Ανακάλυψε όλους τους οργασμούς που μπορείς να έχεις σαν γυναίκα

Συντάκτης: Saky Koulibaly

Τα πάντα είναι καλά στον έρωτα ειδικά αν γίνονται σωστά. Οι γυναίκες με εμπειρία ξέρουν, πριν πεις “μου αρέσει” ή “το μισώ”, δοκίμασέ το! Αν δεν δοκιμάσεις, χάνεις μια πιθανή πηγή ευχαρίστησης. Ανακάλυψε την ποικιλία οργασμών που μπορεί να σου προσφέρει το σώμα σου.

Ο κολπικός οργασμός

Η ιεραποστολική στάση είναι ιδανική για έναν κολπικό οργασμό. Σκέψου τις ασκήσεις ενδυνάμωσης του περινέου σου. Χαλαρώνεις τους μυς του κόλπου σου καθώς ο σύντροφός σου εισέρχεται και συστέλλεις όταν εξέρχεται. Όσο πιο μυώδης είναι ο κόλπος σου, τόσο περισσότερο θα φτάνεις σε κολπικό οργασμό ανεξάρτητα από τη στάση.

Ο κλειτοριδικός οργασμός

Φτάνεις σ’ αυτόν διεγείροντας την κλειτορίδα με διάφορους τρόπους. Αυτή η διέγερση δημιουργεί μια έξαψη που συνήθως οδηγεί σε έντονη απόλαυση. Μερικές στάσεις ευνοούν αυτού του είδους τον οργασμό, όπως η στάση της Ανδρομάχης στην οποία η γυναίκα κάθεται πάνω στον άνδρα και έχει τη δυνατότητα να ελέγχει τη βαθιά διείσδυση και την τριβή.

Ο οργασμός μέσω διέγερσης του σημείου G

Για να επιτευχθεί αυτός ο τύπος οργασμού είναι απαραίτητο να προτιμώνται οι σεξουαλικές στάσεις που επιτρέπουν την τριβή του σημείου G. Ο οργασμός του σημείου G παράγεται με διέγερση της εσωτερικής κλειτορίδας μέσω του πρόσθιου τοιχώματος του κόλπου. Η στάση της Ανδρομάχης επιτρέπει αυτή την επαφή αλλά η γυναίκα πρέπει να γέρνει προς τα πίσω. Είναι επίσης δυνατόν να επιτευχθεί στην ιεραποστολική στάση ή με την γυναίκα να είναι ξαπλωμένη με την πλάτη σε ένα μαξιλάρι, ενώ επιτρέπει την παράλληλη διέγερση της κλειτορίδας με το χέρι. Μπορεί επίσης να επιτευχθεί με διέγερση του σημείου G με τα δάχτυλα.

Το Deep Point

Είναι μια ερωτογενής ζώνη που αποτελείται από δύο σημεία απόλαυσης, το εμπρός και το πίσω μέρος. Βρίσκεται στο κάτω μέρος του κόλπου, λίγο πριν τον τράχηλο, 7εκ από μπροστά και 9εκ από το πίσω μέρος. Η αναζήτηση της ευχαρίστησης από αυτή τη βαθιά διέγερση είναι δυνατή μόνο μετά από εκτενή προκαταρκτικά και ο οργασμός είναι έντονος. Για το εμπρός Deep Point η κλασική ιεραποστολική στάση με βαθιά διείσδυση είναι η πιο κατάλληλη. Για οργασμό του πίσω Deep Point δοκίμασε doggy style. Μπορεί επίσης να επιτευχθεί με βαθιά διείσδυση σε στάση Αμαζόνα (η γυναίκα κάθεται πάνω στον άντρα με την πλάτη της στραμμένη σ’ εκείνον). Το πλεονέκτημα του πίσω Deep Point είναι ότι δεν μένει υπερευαίσθητο μετά τον οργασμό όπως η κλειτορίδα και το σημείο G, αλλά αντίθετα μπορεί να σου προσφέρει πολλαπλούς οργασμούς.

Ο τράχηλος

Για να επιτευχθεί ο οργασμός με διέγερση του τράχηλου, είναι απαραίτητο να κάνεις σεξ με βαθιά διείσδυση στις ακόλουθες τρεις στάσεις: doggy style, Αμαζόνα και ιεραποστολική.

Πρωκτικός οργασμός

Η πρωκτική διείσδυση είναι μια σεξουαλική πράξη που απαιτεί ιδιαίτερα προκαταρκτικά, γλυκύτητα και λίπανση. Εάν η εισαγωγή γίνει με εξαιρετική προσοχή, ο ρυθμός και η πίεση μπορούν να επιταχυνθούν κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης ανάλογα με τα γούστα και την ευχαρίστηση της γυναίκας. Η εγγύτητα του πίσω Deep point ευνοεί τον έντονο οργασμό. Αυτή η στάση διεγείρει επίσης την κλειτορίδα και πολλαπλασιάζει τις πηγές ευχαρίστησης. Μπορείς να το δοκιμάσεις σε doggy style, ή Αμαζόνα αν θέλεις να ελέγχεις τη διείσδυση, ή και σε ιεραποστολική.

Συντάκτης: Saky Koulibaly,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.