέρματος. Το απαλό και λαμπερό δέρμα δεν είναι ένας άπιαστος μύθος. Χρειάζεται απλά συστηματική φροντίδα .Το Purifying Cream Scrub με κόκκους Jojoba ενδείκνυται για συχνή χρήση, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας καθώς απολεπίζει απαλά και δεν ερεθίζει το δέρμα. Εμείς το δοκιμάσαμε σε λιπαρό δέρμα με τάσεις ακμής, με χρήση 3 φορές την εβδομάδα και ήδη η διαφορά είναι εμφανής από τις πρώτες εφαρμογές .Αν το δέρμα μας είναι πιο ξηρό ωστόσο η ενδεδειγμένη συχνότητα είναι μια φορά την εβδομάδα. Πως το χρησιμοποιούμε λοιπόν; Πολύ απλό… αφού βρέξουμε το δέρμα μας με χλιαρό νερό ώστε να ανοίξουν καλύτερα οι πόροι, απλώνουμε ποσότητα περίπου ίση με ένα νόμισμα από το Purifying Cream Scrub στα χέρια μας. Το μοιράζουμε στις παλάμες μας και αρχίζουμε να το δουλεύουμε με κυκλικές κινήσεις από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω. Προσέχουμε να κάνουμε πολύ απαλό μασάζ γιατί παρόλο που είναι δύσκολο, δεν αποκλείεται να ερεθίσουμε, ακόμη και να τραυματίσουμε την επιδερμίδα μας.

Στη συνέχεια ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό και συνεχίζουμε με κρύο για να τονώσουμε και την κυκλοφορία του αίματος. Σκουπίζουμε απαλά το νερό με μια απαλή πετσέτα, βάζουμε την ενυδατική μας κρέμα και δεν παραλείπουμε να επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία εβδομαδιαίως ώστε να απολαμβάνουμε το πιο λαμπερό πρόσωπο που είχαμε ποτέ.

Ανανεωμένο δέρμα με τη σειρά Specifics της SeventeenΒάλτε τη μάσκα σας

‘Όσο σχολαστικές και αν είμαστε με τον καθαρισμό του προσώπου μας πάντα χρειάζεται κάτι πιο δραστικό για να απορροφήσει τους ρίπους και το περιττό σμήγμα. Ειδικά όσες έχουν λιπαρό ή μικτό δέρμα το γνωρίζουν καλύτερα από όλες .Η σειρά Specifics λοιπόν έρχεται να καλύψει την ανάγκη μας αυτή με την Deep Cleansing Masque που περιέχει πράσινη άργιλο και Αloe Vera.Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να την χρησιμοποιούμε μία με δύο φορές την εβδομάδα. Ιδανικά θα ήταν να την χρησιμοποιούμε μετά την απολέπιση μας ώστε να αποδώσει τα μέγιστα και να καθαρίσει σε βάθος. Η πράσινη άργιλος είναι γνωστή για τις καθαριστικές ιδιότητες της καθώς και για την ικανότητα της να εξομαλύνει την υπερβολική έκλυση λιπαρότητας. Αφού λοιπόν απλώσουμε ένα λεπτό στρώμα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό περιμένουμε 10 με 15 λεπτά να δράσει και αφαιρούμε με άφθονο ζεστό νερό. Η αίσθηση που αφήνει μετά είναι υπέροχη καθώς το δέρμα είναι καθαρό σε βάθος μεν και πολύ ενυδατωμένο δε χάρη στην aloe vera και τις ενυδατικές τις ιδιότητες.

Συντάκτης: Μαρία Μηλίγγου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.