4 όμορφα δώρα για τις μαμάδες μας!

Συντάκτης: Αγγελική Κουτρουμάνου

Η μαμά μας είναι αυτή μου μας φροντίζει από όταν είμαστε μωρά μέχρι και όταν έχουμε μεγαλώσει αρκετά. Για αυτό, αξίζει να της κάνουμε τα καλύτερα δώρα!

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας: πάντα, όταν δεν είμαστε καλά, τρέχουμε στη μαμά να μας φροντίσει. Για αυτόν τον λόγο και άλλους πολλούς, αξίζει να της κάνουμε τα καλύτερα δώρα. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι πολύ ακριβό· χρειάζεται να είναι κάτι από καρδιάς, που η μαμά μας θα λατρέψει!

Κουτί με κρέμες περιποίησης

Πάντα ένα κουτί με τις αγαπημένες της κρέμες περιποίησης, είτε προσώπου είτε σώματος, είναι μια φανταστική ιδέα για δώρο. Στα καταστήματα με προϊόντα ομορφιάς θα βρείτε πολλές επιλογές. Το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε είναι τι τύπο επιδερμίδας έχει, για να διαλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα, και τι  μυρωδιές της αρέσουν!

Κολιέ

Είναι από τα πιο όμορφα δώρα που μπορείτε να κάνετε, και σίγουρα θα της αρέσει πάρα πολύ! Αν πάλι δεν θέλετε κολιέ, μπορείτε να της πάρετε κάποιο άλλο όμορφο κόσμημα, ανάλογα με τα γούστα και τις προτιμήσεις της!

Μια μέρα σε spa

Γιατί όχι μια μέρα περιποίησης σε ένα spa; Κλείστε της ένα ραντεβού για μασάζ, αρωματοθεραπεία ή ό,τι άλλο ξέρετε ότι θα απολαύσει και θα την χαλαρώσει. Ξέρω ότι μπορεί να σας βγει λίγο ακριβό, αλλά αξίζει για τη μαμά και με το παραπάνω!

Προϊόντα χαλάρωσης

Αν το ραντεβού σε spa βγαίνει εκτός της οικονομικής σας δυνατότητας, μπορείτε να φέρετε το spa σπίτι της. Φτιάξτε ένα όμορφο καλάθι με αρωματικά κεριά, αρωματικά άλατα – ή και bath bombs – και κάποιο αιθέριο έλαιο. Δώστε ης το καλάθι με τα προϊόντα χαλάρωσης και αφήστε την να τα απολαύσει!

Συντάκτης: Αγγελική Κουτρουμάνου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.