7 Ήπειροι, 195 Χώρες

Συντάκτης: Ελισάβετ Παπούλιου

Υπάρχουν εφτά λόγοι για να ταξιδέψεις στις εφτά ηπείρους…

Τα ταξίδια μας μεταμορφώνουν, μας βοηθάνε να εξελιχθούμε προσωπικά και επαγγελματικά και μας μαθαίνουν να προσαρμοζόμαστε σε κάθε περιβάλλον.

1. 195: Υπάρχουν 195 χώρες σε 7 ηπείρους για να διαλέξεις. Διαφορετικές κουλτούρες, κόσμος, μνημεία, βουνά, θάλασσες.

2. Ανεκτίμητες Περιπέτειες: Υπάρχουν αμέτρητες περιπέτειες σε όλο τον κόσμο. Όλα είναι πιθανά αν το αποφασίσετε, στιγμές αστείες και στιγμές που κόβουν την ανάσα. Ανεκτίμητες αναμνήσεις που θα σας συντροφεύουν σε όλη τη ζωή σας. Είτε επισκεφτείτε τον πύργο του Άιφελ, είτε κάνετε μια βόλτα με γόνδολα στην Βενετία, είτε κάνετε μια κρουαζιέρα στην Ανταρκτική.

3. Ψυχική Δύναμη: Ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο, από την Ασία στην Αυστραλία, στην Ανταρκτική, στην Ευρώπη, το μυαλό σας θα αναπτυχθεί, δεδομένου ότι έρχεται αντιμέτωπο με προκλήσεις και ευκαιρίες. Δεν υπάρξει ταξίδι από το οποίο δεν θα έχετε μάθει κάτι για την ψυχική σας δύναμη και τις αντοχές σας.

4. Προσωπική και Επαγγελματική Ανάπτυξη: Τα ταξίδια μας φέρνουν σε πολλές νέες και άβολες καταστάσεις. Μαθαίνοντας να προσαρμόζεστε εύκολα θα σας βοηθήσει στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Οι εμπειρίες σας είναι πολύτιμες και θα σας βοηθήσουν να συνδεθείτε με φίλους, οικογένεια, γείτονες και συνεργάτες.

5. Εθελοντισμός: Ταξιδεύοντας μπορείτε να προσφέρετε εθελοντικά τις ικανότητες σας και να συμβάλετε και εσείς για να αλλάξει ο κόσμος προς το καλύτερο.

6. Προκλήσεις και Επιτεύγματα: Στη ζωή και στα ταξίδια μπορούν να έρθουν τα πάνω κάτω. Δεν μπορείτε να περιμένετε από τη ζωή να είναι σταθερή. Τα ταξίδια είναι το μόνο πράγμα στη ζωή που μπορείτε να αγοράσετε και να σας κάνει πλουσιότερους με εμπειρίες που θα ενισχύσουν την καθημερινότητά σας.

7. Ζήστε τα όνειρα σας: Επωφεληθείτε τη στιγμή, δεν υπάρχει καλύτερη μέρα από σήμερα για να αρχίσετε να ζείτε το όνειρό σας. Ποτέ δεν ξέρετε τι προκλήσεις και τι ευκαιρίες θα έρθουν στο δρόμο σας στο μέλλον.

Ακόμα και αν χρειάζεται μήνες ή και χρόνια για να μπείτε σε ένα αεροπλάνο, σε μια γόνδολα, να ανεβείτε σε μια καμήλα, ξεκινήστε τώρα να ψάχνετε έναν προορισμό. Καλό Ταξίδι!

Συντάκτης: Ελισάβετ Παπούλιου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.