5 Κανάλια στο YouTube που αξίζει να ακολουθήσεις

Συντάκτης: Βασιλική Γεωργαντά

Πέρα από τις do it your self ιδέες ή τα tutorials μόδας που λίγο πολύ όλοι παρακολουθούν, υπάρχουν στο διαδίκτυο υπέροχοι άνθρωποι που έχουν φτιάξει όμορφες ομάδες και ενδιαφέροντα κανάλια στα οποία μπορούμε να κάνουμε εγγραφή και να γνωρίσουμε καινούργιες ιδέες ή να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας.

Μερικά από τα κανάλια που θα αναφέρουμε παρακάτω έχουν επιμορφωτικό χαρακτήρα αλλά ο τρόπος με τον οποίο οι οικοδεσπότες τους τα διαχειρίζονται είναι αυτό που τα κάνει τόσο ενδιαφέροντα. Εκτός από το ότι θα μάθουμε πολλά πράγματα, τόσο εμείς όσο και οι μικροί μας φίλοι, θα περάσουμε ευχάριστα  την ώρα που ίσως σερφάραμε άσκοπα στο διαδίκτυο.

  • Astronio

Θέλετε να μάθετε τα πάντα για το σύμπαν, τους γαλαξίες, τους αστεροειδείς και όλα τα άγνωστα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν εκεί έξω; Το Astronio είναι εδώ για να σας διαφωτίσει με χιουμοριστικό και ενδιαφέρον τρόπο ώστε να μην νιώθετε και τόσο ξένοι μέσα στο ίδιο σας το γαλαξιακό σπίτι!

  • Geography Now

Θα ξεκαρδιστείτε στα γέλια, αλλά και θα μάθετε τα πάντα για όλες τις χώρες του πλανήτη μας. Ο οικοδεσπότης τον οποίο τον χαρακτηρίζει το έντονο χιούμορ και η περιγραφικότητα θα σας μάθει τα πάντα για μεγάλες και μικρές χώρες, στις οποίες ίσως δεν δίναμε και τόση σημασία. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο πώς έχει καταφέρει να εντάξει στα περίπου 20 λεπτά που διαρκεί το κάθε βίντεο, όλα τα γεωπολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και fun facts θέματα, με τόσο όμορφο και απλό τρόπο. Οι αναπαραστάσεις του είναι ξεκαρδιστικές καθώς τα memes που χρησιμοποιεί προκαλούν πολύ γέλιο. Τα βίντεο που φτιάχνει είναι φτιαγμένα με αλφαβητική σειρά και θα σας προτείναμε να αρχίσετε από το Α!

  • Giannis Andreou

Η μόδα των κρυπτονομισμάτων και η ενασχόληση της νεολαίας με ό,τι έχει να κάνει με ηλεκτρονικές επενδύσεις είναι πλέον ένα γεγονός. Βομβαρδιζόμαστε με άπειρες πληροφορίες καθημερινά και αυτό, πολλές φορές, έχει σαν αποτέλεσμα να μπερδευόμαστε και να φοβόμαστε στο τέλος να κάνουμε μία επένδυση ή ένα νέο άνοιγμα με τα οικονομικά μας. Ο Γιάννης Ανδρέου όμως είναι εδώ, για να σου μάθει τα πάντα με πολύ απλές ορολογίες και να ξεμπλέξει όσο μπορεί, στο μυαλό σου, αυτή τη νέα και πολλές φορές επικερδή τάση!

  • PC Steps.gr

Αν έχεις χιλιάδες απορίες σχετικά με οτιδήποτε έχει να κάνει με το νέο κόσμο της τεχνολογίας το PC Steps θα σε διαφωτίσει και μάλιστα με πολύ χιουμοριστικό τρόπο. Τα συχνά βίντεο και η αστεία προσέγγιση με την οποία θίγονται όλα τα φλέγοντα ζητήματα στο χώρο της τεχνολογίας είναι η ειδικότητα του PC steps. Ένα έξτρα πλεονέκτημα που κάνει το κανάλι αυτό τόσο ενδιαφέρον είναι η αντικειμενικότητα και η σε βάθος αναζήτηση των διάφορων επιρροών που μπορεί να έχουν όλες οι τεχνολογικές αλλαγές στην καθημερινότητά μας.

  • Make Video Greece – Christina Doukouziani

Η Χριστίνα Δουκουζιάνη πραγματικά έχει κάνει υπέροχη δουλειά στο κανάλι της καθώς παρακολουθώντας το,  μπορείς να γίνεις ένας expert στο χώρο του YouTube και του διαδικτύου. Από το πώς να ανεβάσεις βίντεο, μέχρι και το πώς να έχεις έσοδα από το κανάλι σου YouTube, η Χριστίνα είναι εδώ για να σου λύσει όλες τις απορίες.

Συντάκτης: Βασιλική Γεωργαντά,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.