5 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να έχετε στο μπάνιο σας όταν έρχονται επισκέπτες

Συντάκτης: Ευαγγελία Μποζαντζόγλου

Οι ειδικοί του σπιτιού λένε ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να έχετε εμφανώς έξω σε αυτό το δωμάτιο!

Θέλουμε οι επισκέπτες μας να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι. Είτε μένουν για δείπνο είτε για το Σαββατοκύριακο, οι επισκέπτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το μπάνιο – και οι ειδικοί του σπιτιού λένε ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να έχετε εμφανώς έξω σε αυτό το δωμάτιο.

Βρώμικα ρούχα και πετσέτες

Τίποτα δεν φωνάζει «βρώμικο» όσο ένας σωρός από άπλυτα ρούχα στο μπάνιο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει όλες τις χρησιμοποιημένες πετσέτες ή τα ρούχα και είτε βάλτε ένα γρήγορο πλυντήριο είτε αποθηκεύστε τα τακτοποιημένα σε ένα καλάθι. Και ακόμη και αν οι πετσέτες σας δεν είναι βρώμικες αυτές καθαυτές, είναι και πάλι καλύτερο να τις αλλάζετε με καινούργιες για τους επισκέπτες, τόσο τις πετσέτες χεριών όσο και τις πετσέτες σώματος.

Παλιά ή ληγμένα προϊόντα

Δεν είναι ωραίο να παρέχετε στους επισκέπτες σχεδόν άδεια, σκουριασμένα ή ληγμένα προϊόντα. Αντικαταστήστε τα με κάτι καινούργιο και φρέσκο. Αν έχετε επισκέπτες που θα διανυκτερεύσουν, βάλτε καινούργιες οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμα, στοματικό διάλυμα, προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ, σαμπουάν, conditioner και αφρόλουτρο. Και αν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που δεν θέλετε να χρησιμοποιούν οι επισκέπτες, φροντίστε να το αφαιρέσετε. Υποθέστε ότι όλα όσα έχουν πρόσβαση είναι κάτι που μπορούν να χρησιμοποιήσουν.

5 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να έχετε στο μπάνιο σας όταν έρχονται επισκέπτες

Συνταγογραφούμενα φάρμακα

Ακόμα και αν δεν σας ενδιαφέρει να δουν οι καλεσμένοι σας τα συνταγογραφημένα φάρμακά σας, δεν χρειάζεται να δουν κάτι τόσο προσωπικό. Καλύτερα να βάζετε τέτοια είδη μακριά, ώστε οι καλεσμένοι να μην αισθάνονται αμήχανα ή σαν να εισβάλλουν στον προσωπικό σας χώρο. Ανάλογα με το φάρμακο, θα μπορούσε επίσης να αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια τους το να τα κρατάτε μακριά.

Δοχείο άμμου

Η εικόνα και η μυρωδιά ενός βρώμικου δοχείου άμμου μπορεί να είναι αποτρεπτική ακόμη και για τους φιλόζωους. Αν η γάτα σας αποφασίσει να τη χρησιμοποιήσει όταν είναι καλεσμένοι, αυτό δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Σκεφτείτε να βρείτε μια μόνιμη νέα θέση γι’ αυτό, καθώς οι γάτες δεν εκτιμούν τα πράγματά τους που πηγαίνουν από το ένα δωμάτιο στο άλλο.

Σκουπίδια

Τα γεμάτα ή ξεχειλισμένα σκουπίδια μπορούν να κάνουν τους επισκέπτες σας να αισθάνονται άβολα και να δώσουν την εντύπωση ότι το μπάνιο δεν είναι καλά συντηρημένο. Φροντίστε να αδειάζετε γρήγορα τον κάδο απορριμμάτων του μπάνιου πριν φτάσουν οι επισκέπτες για να αποφύγετε δυσάρεστες οσμές ή τα σκουπίδια.

Συντάκτης: Ευαγγελία Μποζαντζόγλου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.