3 λάθη που κάνουν τα μαλλιά σου να λαδώνουν γρηγορότερα

Συντάκτης: Flowmagazine

Influence:

Πολλές είναι οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους το πρόωρο λάδωμα των μαλλιών τους, χωρίς να γνωρίζουν ποια είναι τα λάθη που οδηγούν σε αυτό. Παρακάτω, θα βρεις τα συχνότερα λάθη που γίνονται τόσο στο λούσιμο όσο και στο hairstyling που οδηγούν στη λιπαρότητα.

Δε ξεπλένεις καλά τα μαλλιά σου: Μετά από ένα καλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής με σαμπουάν, είναι σημαντικό να το ξεπλύνεις καλά. Άφησε το νερό να τρέχει πάνω στο κεφάλι σου και παράλληλα τρίψε τις ρίζες και τις άκρες για να φύγει κάθε ίχνος από το σαμπουάν.

______________________

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μικρά μυστικά που κάνουν τα μαλλιά να λάμπουν από υγεία

______________________

Χρησιμοποιείς με λάθος τρόπο τα προϊόντα styling: Δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να εφαρμόσες το λάδι για τις άκρες των μαλλιών στις ρίζες σου.

Λούζεις καθημερινά τα μαλλιά σου: Πρόκειται για ένα βασικό παράγοντα που χαλάει το ph της τρίχας και που εμφανίζεται έντονη λιπαρότητα. Αν έχεις συνηθίσει να λούζεσαι καθημερινά, άφησε τα για μια ή δύο μέρες να επανέλθουν στο φυσιολογικό ph τους πιάνοντας τα ψηλά σε κότσο ή αλογοουρά.

Πηγή: womenonly.gr

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…