5+1 χρήσιμα apps για καλύτερη οργάνωση του χρόνου σας

Συντάκτης: Flowmagazine

Ως γνωστόν, ο  χρόνος είναι χρήμα. Εάν έχετε μια εβδομάδα γεμάτη υποχρεώσεις και συναντήσεις, τότε σίγουρα θα έχετε σκεφτεί ότι μάλλον χρειάζεται καλή οργάνωση του χρόνου σας. Γι’ αυτό καταγράφουμε έξι εφαρμογές που θεωρούμε θα βρείτε ιδιαίτερα χρήσιμες και βοηθητικές.

Συχνά αγχωνόμαστε επειδή θέλουμε να τα προλάβουμε όλα. Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας σήμερα, υπάρχουν apps που μας γλιτώνουν από το να ξεχάσουμε σημαντικές υποχρεώσεις.

Evernote

Ιδανικό για να έχετε όλες σας  τις σημειώσεις online, σε όλες  τις συσκευές. Μπορείτε να αποθηκεύσετε ιστοσελίδες που δεν θέλετε να χάσετε και να προσαρμόζετε πως φαίνονται, ανάλογα με τις ανάγκες σας.  Ακόμα καλύτερα, σας  επιτρέπει να συνδέσετε το Google Calendar   και να οργανώσετε το πρόγραμμά σας,  σύμφανα με όλα όσα έχετε σημειώσει!  

Todoist

Με ένα εύχρηστο interface και έξυπνες λειτουργίες η οργάνωση των εργασιών    είναι εύκολη. Παράλληλα, μπορείτε να τις μοιραστείτε και να τις επεξεργαστείτε με άλλα άτομα, κάνοντας τον διαμοιρασμό τους απλή υπόθεση.

Νοtion

Με τον minimal σχεδιασμό του σας βοηθάει να οργανώσετε το πρόγραμμά σας  μέσω μίας πληθώρας templates και εργαλείων. Εάν θέλετε  να συνεργαστείτε   με άλλους, μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστές εργασίες για τον καθένα και να ορίσετε πότε  πρέπει να γίνουν, ώστε να πάνε όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Time Timer

Οργανώστε  το χρόνο σας σωστά και κάντε τις εργασίες σας στην ώρα τους. Ορίστε  timers με διαφορετικά ονόματα, χρώματα, ειδοποιήσεις και πολλά άλλα. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε ξανά ότι θα ξεχαστείτε ή δεν θα προλάβετε  να ολοκληρώσετε αυτά που θέλετε.

Habit List

Εάν χρειάζεται να λαμβάνετε τακτικές ειδοποιήσεις για να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας που έχουν προτεραιότητα, τότε αυτό το app είναι ότι πρέπει. Επιπλέον, μπορείτε  να δείτε  την πρόοδο σας σε αναλυτικά  reports, για να  οργανωθείτε  ακόμα καλύτερα.

timeBro

Με την εφαρμογή αυτή, μπορείτε να δείτε τι κάνετε το χρόνο που χρησιμοποιείτε τον    υπολογιστή και να συγκεντρώσετε στατιστικά για τις αντίστοιχες εφαρμογές. Θα σας βοηθήσει όταν θελήσετε  να βελτιώσετε  τη διαχείριση του χρόνου σας  και να ελέγξετε σε ποιες εφαρμογές τον δαπανάτε. Σημαντικό χαρακτηριστικό αυτού του app, είναι ότι με βάση τα δεδομένα αυτά, σας  προτείνει πώς να βελτιώσετε το  χρόνο σας  μέσα από εναλλακτικές εφαρμογές.   

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…