Αγάπη χωρίς στερεότυπα: Cole & Charisma

Συντάκτης: Γεωργία Μυστριώτη

Ο καθένας μας έχει στο νου του την αγάπη βάσει κοινωνικών στερεοτύπων. Η ιστορία του Cole και της Charisma ανατρέπει τις όποιες προκαταλήψεις!

Η ιστορία του Cole

2011. Ο Cole στα 15 του τα είχε όλα. Ήταν ένας αθλητής που φημιζόταν τόσο για τις επιδόσεις όσο και για την ομορφιά του. Πάνω στην τρέλα και τον αυθορμητισμό της εφηβείας του, πήδηξε στον ποταμό James, με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ άσχημα το κεφάλι του. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει ανάπηρος από τον τρικέφαλο και κάτω. Αν και μπήκε από νωρίς στη διαδικασία της αποκατάστασης, κυκλοφορεί αποκλειστικά με αναπηρικό αμαξίδιο. Λόγω της κατάστασής του είχε απογοητευτεί και θεωρούσε ότι δεν θα ήταν δυνατό να χαρεί τον έρωτα όπως οι υπόλοιποι νέοι.

Η εμφάνιση της Charisma

Η ζωή, όμως, είχε άλλα, πολύ πιο όμορφα σχέδια για τον φαινομενικά άτυχο Cole. Καθώς έκανε την καθιερωμένη διαδικασία αποκατάστασης στο Sheltering Arms Rehabilitation Center στη Βιρτζίνια, γνώρισε την Charisma (όνομα και πράγμα!), η οποία εργαζόταν στην κλινική.  Αρκετά χρόνια μετά τον τραυματισμό του, προέκυψε μια πολύ όμορφη σχέση μεταξύ τους, η οποία πήγε πέρα από το επαγγελματικό. Έκτοτε είναι μαζί και στις χαρές και στις λύπες που προκύπτουν από την ενδιαφέρουσα ζωή τους. Το πιο όμορφο είναι ότι πλέον βρίσκονται σε τροχιά γάμου!

Το ζευγάρι σήμερα

Ο Cole μετά από χρόνια προσπάθειας καταφέρνει να χρησιμοποιήσει τα χέρια του και καταφέρνει να οδηγεί και το αμάξι του. Η Charisma έλαβε το μεταπτυχιακό της στην εργοθεραπεία και ασχολείται συστηματικά τόσο με την επαγγελματική θεραπεία του Cole όσο και με τη δημιουργία υλικού για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μιλούν ανοιχτά για τα θέματα που προκύπτουν τόσο λόγω της αναπηρίας όσο και της διαφοράς φυλής: ο Cole είναι λευκός και η Charisma είναι Αφροαμερικανίδα!

Αν η μέρα σας ήταν άσχημη (και είναι ιδιαίτερα λογικό στον καιρό της πανδημίας και της βίας κατά των Αφροαμερικανών), διαβάστε την ιστορία αυτή όσες φορές χρειαστεί, μέχρι να σας βγει αυθόρμητα το χαμόγελο, σαν αυτό που έχουν ο Cole και η Charisma.

Roll with Cole and Charisma

Συντάκτης: Γεωργία Μυστριώτη,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.