6 τρόποι για να γίνεις αμέσως πιο ελκυστική!

Συντάκτης: Flowmagazine

Η ομορφιά μπορεί να είναι υποκειμενική, αλλά εσύ είσαι σίγουρη ότι σήμερα είσαι στα καλύτερά σου;

Είναι γενικά μια ευρέως αποδεκτή αλήθεια, πως οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί φυσικά όμορφοι, έχουν ένα παραπάνω πλεονέκτημα από τους υπόλοιπους. Πολλοί το λένε κατάρα, αλλά εντάξει αυτό δε μας κάνει να νιώθουμε οίκτο όταν κοιτάζουμε την Irina Shayk.

Πέρα, λοιπόν, από το γεγονός ότι το να έχεις γεννηθεί ελκυστική μπορεί να σου ανοίξει δυο πόρτες παραπάνω, και να σε κάνει ας πούμε να βγάλεις πιο εύκολα χρήματα, ή να βγεις περισσότερα ραντεβού στη ζωή σου, υπάρχει και η άλλη πλευρά. Ποια είναι αυτή;

Οι ελκυστικοί άνθρωποι δεν είναι απαραίτητα όμορφοι. Τι κάνει έναν άνθρωπο λαμπερό, θελκτικό και ικανό να μαγνητίζει τους πάντες γύρω του; Σίγουρα κάτι περισσότερο από το να έχει ωραία μάτια, χείλη ή κορμί. Ακολουθούν ορισμένοι τρόποι που θα αναδείξουν τον πιο όμορφο εαυτό σου.

 1. Η πρώτη εντύπωση
  Η καλή στάση σώματος έχει τρομερή διαφορά στα μάτια των τρίτων. Όταν κάθεσαι και δεν καμπουριάζεις, η κοιλιά σου δείχνει πιο επίπεδη και το στήθος σου μεγαλύτερο. Το βασικότερο; Δείχνεις πως έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση.
 2. Το χαμόγελο
  Δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από έναν άνθρωπο με ωραίο χαμόγελο. Μη γίνεις χαζοχαρούμενη, αλλά να θυμάσαι πάντα πως οι άνθρωποι που χαμογελούν είναι πιο ελκυστικοί.
 3. Η ευγένεια
  Δεν είναι τυχαίο που λένε πως δεν κοστίζει τίποτα, αλλά αγοράζει τα πάντα. Οι κακοί τρόποι μπορούν πολύ εύκολα να κάνουν μια όμορφη γυναίκα να δείχνει άσχημη, ακριβώς επειδή φέρεται με αγένεια ή κακία. Να είσαι ευγενική.
 4. Τα φρύδια
  Είναι πιο σημαντικά απ’ όσο νομίζεις. Η κορνίζα του προσώπου σου πρέπει να είναι πάντα στην εντέλεια. Ακόμα κι αν δεν είσαι καθόλου βαμμένη, το σωστό φρύδι θα αναδείξει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.
 5. Το άρωμά σου
  Μην υποτιμάς την αξία του να είσαι καθαρή και φρέσκια, αφού χαρίζει πολλούς πόντους στη συνολική σου εμφάνιση. Επίσης το να μη μυρίζεις τσιγάρο, γυμναστήριο ή κλεισούρα είναι εξίσου σημαντικό. Πάρε μαζί το αγαπημένο σου άρωμα, αφού η μυρωδιά σου μπορεί να αλλάξει εντελώς την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα.
 6. Τα ρούχα σου
  Μην προσπαθείς να μιμηθείς τα εξώφυλλα των περιοδικών και τις τάσεις της μόδας. Φόρα αυτά που σε κάνουν να νιώθεις όμορφη και άνετη. Τότε είσαι πιο σέξι από το να βάλεις το κοντό, κόκκινο φόρεμα και τις γόβες που σε κάνουν να σκοντάφτεις.

ΠΗΓΗ: ladylike.gr

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…