5 δημοφιλή βίντεο που σας προτρέπουν να μην τα παρατάτε ποτέ

Συντάκτης: Χάρης Μαυροκέφαλος, Φιλόλογος

Influence:

Όταν εργαζόμαστε σκληρά για να επιτύχουμε ένα μεγάλο στόχο μας,  είναι αλήθεια υπάρχουν φορές που σκεφτόμαστε να τα παρατήσουμε. Ωστόσο μια θυμόσοφη ρήση λέει: «Όταν φτάσεις στο σημείο να θέλεις να τα παρατήσεις, είναι η στιγμή που πρέπει να προχωρήσεις». Στη βάση αυτής της ρήσης θα σας παραθέσουμε 5 δημοφιλή βίντεο του Youtube που σας συμβουλεύουν να έχετε ψυχική ανθεκτικότητα στις αντιξοότητες της ζωής και ως εκ τούτου να μη τα παρατάτε ποτέ!

Το πρώτο βίντεο μας ενθαρρύνει να μην τα παρατάμε ποτέ. Κανένας σπουδαίος άνθρωπος άλλωστε δεν τα παράτησε, αλλιώς ίσως δεν θα κατάφερνε να γίνει σπουδαίος. Πρέπει να έχουμε ψυχική ανθεκτικότητα στη ζωή μας .Δικαιολογίες μπορούμε πάντα όλοι εύκολα να βρίσκουμε. Με την  παραίτηση όμως σίγουρα δεν πρόκειται να κερδίσουμε τίποτα απολύτως. Επομένως, θα πρέπει με επιμονή να συνεχίσουμε ακάθεκτοι να αγωνιζόμαστε για την επίτευξη των ονείρων  μας.

Το δεύτερο βίντεο μας τονίζει ότι η ζωή μας χωρίς προκλήσεις δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Χρειάζεται επίσης να μην έχουμε απλά όνειρα στη ζωή μας, αλλά και στόχους. Τους στόχους αυτούς μπορούμε να τους επιτύχουμε με πειθαρχεία και σταθερότητα. Η ζωή άλλωστε κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολη. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τα παρατήσουμε. Θα πρέπει να υπενθυμίζουμε τακτικά στον εαυτό μας τα όνειρά μας  τις στιγμές που νιώθουμε αδύναμοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Χάρης Μαυροκέφαλος, Φιλόλογος

Influence:

Γεννήθηκα το 1995 στην Αθήνα και είμαι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών…