8 σημεία που κοιτάζει ένας άντρας όταν του αρέσεις

Συντάκτης: Ευαγγελία Μποζαντζόγλου

Άβυσσος η ψυχή του ανδρός, όμως, ευτυχώς, υπάρχει και η γλώσσα του σώματος. Αν το φλερτ του δεν δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του, ίσως είναι η ώρα να καταφύγεις σε πιο έμμεσους τρόπους για να αποκρυπτογραφήσεις τη συμπεριφορά του. 

Το χαμόγελο 

Κλισέ; Μπορεί. Συνηθισμένο; Επίσης μπορεί. Είναι αλήθεια ότι όλοι, τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες γοητεύονται από ένα ζεστό χαμόγελο. Οι άντρες όμως δεν γοητεύονται απλά όταν ένα θηλυκό τους χαμογελάσει «απλόχερα», αλλά αισθάνονται ταυτόχρονα ασφάλεια και σιγουριά.

Το βλέμμα 

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής κα αυτό φαίνεται να το αναγνωρίζει και ο ανδρικός πληθυσμός. Οπότε, μετά το χαμόγελο σου οι άνδρες ανηφορίζουν στα μάτια σου. Μέσα από τα μάτια μπορείς να καταλάβεις πότε ο άλλος σου λέει ψέματα, πότε χαμογελάει πραγματικά και φυσικά ένα βλέμμα μπορεί να κάνει τον άλλον να «σκαλώσει» πάνω σου.

Τα χέρια 

Στους άντρες αρέσουν τα προσεγμένα άκρα. Δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να έχετε βαμμένα τα νύχια σας. Όμορφα ενυδατωμένα και καθαρά χέρια είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας. Τους αρέσουν πάρα πολύ και οι γυναίκες που εκφράζονται πολύ με τα χέρια τους όταν μιλάνε. 

Τα πόδια 

Τα πόδια σου μαγνητίζουν τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού και οι περισσότεροι απολαμβάνουν τα αδύνατα καλογυμνασμένα πόδια. Λατρεμένο σημείο των γυναικείων ποδιών είναι οι γάμπες ειδικά όπως φαίνονται όταν φοράς ψηλοτάκουνα παπούτσια. Επίσης, απολαμβάνουν το πώς σταυρώνει τα πόδια της μία γυναίκα.

Τα μαλλιά 

Είναι γνωστό ότι το μακρύ και πλούσιο μαλλί είναι δείγμα θηλυκότητας. Αλλά και το κοντό και προσεγμένο είναι δείγμα φιλαρέσκειας. Όλα τα προσέχουν οι άντρες και τους αρέσουν οι γυναίκες που προσέχουν τον εαυτό τους. Οι άνδρες παρατηρούν τα όμορφα, περιποιημένα υγιή μαλλιά. Επίσης, η πλειονότητα των ανδρών θέλει να είναι δίπλα σε γυναίκες με φυσικά, απαλά και ευωδιαστά μαλλιά. 

Τα κοσμήματα 

Μια λεπτή αλυσίδα στο λαιμό, ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι στο χέρι, ένα στιλάτο σκουλαρίκι στον αφαλό ή στη μύτη (εάν και εφόσον ταιριάζει στη γυναίκα που το φοράει), ένα ζευγάρι λαμπερά σκουλαρίκια σαν φυσική συνέχεια του προσώπου. Υπάρχει ένας light φετιχισμός στα κοσμήματα.   

Η επιδερμίδα 

Οι περισσότεροι άνδρες δίνουν επίσης μεγάλη προσοχή στην επιδερμίδα μιας γυναίκας. Πολυάριθμες έρευνες έχουν δείξει ότι μία καλή επιδερμίδα είναι δείγμα καλής υγείας. Οι περισσότεροι άνδρες πιστεύουν ότι μια γυναίκα με υγιή όψη επιδερμίδας είναι υγιής και ότι μπορούν να φέρουν στον κόσμο  υγιείς απογόνους. 

Το άρωμα 

Η οσμή είναι πολύ δυνατή αίσθηση των αντρών. Κάτι μπορεί τους κερδίσει μόνο και μόνο από την μυρωδιά. Ούτε βαρύ ούτε άοσμο. Γλυκά αρώματα, με λουλούδια ή βανίλια σε συνδυασμό με το άρωμα του δέρματος. Οι άντρες ακολουθούν το γαργάλισμα της μύτης τους.

Συντάκτης: Ευαγγελία Μποζαντζόγλου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.