5 στάσεις για μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ

Συντάκτης: Saky Koulibaly

Το σεξ είναι απόλαυση και για τους δύο και η διάρκεια φαίνεται να παίζει σημαντικό ρόλο. Κάποιες φορές όμως, τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα περιμένεις. Μην πανικοβάλλεσαι. Αν τελειώνεις πολύ γρήγορα, τότε σου έχουμε τις κατάλληλες στάσεις για να γίνει η διαδρομή προς την απόλαυση… μαραθώνιος!

Κουτάλι

Η στάση: Η βασικότερη στάση για μια βραδιά στο σπίτι για ταινία είναι και το ατού σου. Αράξτε και οι δύο στο πλάι προς την ίδια κατεύθυνση, με τη λεκάνη σου λίγο χαμηλότερα από τη δική της.

Τα καλά της στάσης: Αυτή η στάση βοηθά ώστε να μη φτάσεις σε υπερδιέγερση χάρη στη ρηχή διείσδυση. Όχι μόνο έχεις τον απόλυτο έλεγχο, αλλά μπορείς να κινηθείς αργά και… στοχευμένα: σε αυτή τη στάση δεν ευνοείται η έντονη διείσδυση, καθώς κινδυνεύεις να… βγεις εκτός στόχου.

Δυσκολία: 1/10

Ο σταυρός

Η στάση: Μια στάση όχι τόσο συμβατική που αξίζει να τη συμπεριλάβεις στο ρεπερτόριό σου. Ξαπλώνεις στο πλάι, ενώ η παρτενέρ σου ξαπλώνει στο πλάι σε ορθή γωνία με το σώμα σου, έτσι ώστε τα πόδια της να κρέμονται από τη λεκάνη σου.

Τα καλά της στάσης: Ενώ η διείσδυση είναι πιο βαθιά απ’ ότι στη στάση του κουταλιού πράγμα που θα της αρέσει, δεν θα είναι δυνατό να το παρακάνεις, καθώς η στάση επιτρέπει μόνο κινήσεις μπρος-πίσω. Επίσης, έχεις τον απόλυτο έλεγχο.

Δυσκολία: 6/10

Η στάση του λωτού

Η στάση: Γιόγκα στο κρεβάτι, λοιπόν! Μπορείς να κάτσεις σταυροπόδι ή με τεντωμένα τα πόδια και να αφήσεις την παρτενέρ σου να ανέβει πάνω σου τυλίγοντας τα πόδια γύρω από τη μέση σου και τα χέρια γύρω από τον λαιμό σου. Είναι λίγο δύσκολη στάση, αλλά αξίζει τον κόπο.

Τα καλά της στάσης: Είναι χαλαρή και αισθησιακή στάση που σου δίνει την ικανοποίηση της βαθιάς διείσδυσης χωρίς να φτάνεις στο σημείο της γρήγορης κορύφωσης. Οι έντονες κινήσεις βοηθούν στη διέγερση της κλειτορίδας της.

Δυσκολία: 6/10

Πλάι πλάι

Η στάση: Ξαπλώστε στο πλάι κοιτώντας ο ένας τον άλλο, και άσε την παρτενέρ σου να τυλίξει το πάνω μέρος του ποδιού και το χέρι της γύρω σου κινούμενη μπρος-πίσω. Είναι η ιδανική στάση για το κυριακάτικο χουζούρι.

Τα καλά της στάσης: Μπορείτε να κοιτάτε ο ένας τον άλλο στα μάτια, γεγονός που αυξάνει την οικειότητα, αλλά η γωνία καθιστά τη διείσδυση λιγότερο έντονη. Ενώ η παρτενέρ σου ελέγχει τον ρυθμό, τα χέρια σου είναι ελεύθερα να εξερευνήσουν το κορμί της.

Δυσκολία: 1/10

Γυναίκα από πάνω

Η στάση: Άραξε ανάσκελα, στηρίζοντας το κεφάλι σου σε ένα μαξιλάρι. Καθώς η παρτενέρ σου ανεβαίνει πάνω σου, ώθησέ την προς τα μπρος ώστε να στηρίζει το βάρος της στους αγκώνες της, και σιγά σιγά σπρώξε μπρος-πίσω τους γοφούς με κατεύθυνση προς εσένα.

Τα καλά της στάσης: Καθώς η παρτενέρ σου γέρνει προς τα εμπρός, η γωνία διείσδυσης είναι λιγότερο βαθιά, οπότε νιώθεις τις κινήσεις λιγότερο έντονα. Εκείνη το απολαμβάνει περισσότερο, καθώς αυξάνονται οι πιθανότητες να βρεις το σημείο G.

Δυσκολία: 1/10

Συντάκτης: Saky Koulibaly,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.