5 στάσεις για γρήγορο οργασμό μέσα σε λίγα λεπτά

Συντάκτης: Saky Koulibaly

Ο οργασμός διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα. Μερικές γνωρίζουν ακριβώς ποια είναι τα «κουμπιά» τους, άλλες όμως δυσκολεύονται. Αν θέλεις να την κάνεις να τελειώσει, και μάλιστα γρήγορα, σου έχουμε τον τρόπο.

Μαεστρία στους γοφούς

Η στάση: Ξάπλωσε ανάσκελα με γυρισμένα τα πόδια σε μικρή απόσταση μεταξύ τους. Βάλε τη σύντροφό σου να ανέβει σε έναν από τους γοφούς σου, με την πλάτη προς εσένα. Κατά τη διάρκεια της πράξης, η παρτενέρ πρέπει να κρατάει το γόνατό σου και να στηρίζεται σε αυτό, καθώς κινείται πάνω-κάτω.

Τα καλά της στάσης: Είναι μια καλή στάση για τις γυναίκες που δεν έρχονται εύκολα σε οργασμό. Έχεις άμεση πρόσβαση στο σημείο G, τα χέρια σου είναι ελεύθερα να κινούνται σε όλο της το σώμα και τα χείλη του αιδοίου της αγγίζουν τέλεια το πάνω μέρος του γοφού.

Δυσκολία: 7/10

Παραλλαγή στο cowgirl

Η στάση: Δεν υπάρχει ιδανικότερη στάση για την επίτευξη οργασμού από την παραλλαγή αυτής της κλασικής στάσης. Βάλε την παρτενέρ σου να σταθεί με την πλάτη προς εσένα, αλλά αντί να έχει τα πόδια της εκατέρωθεν των δικών σου, θα πρέπει να τα έχει ενωμένα, ακόμα και τα γόνατα.

Τα καλά της στάσης: Αν και είναι λίγο δύσκολο για την παρτενέρ σου να ισορροπήσει στην αρχή, η θέση των ποδιών της δημιουργεί την κατάλληλη τριβή και αυξάνει την εσωτερική διέγερση, με αποτέλεσμα οι αισθήσεις να γίνονται εντονότερες.

Δυσκολία: 8/10

Καθιστό καροτσάκι

Η στάση: Αξιοποίησε την ένταση της στάσης του όρθιου καροτσιού με αυτή την κίνηση για… δεξιοτέχνες. Καθισμένος στην άκρη του κρεβατιού ή της καρέκλας, τοποθέτησε την παρτενέρ σου πάνω σου και προς τα πίσω εκατέρωθεν των γοφών σου.

Τα καλά της στάσης: Αν και η στάση δεν προσφέρει μεγάλο εύρος κινήσεων, παρέχει βαθιά διείσδυση. Δεν είναι τόσο κουραστική όσο το όρθιο καροτσάκι, αλλά αν πετύχεις την κατάλληλη γωνία, είναι μακράν πιο… έντονη.

Δυσκολία: 6/10

Το… σπάσιμο

Η στάση: Βάλε τα πόδια της παρτενέρ σου ψηλά στον αέρα, ακουμπώντας τους αστραγάλους της στους ώμους σου. Για να πετύχεις την κατάλληλη γωνία, τοποθέτησε και ένα μαξιλάρι χαμηλά στην πλάτη της. Η στάση δεν περιλαμβάνει λογοπαίγνια περί… σπασίματος, οπότε άφησέ τα για μετά.

Τα καλά της στάσης: Αυτή η στάση εγγυάται οργασμό μέσα από το σημείο G, ειδικά αν ζητήσεις από την παρτενέρ σου να ενώσει σφιχτά τα μπούτια της και τους μυς της πυέλου για να αυξηθεί η ένταση.

Δυσκολία: 7/10

Η νιρβάνα

Η στάση: Η παρτενέρ σου ξαπλώνει ανάσκελα με ενωμένα τα πόδια και τα χέρια τεντωμένα πάνω στην κεφαλή του κρεβατιού. Στη συνέχεια, ανεβαίνεις πάνω της, με τα πόδια σου εκατέρωθεν των δικών της. Ξεκινάς με αργό ρυθμό και σταδιακά θα φτάσει σε… κατακλυσμιαίο οργασμό.

Τα καλά της στάσης: Εκτός από την έντονη και βαθιά διείσδυση, η στάση αυτή επιτρέπει τη στενή επαφή της κλειτορίδας της με τη λεκάνη σου, αυξάνοντας κατακόρυφα την ευχαρίστησή της.

Δυσκολία: 3/10

Συντάκτης: Saky Koulibaly,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.