5 ρομαντικές χειρονομίες που θα κάνουν τη σχέση σου πιο δυνατή από ποτέ

Συντάκτης: Flowmagazine

Η αγάπη και οι σχέσεις είναι περίπλοκες. Νόμος. Υπάρχουν, όμως, πρακτικές και εύκολες ρομαντικές συμβουλές που μπορούμε να εφαρμόσουμε στην πράξη ώστε να κάνουμε μερικά πράγματα -τουλάχιστον- πιο εύκολα. Πάρε μερικές ιδέες και σκέψου μήπως εφαρμόσεις κάποια από αυτές.

1. Έχε πάντα ένα κοινό όνειρο στο μυαλό σου να μοιράζεσαι με τον σύντροφο σου

Αν μοιράζεστε ένα κοινό όνειρο, θα έχετε την ελπίδα μαζί για τον ίδιο στόχο. Άρχισε να μαζεύεις χρήματα για ένα ταξίδι στη Eurodisney με τα παιδιά ή για να πάρεις ένα νέο αυτοκίνητο. Ίσως να θες να ανακαινίσεις το δωμάτιό σας ή να σχεδιάσεις μια οικογενειακή συγκέντρωση στο σπίτι σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι ελπίδες και τα όνειρα είναι ένας θετικός τρόπος για να σας κρατήσουν ενωμένους και ευτυχισμένους.

2. Γράψε σε μια λίστα αυτά που αγαπά ο σύντροφός σου.

Αν διαπιστώσεις ότι πάντα ξεχνάς αυτό που θα ήθελε για τα γενέθλιά του, αυτή θα μπορούσε να είναι η λύση σε αυτό το πρόβλημα αλλά και σε πολλά άλλα. Κάθε φορά που ο σύντροφος σου μιλάει για ένα νέο εστιατόριο που θα ήθελε να επισκεφθεί, μια ταινία που θέλει να δει ή κάτι που επιθυμεί να αγοράσει, σημείωσέ το. Μπορείς να το κρατήσεις σημείωση στο κινητό σου τηλέφωνο και να το δεις όταν θα θες να γιορτάσετε ή να του αγοράσεις ένα δώρο για την επέτείο σας.

3. Σχεδίασε μικρές εκπλήξεις για τον σύντροφό σου

Μετά τους πρώτους μήνες μιας σχέσης, μπορεί να αρχίσετε να συνηθίζετε ο ένας τον άλλο. Δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπάς πια, αλλά είσαι πιο σταθερή τώρα. Η αληθινή αγάπη δεν είναι μόνο πάθος, αλλά είναι και πράξη βούλησης αφού εσύ επιλέγεις να είσαι με αυτό το άτομο κάθε μέρα. Κάνε έκπληξη στο σύντροφό σου αγοράζοντας του το αγαπημένο του γλυκό, προετοίμασε ένα ζεστό μπάνιο μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά ή αγόρασε εισιτήρια για την ταινία που θέλει να δει (που σημείωσες στο κινητό σου).


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρομαντικός άντρας… υπέρ και κατά


4. Σε μια διαφωνία, σκέψου ότι δεν είσαι αλάνθαστη

Εάν διαφωνείτε και συνειδητοποιήσεις ότι τα πράγματα ξεφεύγουν λίγο από τον έλεγχο, αλλάξτε δωμάτια για 20 λεπτά. Αυτό θα σου δώσει τόσο χρόνο για να ηρεμήσεις και το πιο σημαντικό, να σκεφτείς και το γεγονός ότι ίσως έχεις κάνει κάποιο λάθος πάνω στον τσακωμό σας. Μετά από 20 λεπτά, κάτσε στο τραπέζι μαζί του και μιλήστε για το πού νομίζετε ότι έχει γίνει το λάθος. Ζητήστε συγγνώμη και προσπαθήστε να βρείτε μια λύση στο πρόβλημα μαζί.

5. Δώστε χρόνο ο ένας στον άλλον για να του λείψεις και να σου λείψει

Αν ξοδεύεις όλο τον ελεύθερο χρόνο που έχεις με τον συντροφό σου, δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα απ’ όσα θέλεις μόνη σου. Σκέψου να πας να κάνεις ένα πεντικιούρ, να πιεις έναν καφέ με μια φίλη σου ή να συνάντησεις τη μαμά σου. Πρέπει να ξοδεύετε χρόνο χωριστά για να επαναφορτίζετε τη σχέση σας αλλά και για να μην είσαστε ακοινώνητοι. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχεις την ευκαιρία να λείψεις από τον σύντροφό σου, να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου και να επιστρέψεις σε αυτόν με πιο φρέσκια ​​διάθεση.

Πηγή: womenonly.gr

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…