“Αλλιώς”: Η παρουσίαση του νέου cd της Γαλάνη και η έκθεση στον Ιανό

Συντάκτης: Flowmagazine

«Αλλιώς»: Η παρουσίαση του νέου cd της Γαλάνη και η έκθεση στον ΙανόΗ Αίθουσα Τέχνης του Ιανού θα φιλοξενήσει στις 3 Φεβρουαρίου την παρουσίαση της νέας δισκογραφικής δουλειάς της Δήμητρας Γαλάνη με τίτλο «Αλλιώς», ενώ την ίδια ημέρα θα «ανοίξει» και η ομώνυμη έκθεση της Λίλας Σωτηρίου και του Ανδρέα Γεωργιάδη. Με άλλα λόγια, μια εκδήλωση μουσικής, ζωγραφικής και φωτογραφίας… για τους οπαδούς της τέχνης! Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πιο συγκεκριμένα, η ΙΑΝΟS Αίθουσα Τέχνης προσφέρει το χώρο της για την εικαστική έκθεση των δυο καλλιτεχνών από τις 3 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου 2014. Φωτογραφία και ζωγραφική, συνδυάζονται με μοναδικό τρόπο από τους δύο καλλιτέχνες και δημιουργούν μια γοητευτική συνομιλία με τη μουσική και το λόγο του «Αλλιώς». Η φωτογράφος Λίλα Σωτηρίου και ο ζωγράφος Ανδρέας Γεωργιάδης, οι οποίοι και συνυπογράφουν τα έργα, προτείνουν μια εύθραυστη εικαστική γλώσσα, που ισορροπεί ανάμεσα στις δυο τέχνες, με ασαφή όρια μεταξύ τους, συντάσσοντας ποιητικές ατμόσφαιρες, συμβολισμούς μεταφορών και πολλαπλές αναγνώσεις των ιστοριών των τραγουδιών.

Το «Αλλιώς» είναι μια ενότητα από 18 εικαστικά έργα που φιλοτεχνήθηκαν από κοινού από τους δύο καλλιτέχνες, ειδικά για την έκδοση του ομότιτλου νέου άλμπουμ της Δήμητρας Γαλάνη και του Παρασκευά Καρασούλου, που κυκλοφορεί την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης από τη Μικρή Άρκτο και την North Knot. Τους στίχους «υπογράφει» ο Παρασκευάς Καρασούλος, ο οποίος έχει συνεργαστεί ξανά με τη Δήμητρα Γαλάνη στους δίσκους «Παλίρροια» και «Φως» και στα τραγούδια: «Θα το μετανιώσεις» και «Αν», ενώ τη μουσική υπογράφουν οι Δήμητρα Γαλάνη, Χρυσόστομος Μουράτογλου και Jun Miyake.

Info

IANOS Αίθουσα Τέχνης (Σταδίου 24, Αθήνα)

Είσοδος ελεύθερη

Διάρκεια έκθεσης: 3 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου 2014

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 10.00-21.00

Τηλ. 210 3217810, http://www.ianos.gr

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…