3o Life Skills Training από το Believe in You το Δεκέμβριο

Συντάκτης: Flowmagazine

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το πρόγραμμα Life Skills Training αναβάλλεται λόγω σοβαρών οικογενειακών υποχρεώσεων της εισηγήτριας. Θα προγραμματιστεί σύντομα σε νέες ημερομηνίες με έναρξη το Δεκέμβριο. Σε όσους έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή δινεται η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων ή εγγραφής στην επόμενη ομάδα συμμετεχόντων.

Το 3o Life Skills Training από το Believe in You ξεκινάει τον Οκτώβριο του 2016. Ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης στις 10 βασικές δεξιότητες ζωής που απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως. Αν θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο και δεν ξέρετε τον τρόπο, σε τρεις μήνες θα τον έχετε μάθει. Επωφεληθείτε της μοναδικής προσφοράς που ισχύει μέχρι τις 31 Ιουλίου και κάντε την εγγραφή σας. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, Ιπποκράτους 22.

Το Believe in You, πιστό στο όραμά του να βοηθήσει τους ανθρώπους να πιστέψουν στον εαυτό τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους πηγαίνει την εκπαίδευση ένα βήμα παρακάτω! Για τρίτη συνεχή φορά προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης για όσους θέλουν κα κατακτήσουν τις δέκα βασικές για τη ζωή μας ικανότητες!

Εισηγήτρια του προγράμματος είναι η κα Εύη Ξυραφά, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Bio Εύη Ξυραφά

Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας. Δημιουργός του Believe In You, που διοργανώνει σεμινάρια προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης για το ευρύ κοινό.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106128281, 6974781051

Website: http://www.believeinyou.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/BelieveInYou.gr

(Δείτε το πλήρες βιογραφικό εδώ).

Τι είναι αυτό που ονομάζουμε δεξιότητες ζωής;

Τι είναι οι δεξιότητες ή ικανότητες ζωής; Είναι ένα σύνολο από απαραίτητα εφόδια για τη ζωή και την εργασία μας: ένα σύνολο από ικανότητες που διδάσκονται και καλλιεργούνται, και που έχουν τη δύναμη να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη!

Ποιες είναι οι δέκα βασικές δεξιότητες ζωής;

Οι δέκα απαραίτητες δεξιότητες για τη ζωή κάθε ανθρώπου είναι

Θετική σκέψη

Αυτοπεποίθηση

Διαχείριση άγχους

Συναισθηματική Νοημοσύνη

Επικοινωνία

Γλώσσα σώματος

Διεκδικητικότητα

Διαπραγματεύσεις

Στοχοθεσία

Διαχείριση χρόνου

Όποιος παρακολούθησε το πρόγραμμα, διαπίστωσε εύκολα ότι κάθε δεξιότητα είναι αλληλένδετη με την άλλη και διδάσκονται στο πρόγραμμα με σειρά αλληλουχίας. Με άλλα λόγια, οι 10 δεξιότητες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους σαν τα κομμάτια του ίδιου παζλ. Η κατάκτηση και των 10 δεξιοτήτων είναι απολύτως απαραίτητη για όλους μας για να ζούμε μια όμορφη ζωή. Τα χαμόγελα των συμμετεχόντων μιλάνε από μόνα τους!

Δείτε ενδεικτικά τι δηλώνουν όσοι το έχουν παρακολουθήσει:

Σχόλια συμμετεχόντων Life Skills Training 2

«Πρωτοποριακό πρόγραμμα! Με τη γνώση και την μεταδοτικότητα της Εύης, όλα φαίνονται τόσο απλά!» (Οθωνία Ζάγκλη, ιδιωτική υπάλληλος)

«Διάλεξα το Life Skills Training Program επειδή ήθελα να βελτιώσω τον εαυτό μου, τις σχέσεις μου με τους άλλους ανθρώπους και στη συνέχεια την ποιότητα ζωής μου. Μέχρι τώρα έχω αποκομίσει πολλές χρήσιμες γνώσεις όπως το να πιστεύω στον εαυτό μου και τις δυνατότητές μου, να μην με νοιάζει η γνώμη των άλλων, να προσπαθώ σε κάθε κατάσταση στη ζωή μου να σκέφτομαι θετικά και να ξεπερνώ έτσι τις δυσκολίες πιο εύκολα.
Επίσης να δίνω περισσότερη σημασία στη γλώσσα του σώματος των άλλων και στην επικοινωνία με τους δικούς μου ανθρώπους.
Τέλος να διαπραγματεύομαι και να διεκδικώ αυτό που θέλω σεβόμενη τις ανάγκες του άλλου και τις δικές μου.
Όλα αυτά με έχουν βοηθήσει πολύ στην καθημερινή μου ζωή και στις σχέσεις μου με τους κοντινούς μου ανθρώπους οπότε θα σύστηνα ανεπιφύλακτα ως εκπαιδεύτρια την Εύη Ξυραφά και για αυτό το πρόγραμμα και για όλα τα επόμενα που θα ακολουθήσουν». Νάντια Χαβιάρα (νηπιαγωγός)

– «Το life skills training απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους καθώς αφορά δεξιότητες απαραίτητες τόσο σε προσωπικό, όσο κ σε επαγγελματικό επίπεδο. Επέλεξα να το παρακολουθήσω διότι θεωρώ ότι θα βελτιωνε την ποιότητα ζωής μου, τη σχέση με τον εαυτό μου κ τους άλλους. Πράγματι, από την πρώτη στιγμή άρχισα να αντιλαμβάνομαι τη διαφορά. Με βοήθησε να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτομαι, ουσιαστικά να αλλάξω οπτική γωνία. Να δω τα πράγματα με άλλο μάτι! Αυτό πρακτικά με έχει βοηθήσει να αξιολογώ τις καταστάσεις πιο ολοκληρωμένα και να είμαι σε θέση να τις διαχειριστώ πιο αποτελεσματικά μέσα από τη σωστή διαχείριση των συναισθημάτων μου.Δεδομένου ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε κανένα άλλο εκτός από τον εαυτό μας, αυτό το πρόγραμμα μας παρέχει τα εργαλεία για να γίνουμε πιο αισιόδοξοι, λιγότερο αγχώδεις, πιο συνεπεις με τους άλλους κ κυρίως με τον εαυτό μας…γενικά πιο δυνατοί!» (Γεωργία Δεσποτίδη, λογίστρια)

Για ποιους είναι κατάλληλη η παρακολούθηση του προγράμματος;

Είναι κατάλληλο για όλους ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, επαγγέλματος ή εκπαιδευτικού υπόβαθρου. Είναι ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε στάση ζωής, τρόπο σκέψης και αντίληψης και να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας.

Η σύνθεση και των δυο ομάδων που παρακολούθησαν τα Life Skills Training 1 και 2, απεικόνιζε τη διαφορετικότητα που συναντάμε και στην κοινωνία μας. Φοιτητές, ψυχολόγοι, χημικοί μηχανικοί, διευθυντές πωλήσεων, νηπιαγωγοί ήταν κάποιες από τις ιδιότητες των συμμετεχόντων. Αυτή η ποικιλομορφία της ομάδας είναι που συνέβαλλε σε δημιουργικούς διαλόγους και συνέργειες μεταξύ των μελών της ομάδας που ενισχύουν σημαντικά τη μάθηση.

Δια Βίου Μάθηση Δεξιοτήτων Ζωής!

Οι δεξιότητες ζωής δεν είναι μαγικές ιδιότητες με τις οποίες κάποιοι «τυχεροί» γεννιούνται. Όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, μπορούν να τις καλλιεργήσουν μέσω εκπαίδευσης. Μην σκεφθείτε ότι είστε πολύ μικροί ή πολύ μεγάλοι για να εκπαιδευθείτε. Στα δυο προγράμματα που έχουν τρέξει ήδη με επιτυχία, το εύρος των ηλικιών των συμμετεχόντων κυμαινόταν από 18 έως 58 ετών. Η δια βίου μάθηση είναι ένα δώρο που προσφέρεται σε όλους!

Τι είναι αυτό που κάνει το Life Skills Training να ξεχωρίζει;

Είναι ένα δομημένο πρόγραμμα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Το πρόγραμμα διαρκεί συνολικά τρεις μήνες και θα υλοποιηθεί σε δώδεκα συναντήσεις. Και φυσικά, όπως κάθε εκπαίδευση που «σέβεται τον εαυτό της», περιλαμβάνει συναντήσεις για πρακτική εξάσκηση και… επανάληψη!

Το πλεονέκτημα του προγράμματος είναι ότι εστιάζει στις ανάγκες του κάθε συμμετέχοντα. Ο διάλογος που αναπτύσσεται και οι ασκήσεις που δίνονται σχεδιάζονται στοχευμένα, με βάση το στόχο που δηλώνει κάθε συμμετέχοντας στην εισηγήτρια πριν την έναρξη του προγράμματος. Σε τιμή ομαδικού προγράμματος δηλαδή, καλύπτονται ατομικές ανάγκες.

Ταυτόχρονα, η συμμετοχή σε μία τρίμηνη εκπαίδευση με σταθερή ομάδα εξασφαλίζει καλύτερη αφομοίωση για τα μέλη της. Σε χαλαρό κλίμα ασφάλειας, εμπιστοσύνης και χαράς που αναπτύσσεται από την πρώτη μέρα, οι συμμετέχοντες δουλεύουν πάνω στους στόχους τους έχοντας τη διαρκή υποστήριξη των μελών της ομάδας.

Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος;

Να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατακτήσουν αυτές τις ικανότητες, να τις κάνουν δικές τους και να μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν στη ζωή τους είτε επαγγελματικά, είτε προσωπικά!

Μαθησιακά οφέλη του Life Skills Training

Το πρόγραμμα θα βοηθήσει όλους τους συμμετέχοντες να:

 • Να καλλιεργήσουν αυτογνωσία
 • Να βελτιώσουν την ψυχολογία τους και την επικοινωνία με τους γύρω τους
 • Να ενδυναμωθούν ψυχικά ώστε να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική τους ζωή
 • Να πετύχουν κάποιο προσωπικό ή επαγγελματικό στόχο
 • Να φέρουν θετικές αλλαγές στη ζωή τους
 • Να κατακτήσουν ικανότητες που θα μπορούν να εφαρμόζουν παντού στη ζωή τους

Μεθοδολογία εκπαιδευτικού προγράμματος:

 • παρουσίαση θεωρίας με Powerpoint
 • τεστ αυτογνωσίας
 • βιωματικές ασκήσεις και homework
 • τεχνικές NLP (νευρογλωσσικού προγραμματισμού)
 • ομαδικές εργασίες
 • group coaching
 • και φυσικά πρακτική εξάσκηση!

Εκπαιδευτικό υλικό και δώρα έκπληξη!

Όλοι οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα πάρουν γραπτό υλικό, βεβαιώσεις παρακολούθησης, αλλά και ασκήσεις για εξάσκηση κατά τη διάρκεια του προγράμματος και για τη μετέπειτα ζωή τους! Επίσης θα λάβουν και δώρα έκπληξη που θα τους βοηθήσουν να δουλέψουν πιο στοχευμένα την αλλαγή της ζωής του. Μείνετε συντονισμένοι για επόμενες ανακοινώσεις…

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας σε νέα διεύθυνση!!!

Για τους παλιούς φίλους του Believe In You, ενημερώνουμε ότι η διεύθυνση του Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Αθήνας έχει αλλάξει. Στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ενός campus 5.000 τ.μ. θα γίνονται τα μαθήματα του Life Skills Training κάθε Πέμπτη από τις 6 Οκτωβρίου έως και τις 22 Δεκεμβρίου 2016 και ώρες 18.00-21:00.

Η δομή του προγράμματος:

Πέμπτη 06/10/16: Θετική σκέψη

Πέμπτη 13/10/16: Αυτοπεποίθηση

Πέμπτη 20/10/16: Διαχείριση άγχους

Πέμπτη 27/10/16: Συναισθηματική νοημοσύνη

Πέμπτη 03/11/16: Επικοινωνία

Πέμπτη 10/11/16: Πρακτική εξάσκηση-Επανάληψη

Κατ’ εξαίρεση (λόγω της 17 Νοέμβρη) Παρασκευή 18/11/16: Γλώσσα σώματος

Πέμπτη 24/11/16: Διεκδικητικότητα

Πέμπτη 01/12/16: Διαπραγματεύσεις

Πέμπτη 08/12/16: Στοχοθεσία

Πέμπτη 15/12/16: Διαχείριση χρόνου

Πέμπτη 22/12/16: Πρακτική εξάσκηση-Επανάληψη

Χρήσιμες πληροφορίες

Τόπος διεξαγωγής: Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Ιπποκράτους 22, Αθήνα (τηλ. 2108225983)

Ώρες διεξαγωγής μαθημάτων: 18.00-21:00

– Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2106128281 και 6974781051.

Μοναδική προσφορά 300 ευρώ έως τις 31 Ιουλίου 16!

Για πρώτη φορά το Life Skills Training προσφέρεται στη μοναδική τιμή των 300 ευρώ. Η προσφορά ισχύει για όσους εξοφλήσουν το πρόγραμμα έως τις 31 Ιουλίου. Προλάβετέ την πατώντας εδώ για την εγγραφή σας.

Επένδυση στην προσωπική ανάπτυξη!

Αν θέλετε να εξασφαλίσετε τη θέση σας στη νέα ομάδα του Life Skills Training τον Οκτώβρη μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των εξής δύο τρόπων πληρωμής:

Α) ΠΡΟΣΦΟΡΑ EARLY BIRD 380€/ άτομο σε 2 δόσεις:

Προκαταβολή για κράτηση θέσης: 80 ευρώ έως 31/08

1η δόση: 200 ευρώ έως 15/9

2η δόση: 100 ευρώ έως 15/10

Β) ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 480€/άτομο σε 4 δόσεις:

Προκαταβολή για κράτηση θέσης: 30 ευρώ έως 31/8

1η δόση: 150 ευρώ έως 15/9

2η δόση: 100 ευρώ έως 15/10

3η δόση: 100 ευρώ έως 15/11

4η δόση: 100 ευρώ έως 15/12

* Σημείωση: Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται σε περίπτωση ακύρωσης από την πλευρά του συμμετέχοντα.

Το Life Skills Training είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα σας δώσει τη δύναμη να αλλάξετε τη ζωή σας! Μην το χάσετε!

Κάντε τη δήλωσή σας εδώ:

http://www.flowmagazine.gr/believeinyoulst

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ (σε ταμείο ή μέσω ebanking)

Α) Τράπεζα Eurobank: αριθμός λογαριασμού 0026.0315.89.0200457136, IBAN: GR1702603150000890200457136

Β) Εθνική Τράπεζα: αριθμός λογαριασμού 051/611563-27, IBAN: GR0201100510000005161156327

Όνομα δικαιούχου: Ευαγγελία Ξυραφά. Αναφέρετε ως αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…