Οι αγαπημένες στάσεις των ανδρών στο σεξ

Συντάκτης: Ελισάβετ Παπούλιου

Oι άνδρες δεν λένε ποτέ όχι στο σεξ, ή τουλάχιστον σχεδόν ποτέ! Όποια στάση και αν τους ζητήσετε να δοκιμάσετε κατά πάσα πιθανότητα θα πούνε ναι. Παρ’ όλα αυτά, έχουν αγαπημένες στάσεις για τις οποίες τρελαίνονται όταν τις δοκιμάζουν.

1. Στα όρθια

Οι άντρες τρελαίνονται για αυτή τη στάση. Μπορεί να γίνει οπουδήποτε, χωρίς να απαιτείται τελείως το γδύσιμο και διευκολύνει το αυθόρμητο και γρήγορο σεξ.

2. Doggy style

Ίσως είναι η αγαπημένη στάση όλων των ανδρών. Το γεγονός ότι ελέγχουν την ένταση και το ρυθμό της διείσδυσης και η οπτική γωνία από την οποία απολαμβάνουν το γυναικείο κορμί κάνουν τον ενθουσιασμό τους γι’ αυτή τη στάση μοναδικό.

3. 69

Η διπλή ευχαρίστηση του στοματικού έρωτα κάνει τη στάση 69 μια από τις αγαπημένες των ανδρών.

4. Καουμπόισσα

Οι άνδρες λατρεύουν τη θέα που έχουν όταν η γυναίκα βρίσκεται από πάνω. Η γυναίκα ελέγχει τον ρυθμό και ο άνδρας απολαμβάνει ξεκούραστα.

5. Ανάποδη Καουμπόισσα

Η οπτική επαφή της πίσω πλευράς του γυναικείου σώματος εξιτάρει τον άνδρα και του δίνει την δυνατότητα να χαϊδεύει ότι βρίσκεται μπροστά του. Λατρεύει ότι η γυναίκα έχει τον έλεγχο.

6. Ιεραποστολική αλλιώς

Ο άντρας ανεβάζει τα πόδια της γυναίκας στους ώμους, γεγονός που κάνει πιο έντονη την διείσδυση και την καθιστά μια από τις αγαπημένες στάσεις των ανδρών.

Μπορεί οι άνδρες να προτιμούνε ορισμένες στάσεις αλλά η ευχαρίστηση βρίσκεται στην ποικιλία.

Συντάκτης: Ελισάβετ Παπούλιου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.