7 λόγοι για να αγαπήσετε έναν Ζυγό

Συντάκτης: Αθανασία Ζημιλιάγκου

Οι Ζυγοί είναι γνωστοί ως αθεράπευτα ρομαντικοί και ρισκάρουν πολλά μόνο και μόνο για να αγαπηθούν. Κάτω από τη χαρούμενη, παιχνιδιάρικη διάθεσή τους κρύβεται μια όμορφη, ανέμελη ψυχή που αγαπάει οτιδήποτε όμορφο, ρομαντικό και αισθησιακό.

Οι Ζυγοί γοητεύονται από τα ελκυστικά πράγματα σε τόσο μεγάλο βαθμό που δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, και θα δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό, όποια κι αν είναι η κατάσταση.

Οι Ζυγοί δεν είναι υπερόπτες ή υπερήφανοι άνθρωποι, αλλά έχουν εμμονή με την αγάπη και τα ελκυστικά πράγματα. Αν αυτό σας ακούγεται καλό, ορίστε 7 ακόμη λόγοι για τους οποίους πρέπει να αγαπήσετε έναν Ζυγό.

  1. Οι Ζυγοί είναι η ψυχή του πάρτι

Οι Ζυγοί είναι απίστευτα κοινωνικά όντα και έχουν συνήθως ποικίλα ενδιαφέροντα. Θα τους βρείτε να συχνάζουν σε κοινωνικούς χώρους με ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, να ανακατεύονται με όλους σαν να είναι το πιο φυσικό πράγμα που μπορούν να κάνουν.

Η αγάπη τους για την ομορφιά τους κατευθύνει προς καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, όπως αναγνώσεις ποίησης, εκθέσεις τέχνης και θέατρο, αλλά η αγάπη τους για την τέχνη μερικές φορές ξεπερνιέται από την αγάπη τους να βρίσκονται κοντά σε ανθρώπους, οπότε μην εκπλαγείτε αν τους βρείτε σε όλα τα μεγάλα πάρτι να διασκεδάζουν.

  1. Οι Ζυγοί αγαπούν την ομορφιά

Η ομορφιά και οι Ζυγοί πάνε χέρι-χέρι, και όσο επιφανειακό κι αν ακούγεται, οι Ζυγοί δεν μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία του ωραίου. Η αγάπη τους για όλα τα εκλεπτυσμένα πράγματα τους οδηγεί συνήθως σε ανθρώπους που είναι είτε όμορφοι και κομψοί, είτε πλούσιοι και εκλεπτυσμένοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι τους αρέσει μόνο η υλιστική ομορφιά. Οι Ζυγοί έχουν την ικανότητα να βρίσκουν την ομορφιά στα πιο απροσδόκητα μέρη και μόλις τους προσελκύσει, δεν μπορεί κανείς να κάνει τίποτα γι’ αυτό.

  1. Οι Ζυγοί προτιμούν να έχουν σχέση

Οι Ζυγοί είναι φτιαγμένοι για συνεργασίες. Είναι οι ιδεαλιστές που πιστεύουν ότι όλοι στον κόσμο έχουν την αδελφή ψυχή τους και δεν θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα για να βρουν τη δική τους. Βέβαια, αυτό μπορεί να τους οδηγήσει σε αρκετές σχέσεις, αλλά μόλις βρουν τον «έναν», οι Ζυγοί σπάνια κοιτάζουν κάτι άλλο.

Δυστυχώς, αν δεν είστε ο ένας και μοναδικός γι’ αυτούς, η αγάπη τους για σας καίει έντονα και για λίγο και κάνουν ό,τι μπορούν για να σας γοητεύσουν, αλλά τελικά χάνουν το ενδιαφέρον τους μόλις βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να σας θαμπώσουν.

Διαβάστε επίσης: Τι θα πει «Σ’αγαπώ» για τα 12 ζώδια – Μία λεξούλα που αποκτάει άλλο νόημα

  1. Οι Ζυγοί είναι παθιασμένοι ρομαντικοί

Οι Ζυγοί προτιμούν τον ρομαντισμό από το σεξ. Αγαπούν την ιδέα του σεξ περισσότερο από την ίδια την πράξη, πράγμα που το θέτουν με μεγάλη ακρίβεια. Ένας Ζυγός θα κολλήσει μαζί σας για τη μυρωδιά της κολώνιας σας, τη γεύση των χειλιών σας πάνω στα δικά του ή τον ήχο της φωνής σας καθώς του κάνετε καντάδα. Βιώνουν την αγάπη περισσότερο μέσα από τις αισθήσεις τους.

  1. Οι Ζυγοί είναι ακριβείς

Παρά τη φαινομενικά αδιάφορη φύση τους, οι Ζυγοί έχουν δίκαιο μυαλό και μεγάλη αντίληψη για το τι είναι σωστό και τι όχι. Διαθέτουν τη μοναδική ικανότητα να παρατηρούν αντικειμενικά μια κατάσταση και να αποφασίζουν πού βρίσκεται η αλήθεια, γεγονός που τους καθιστά εξαιρετικούς ανιχνευτές των επιτηδευμένων ανθρώπων. Ωστόσο, η αίσθηση της δικαιοσύνης τους δεν σταματά μόνο επειδή σας αγαπούν. Θα αγωνιστούν ακατάπαυστα για να σας εξηγήσουν την αντικειμενική τους άποψη όταν πιστεύουν ότι κάνετε λάθος.

  1. Οι Ζυγοί δεν λένε συνήθως όχι στη διασκέδαση

Οι Ζυγοί απλά δεν το έχουν μέσα τους να πουν όχι σε μια διασκεδαστική εκδήλωση. Το να βγαίνετε με έναν Ζυγό σημαίνει ότι έχετε μόνιμη παρέα σε όλα τα στέκια της πόλης, είτε πρόκειται για μια καθημερινή ημέρα, μια αργία ή ένα Σαββατοκύριακο.

Ξέρουν πάντα τα καλύτερα μέρη και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σας παρασύρουν μαζί τους, αν σας αγαπούν, γιατί θέλουν να σας έχουν  κοντά τους όπου κι αν πάνε. Αυτό λέει πολλά γι’ αυτούς· είναι εκ φύσεως εξωστρεφείς, αλλά παρ’ όλα αυτά θα σας ήθελαν δίπλα τους στην πολύ κοινωνική τους ζωή.

  1. Οι Ζυγοί είναι εκ φύσεως γοητευτικοί

Η χάρη, η γοητεία και το χάρισμα ενός Ζυγού είναι ακαταμάχητα. Συχνά είναι πολύ όμορφοι άνθρωποι, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά και αυτό λειτουργεί υπέρ τους όταν μιλούν με ανθρώπους που τους ενδιαφέρουν. Δεν έχει σημασία πού βρίσκονται ή ποια είναι η περίσταση, οι Ζυγοί συχνά εντυπωσιάζουν τους ανθρώπους και κάνουν φίλους πολύ γρήγορα.

Οι άνθρωποι αρέσκονται να παρουσιάζουν τους Ζυγούς ως ρηχούς και υλιστές. Ωστόσο, η εμμονή τους με τα όμορφα και ελκυστικά πράγματα απέχει πολύ από αυτό. Διαθέτουν μια ένταση που αναδεικνύεται μόνο όταν βρίσκονται με κάποιον που ταιριάζει ή συμπληρώνει την ενέργειά τους.

Πηγή

Συντάκτης: Αθανασία Ζημιλιάγκου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.