Άκου την καρδιά σου

Συντάκτης: Γιώργος Σεβαστός

Πολλές φορές στη ζωή μας τα πράγματα δεν έρχονται όπως θα θέλαμε. Βρισκόμαστε αντμέτωποι με αρνητικές καταστάσεις και ανθρώπους. Το χειρότερο σενάριο γίνεται πραγματικότητα, η μία αναποδιά διαδέχεται την άλλη, νιώθουμε σαν “να μας έχουν μουτζώσει”, δεν ξέρουμε από που να πιαστούμε.

Το βιβλίο που προτείνουμε, το <<Άκου την καρδιά σου>> του Andrew Matthews, πραγματεύεται πώς να αντιμετωπίζουμε αυτές τις καταστάσεις.

Μέσα από τα κεφάλαιά του, με απλό και ευχάριστο τρόπο, μας καθοδηγεί στη θετική σκέψη και στο θετικό τρόπο αντιμετώπισης και διαχείρισης διάφορων καταστάσεων στη ζωή μας. Μην περιμένετε κάποια βαθυστόχαστη επιστημονική ανάλυση, είναι σαν ένας απλά και ευχάριστα γραμμένος οδηγός επιβίωσης.

Άκου την καρδιά σου

Στη ζωή τίποτα δε γίνεται τυχαία, όλα μας συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Πρπεέι να ακούμε την καρδιά μας και να διεκδικούμε με σεβασμό αυτά που θέλουμε. Η πόρτα θα ανοίξει μόνο αν την χτυπήσουμε. Οι άλλοι είναι αυτό που είναι, δε θα αλλάξουν για εμάς, το θέμα είναι να αλλάξουμε εμείς τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τους άλλους.

Όταν κάνουμε, με όμορφο τρόπο το καλύτερο που μπορούμε, χωρίς να επιτρέπουμε στους άλλους να μας χαλάνε την ψυχολογία, τότε θα δούμε τη διαφορά. Αυτοί είναι οι βασικοί άξονες πάνω στους οποίους κινείται αυτό το βιβλίο.

Αν λοιπόν έχετε προβληματισμούς πάνω σε αυτά τα θέματα και αναζητάτε ένα σχετικό βιβλίο, εύκολο στην ανάγνωση, τότε σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Συντάκτης: Γιώργος Σεβαστός,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.