7 τρόποι για να παραμείνει το πρόσωπό σου ενυδατωμένο (και χωρίς ρυτίδες)

Συντάκτης: Flowmagazine

H καλή ενυδάτωση στο πρόσωπο και στο σώμα είναι πολύ σημαντική υπόθεση, όχι μόνο για να νιώθεις καλύτερα αλλά και για να αποφύγεις την εμφάνιση ρυτίδων. Beauty experts μας αποκαλύπτουν τι πρέπει να κάνουμε για να έχουμε τέλεια ενυδατωμένο πρόσωπο και σώμα κάθε εποχή του χρόνου.

  1. Βάλε στην τσάντα σου ένα ενυδατικό σπρέι με γλυκερίνη και ψέκαζέ το ανά τακτά χρονικά διαστήματα ή όταν νιώθεις το δέρμα σου ξηρό κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  2. Μην κάθεσαι με τις ώρες στο μπάνιο καθώς το καυτό νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα μεγαλώνει το πρόβλημα της ξηρότητας στο δέρμα σου. Φρόντισε να κάνεις σύντομα ντους με χλιαρό νερό και αμέσως μετά άπλωνε στο δέρμα σου μια ενυδατική κρέμα για να «φυλακίσεις» την υγρασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νερό καρύδας: Μία υπόσχεση ενυδάτωσης και όχι μόνο


  1. Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά είδη μασκών που θα σου «χαρίσουν» ένα τέλειο πρόσωπο. Ψάξε για αυτές που είναι ενυδατικές και κάνε μια μάσκα την εβδομάδα οπωσδήποτε!
  2. Που και που βάζε στα χέρια σου και στα πόδια σου μια ενυδατική κρέμα, φόρα γάντια και κάλτσες και κοιμήσου με αυτά. Το πρωί οι πατούσες και τα χέρια σου θα είναι απίστευτα απαλά και ενυδατωμένα.
  3. Μην γλύφεις τα χείλη σου καθώς αυτό τα ξεραίνει περισσότερο. Η σωστή τακτική είναι να μην τα αφήνεις ποτέ «γυμνά» χωρίς κάποιο προστατευτικό λιποζάν.
  4. Απέφυγε όσο μπορείς τα καλσόν και τα γυμνά πόδια, ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Το καλοκαίρι που τα πόδια σου είναι πολύ συχνά εκτεθειμένα φρόντισε να φοράς πάντα μια καλή ενυδατική κρέμα.
  5. Τους κρύους μήνες ένας υγραντήρας είναι ιδανικός για το υπνοδωμάτιο ώστε να φεύγει η ξηρότητα από τον χώρο που κοιμάσαι.

Πηγή: limeandlife.com

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…