4 ζώδια που θα βρουν το άλλο τους μισό το 2023 – Μέρος Α΄

Συντάκτης: Flowmagazine

Το 2023, τόσο ο Κρόνος όσο και ο Πλούτωνας αλλάζουν ζώδια και αντιπροσωπεύουν τεράστιες αλλαγές στις σχέσεις κάθε ζωδίου και στον τρόπο που αγαπάτε. Αναλύουμε Ιχθύες και Σκορπιούς!

Η χρονιά ξεκινά με τον Άρη, τον πλανήτη του πάθους και της δράσης, να στρέφεται σε ευθεία πορεία στις αρχές Ιανουαρίου στους Διδύμους.

Ωστόσο, θα περάσει άλλους τρεις μήνες σε αυτό το ζώδιο του αέρα βοηθώντας σας να εστιάσετε στην επικοινωνία γύρω από την οικειότητα στις σχέσεις σας και στα σχέδια για αυτό που θέλετε εσείς και ο σύντροφός σας για το μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

4 ζώδια που θα βρουν το άλλο τους μισό το 2023 – Μέρος Α΄

Το 2023 αρχίζει με εξαιρετικές αστρολογικές προσδοκίες, έχοντας τόσο τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας αλλά και τον Δία να κατευθύνεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Ο Ποσειδώνας έχει να κάνει με τα όνειρα και την άνευ όρων αγάπη, ενώ ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης, της αφθονίας και δημιουργεί επέκταση σε όλους τους τομείς που αγγίζει. Αυτό σας οδηγεί σε μια φάση μεγαλύτερης αποφασιστικότητας, αφού ο Δίας στον Κριό ενεργοποίησε την αίσθηση της αξίας και σας δείχνει τι και ποιόν θέλετε περισσότερο.

Αυτό δίνει τον τόνο για το 2023, καθώς και η μετακίνηση του Κρόνου από τον Υδροχόο στους Ιχθύες. Ο Κρόνος είναι γνωστός ως ο άρχοντας του χρόνου και του κάρμα. Ο Κρόνος περιβάλλεται από δακτυλίους που συχνά υποδεικνύουν την ανάγκη να μάθετε τα όρια όταν αυτός ο πλανήτης κινείται σε ένα συγκεκριμένο μέρος της ζωής σας. Ενώ ο Κρόνος μπορεί συχνά να σας παραδώσει πιο σκληρά μαθήματα καθώς μετακινείται στο δικό σας ζώδιο των Ιχθύων, σας βοηθά να φτάσετε στην επόμενη φάση της ζωής.

Ό,τι κι αν ξεκινήσατε στη ρομαντική σας ζωή πρόκειται να μετατραπεί σε ένα νέο κεφάλαιο. Αυτή είναι ενέργεια δέσμευσης και θα αντιπροσωπεύει μια αλλαγή από την οποία δεν υπάρχει επιστροφή. Ο Κρόνος στους Ιχθύες όμως λειτουργεί διαφορετικά από ό,τι σε άλλα ζώδια, καθώς αυτό το ρομαντικό ζώδιο του νερού έχει να κάνει με την άνευ όρων αγάπη και πνευματικότητα, οπότε ο Κρόνος θα υιοθετήσει αυτές τις αρχές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αφήνοντας πίσω την αποστασιοποίηση του Υδροχόου.

Αυτή είναι η στιγμή να αποφασίσετε επιτέλους τι είδους σχέση θέλετεπραγματικά και πόσο μακριά θα φτάσετε για να την πετύχετε. Η χρονιά που έρχεται υπόσχεται όχι μόνο περισσότερο ρομαντισμό αλλά και μεγαλύτερη δέσμευση. Είστε έτοιμος να μπείτε σε ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο της ερωτικής σας ζωής.


Διαβάστε επίσης: Τα ιδανικά ταίρια των ζωδίων για το 2023


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

4 ζώδια που θα βρουν το άλλο τους μισό το 2023 – Μέρος Α΄

Οι εκλείψεις του 2023 είναι η μεγάλη ιστορία εδώ, μαζί με το stellium στον Ταύρο στα μέσα Μαΐου. Οι εκλείψεις κινούνται στο ζώδιό σας και σε αυτό του Ταύρου από το 2022 και θα συνεχίσουν να το κάνουν με μια Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό στις 5 Μαΐου και στη συνέχεια μια Έκλειψη στον Ταύρο στις 14 Οκτωβρίου 2023.

Οι εκλείψεις άνοιξαν το δρόμο για τη δική σας προσωπική ανάπτυξη και για τη ρομαντική σας σχέση. Εάν ο σύντροφός σας ή ο υποψήφιος σύντροφός σας έχει Κριό ή Ζυγό στον χάρτη του, τότε αυτή μπορεί να είναι μια μεγάλη χρονιά και για τους δυο σας, καθώς οι άλλες δύο εκλείψεις που θα συμβούν τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθούν σε αυτά τα δύο ζώδια. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί και οι δύο να περνάτε μια τεράστια φάση ανάπτυξης για να σας βοηθήσουν να εισαγάγετε ένα νέο ρομαντικό μέλλον.

Η έκλειψη στο δικό σας ζώδιο τον Μάιο θα είναι σημαντική για να αναγνωρίσετε πόσο έχουν αλλάξει τα συναισθήματά σας, όχι απαραίτητα για τον σύντροφό σας, αλλά για την αγάπη και τι συνιστά μια υγιή σχέση. Αυτό σας επιτρέπει να νιώσετε ότι η συναισθηματική αύρα του 2022 μπορεί να καταλαγιάσει και μπορείτε να επιστρέψετε στη δημιουργία της σχέσης που επιθυμείτε.

Στα μέσα Μαΐου εμφανίζεται ένα stellium, που σημαίνει μια ομάδα πέντε ή περισσότερων πλανητών, στον Ταύρο, το ζώδιο που κυβερνά τις ρομαντικές σας σχέσεις, φέρνοντας μια τόσο αναγκαία νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή. Όχι μόνο θα υπάρχουν πολλοί πλανήτες μέσα στο γήινο ζώδιο του Ταύρου, αλλά η Νέα Σελήνη θα εμφανιστεί επίσης εδώ βοηθώντας σας να απορρίψετε πλήρως το παρελθόν.

Τα μεγάλα νέα όμως είναι η ολική έκλειψη στα τέλη Οκτωβρίου. Αυτό θα φέρει όχι μόνο την πραγματικότητα στα όνειρά σας, αλλά και την ικανότητα να βρείτε ευγνωμοσύνη για τη διαδικασία που σας έφερε εδώ.

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…