7 χρήσιμα site που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σας

Συντάκτης: Χάρης Μαυροκέφαλος, Φιλόλογος

Influence:

Ψάχνετε να βρείτε κάποια sites που να σας εμπνέουν; Ή sites που να σας είναι χρήσιμα,  ανάλογα με αυτό που θέλετε να κάνετε ή με αυτό που ψάχνετε; Στο παρόν άρθρο θα σας αναφέρουμε 7 ιστοτόπους που ενδεχομένως μπορούν να σας εξυπηρετήσουν.

1. GCF LearnFree

Είναι ένα site που μπορεί να σας μάθει πώς να χειρίζεστε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στον κόσμο που δεν γνωρίζουν να τον χρησιμοποιούν ή δεν τους είναι εύκολο να τον χρησιμοποιούν. Αυτός ο ιστότοπος περιλαμβάνει απλά μαθήματα – και με βίντεο – αναφορικά με βασικές γνώσεις του πως λειτουργεί ένας υπολογιστής.

2. Duolingo

Είναι ένας δικτυακός τόπος εκμάθησης ξένων γλωσσών. Μέσω των τεστ που έχει,  εστιάζει στο να βρει που βρίσκονται οι αδυναμίες σας στη χρήση της εκάστοτε γλώσσας και στη συνέχεια σας προσφέρει σχετικά μαθήματα με βάση τα αποτελέσματά σας.

Μπορείτε να μάθετε Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά και πολλά άλλα!

3. Dumb Little Man

Είναι ένα  blog που ο σκοπός του είναι να σας παρουσιάσει πληροφορίες που θα κάνουν τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη. Το εν λόγω ιστολόγιο περιλαμβάνει χρηστικές πληροφορίες και συμβουλές που επικοινωνούν με ανεπίσημο και φιλικό τρόπο με τον αναγνώστη, γεγονός που το κάνει να φαίνεται σαν να κάθεστε με έναν… κάλο σας φίλο μιλώντας για τη ζωή.

Θα βρείτε πληροφορίες σχετικά:

  • με τα χρήματα
  • τις ανθρώπινες σχέσεις
  • την ευτυχία
  • και άλλα θέματα

7 χρήσιμα site που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σας

4. Entrepreneur

Εάν έχετε ονειρευτεί ποτέ να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή το franchise σας,  τότε αυτό είναι το πιο ιδανικό site για μπείτε. Σε αυτόν τον ιστότοπο θα βρείτε  άρθρα και συμβουλές σχετικά με κάθε πληροφορία  για την έναρξη ή λειτουργία μιας επιχείρησης. Από την πρόσληψη του πρώτου υπαλλήλου σας, μέχρι και τρόπους να νοικιάζετε έξυπνα τον επιχειρησιακό σας εξοπλισμό.

5. The History Blog

Η ιστορία είναι ένα  συναρπαστικό γνωστικό αντικείμενο για πολλούς ανθρώπους. Και αυτό το ιστολόγιο σας παρέχει πολλά άρθρα για την  Ιστορία, τη Τέχνη και τον πολιτισμό, με πλήθος φωτογραφιών . Μελετώντας κανείς Ιστορία μαθαίνει – μεταξύ των άλλων – το πώς φτάσαμε στο «σήμερα»…

______________________

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Sites για διά βίου εκπαίδευση

______________________

6. Brainy Quote

Αυτό το site περιέχει ρήσεις και αποφθέγματα έξυπνων ανθρώπων που πέρασαν από αυτό το πλανήτη. Για όποιο θέμα σας απασχολεί,  σίγουρα θα βρείτε κάποια φράση που να ανταποκρίνεται στην κατάστασή σας και ενδεχομένως να σας κάνει να αισθανθείτε καλυτέρα…

7. A Beautiful Mess

Είναι μια ιστοσελίδα που σας προσφέρει:

  • εκπληκτικές συνταγές,
  • όμορφες φωτογραφίες,
  • προτάσεις για τη διακόσμηση του σπιτιού σας
  • προτάσεις για τη βελτίωση του style σας

Συντάκτης: Χάρης Μαυροκέφαλος, Φιλόλογος

Influence:

Γεννήθηκα το 1995 στην Αθήνα και είμαι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών…