Ανακαλύψτε γύρω σας το μαγικό αριθμό 7 και κερδίστε…!

Συντάκτης: Flowmagazine

Ανακαλύψτε γύρω σας το μαγικό αριθμό 7 και κερδίστε...!Ο αριθμός 7 θεωρείται μαγικός αριθμός από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους έχει επικρατήσει αυτό, είναι ότι το 7 είναι ο μόνος αριθμός από τους 10 βασικούς (1, 2, 3… 10) που δεν διαιρείται και δεν πολλαπλασιάζεται εντός του 10, παρά μόνο με τον εαυτό του.

Ο βασικός όμως λόγος που εξηγεί την κρυφή «μαγεία» του 7, είναι ότι έχουν προκύψει πολλά φυσικά και τεχνητά φαινόμενα που σηματοδοτούνται με αυτόν τον αριθμό. Ή για να το θέσουμε αλλιώς, πολλά δημιουργήματα του ανθρώπου, αλλά και θαύματα της φύσης είναι 7 στον αριθμό. Και αυτό συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο. Λέτε να είναι τυχαίο;

Με έμπνευση τον αριθμό 7 σχεδιάσαμε το νέο μας διαγωνισμό. Δηλώστε μας στα σχόλια κάτω από το άρθρο, ποιά γεγονότα, φυσικά φαινόμενα ή οτιδήποτε γνωρίζετε που να χαρακτηρίζεται από τον αριθμό 7. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 27.

Βάλτε τη φαντασία σας λοιπόν να λειτουργήσει και ανακαλύψτε τα. Συζητήστε με τους φίλους σας, διαβάστε βιβλία, κάντε έρευνα στο ίντερνετ. Οι απαντήσεις υπάρχουν και έχει ενδιαφέρον να τις αναζητήσετε.

Εμείς σας προσφέρουμε την 1η απάντηση

– Τα 7 θαύματα της αρχαιότητας

Επίσης, θα δημοσιεύουμε καθημερινά στη σελίδα του www.flowmagazine.gr στο Facebook και άλλες σωστές απαντήσεις ως έμπνευση για να βρείτε τις υπόλοιπες.

Μπορείτε να συμμετέχετε όσες φορές θέλετε. Όσες περισσότερες σωστές απαντήσεις δώσετε, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε τα βιβλία της επιλογής σας. Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 1/11 στις 14:00, οπότε και θα δημοσιευτούν οι σωστές απαντήσεις σε νέο άρθρο και θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νικητών.

Κάθε σωστή απάντηση διεκδικεί 1 από τα 10 προσφερόμενα βιβλία των εκδόσεων Ιανός, Κριτική και Λιβάνης. Δείτε τα βιβλία του διαγωνισμού εδώ και επιλέξτε αυτό που θέλετε να διεκδικήσετε (δηλώστε μας τον τίτλο του βιβλίου μαζί με την απάντησή σας στα σχόλια του άρθρου).

Καλή επιτυχία!

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…