4 ζώδια που θα βρουν το άλλο τους μισό το 2023 – Μέρος Β΄

Συντάκτης: Flowmagazine

Το 2023, τόσο ο Κρόνος όσο και ο Πλούτωνας αλλάζουν ζώδια και αντιπροσωπεύουν τεράστιες αλλαγές στις σχέσεις κάθε ζωδίου και στον τρόπο που αγαπάτε. Αναλύουμε τον Τοξότη και τον Λέοντα

Η χρονιά ξεκινά με τον Άρη, τον πλανήτη του πάθους και της δράσης, να στρέφεται σε ευθεία πορεία στις αρχές Ιανουαρίου στους Διδύμους.

Ωστόσο, θα περάσει άλλους τρεις μήνες σε αυτό το ζώδιο του αέρα βοηθώντας σας να εστιάσετε στην επικοινωνία γύρω από την οικειότητα στις σχέσεις σας και στα σχέδια για αυτό που θέλετε εσείς και ο σύντροφός σας για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

4 ζώδια που θα βρουν το άλλο τους μισό το 2023 – Μέρος Β΄

Η ανάπτυξη είναι πάντα κορυφαία προτεραιότητα στη ζωή και τη ρομαντική σας σχέση και φέτος αυτό ακριβώς πρόκειται να αποκτήσετε.Αυτή τη στιγμή, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε το αναπόφευκτο κόστος της αλλαγής. Για να απελευθερώσετε την ιδέα ότι με κάποιο τρόπο μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά χωρίς να αφήσετε κανέναν ή τίποτα πίσω και να αναγνωρίσετε ότι η αλλαγή συμβαίνει όταν είναι προορισμένη, όχι όταν τη θέλετε.

Ο Άρης στρέφεται σε ευθεία πορεία στους Διδύμους στις αρχές Ιανουαρίου. Η ενέργεια των Διδύμων είναι το πολικό σας ζώδιο και αντιπροσωπεύει τις ρομαντικές σας σχέσεις. Κάθε φορά που βλέπετε τον Δίδυμο να έρχεται, μπορείτε να ξέρετε ότι θα υπάρξει μια επίδραση στην ερωτική σας ζωή.

Καθώς ο Άρης στρέφεται σε ευθεία πορεία, αυτές οι αλλαγές που έχετε σκεφτεί να κάνετε πρόκειται να πάρουν μια στροφή προς την πραγματικότητα. Αλλά ο Άρης θα συνεχίσει να κινείται σε αυτό το ζώδιο μέχρι τα τέλη Μαρτίου, πράγμα που σημαίνει ότι οι πρώτοι τρεις μήνες του έτους αφορούν αλλαγές στις αισθηματικές σας σχέσεις.

Κάτι πρέπει να τελειώσειγια να μπορέσετε επιτέλους να αγκαλιάσετε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε ή πρόκειται να επιτρέψετε επιτέλους στον εαυτό σας να προχωρήσει σε κάτι που πάντα ξέρατε ότι προοριζόταν για εσάς. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό θα φέρει θετικά βήματα δράσης.

Ο Κρόνος, ο άρχοντας του χρόνου και του κάρμα, μετακομίζει στους Ιχθύες και ετοιμάζεται να διασχίσει τον τομέα της ζωής σας που κυβερνά το σπίτι, την οικογένεια, ακόμη και τα τραύματα των προγόνων. Η λήψη ρομαντικών αποφάσεων για να κατευνάσετε τα μέλη της οικογένειας, τους φίλους ή ακόμα και αυτό το εσωτερικό παιδί που είναι μέσα σας πρόκειται να τελειώσει. Η πνευματικότητα θα αρχίσει να κυβερνά τη ζωή σας και μια αλλαγή στο περιβάλλον του σπιτιού σας είναι πιθανή.


Διαβάστε επίσης: Πώς θα δείξεις σε κάθε ζώδιο ότι το αγαπάς


ΛΕΩΝ

4 ζώδια που θα βρουν το άλλο τους μισό το 2023 – Μέρος Β΄

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της μεταμόρφωσης, της οικειότητας και της σωματικής ευχαρίστησης ─ και φέτος πρόκειται να μεταβεί στον Υδροχόο, το πολικό σας ζώδιο.

Ο Υδροχόος αντιπροσωπεύει τις ρομαντικές σας σχέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι καθώς ο Πλούτωνας μετακινείται σε αυτό το ελεύθερο πνεύμα, θα φέρει κάποια θετική ενέργεια που χρειάζεστε στην ερωτική σας ζωή. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο μια γεύση, καθώς θα καταλήξει να επιστρέψει στον Αιγόκερω προτού τελικά αναδυθεί ξανά και να μείνει για τα επόμενα είκοσι χρόνια στον Υδροχόο.

Αλλά υπάρχουν μεγάλα μαθήματα εδώ για σένα Λέοντα. Αφού αφιερώσατε τόσο πολύ χρόνο στοχαζόμενοι την καριέρα σας και μάθατε πιο βαθιά τον εαυτό σας, αυτή είναι μια ευκαιρία να επιστρέψετε στην αγάπη. Τα τελευταία χρόνια, αναρωτηθήκατε αν ήταν γραφτό να αγαπήσετε ξανά. Αν ήσασταν καλύτερα μόνοι ή αν ήσασταν προορισμένοι να μείνετε μόνοι στη ζωή σας.

Από πολλές απόψεις χάσατε την ελπίδα να προσελκύσετε κάποιον για να μοιραστείτε τη ζωή σας. Αλλά η θητεία του Πλούτωνα στον Υδροχόο φέτος επιτρέπει στην ελπίδα να ανθίσει ξανά στην αγάπη.Θα καταλήξετε να προσελκύσετε έναν νέο σύντροφο ή να είστε σε θέση να ανακαλύψετε ξανά μια βαθύτερη σχέση με έναν υπάρχοντα σύντροφο.

Ακόμα κι αν η σχέση σας είχε γίνει περισσότερο συναλλακτική παρά ρομαντική, φέτος θα σας δοθεί η δυνατότητα να ξέρετε πώς να ανακτήσετε αυτή τη μαγεία.

Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ο Υδροχόος κάνει τα πράγματα διαφορετικά. Προχωρά και αγαπά με τους δικούς του ιδιόμορφους ρυθμούς, οπότε είναι απίθανο οτιδήποτε συμβατικό να καταλήξει να λειτουργεί αντ’ αυτού πρόκειται απλώς να αναγνωρίσει τι είναι καλό και να αφήσει όλα τα άλλα να φύγουν.

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…