3 Επιλογές παραμυθιών για την Πρωτοχρονιά

Συντάκτης: Δήμητρα Βγενά

3 Επιλογές παραμυθιών για την ΠρωτοχρονιάΗ δεύτερη καλύτερη μέρα του χρόνου πλησιάζει. Και πρωταγωνιστής της, για μικρούς και μεγάλους, δεν είναι άλλος από τον κύριο με την λευκή γενιάδα, την μεγάλη κοιλιά και τα κόκκινα ρούχα. Ο αγαπημένος όλων, Άγιος Βασίλης. Χαρίστε στα παιδιά σας βιβλία με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο τους, για να τα συντροφεύει μέσα από τις ιστορίες των παραμυθιών μέχρι και την παραμονή πρωτοχρονιάς, όπου και θα τους φέρει τα δώρα τους!

Βιβλία με ωραίες εικονογραφήσεις, διασκεδαστικές ιστορίες για όλες τις ηλικίες.

Οι πρώτες μου ιστορίες για παιχνίδια στο χιόνι

Εκδόσεις Ψυχογιός

Το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Τα παιδιά θα λατρέψουν τις δεκαπέντε ιστορίες αυτού του βιβλίου, με πρωταγωνιστές χιονάνθρωπους, έλκηθρα, παγοδρόμους και χιονοσκέπαστες αυλές!

Με τις διασκεδαστικές ιστορίες του και την όμορφη εικονογράφηση, το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας θα σας ζεστάνει μες στο κρύο του χειμώνα.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Διαβάστε την όμορφη αυτή ιστορία με τις φανταστικές ζωγραφιές, ακούστε την υπέροχη μελωδία και μπείτε στην ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς καθώς όλα τα παιδιά περιμένουν με αγωνία τον Αϊ-Βασίλη να φέρει τα δώρα τους!

Άγιε μου Βασίλη σε Παρακαλώ

Εκδόσεις: Λιβάνη

Της Δέσποινας Πετρή

Το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Μια διαφορετική χριστουγεννιάτικη ιστορία για τη σημασία της αγάπης, της φιλίας, της αισιοδοξίας και της ελπίδας

Ο άγιος Βασίλης με τα ξωτικά και παρέα με όλα τα άλλα παραμυθένια πλάσματα έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή. Τι θα γίνει όμως αυτή τη χρονιά που ο άγιος δέχεται μια ευχή διαφορετική από τις άλλες; Θα χρειαστεί σίγουρα βοήθεια αυτή τη φορά…
Θα τα καταφέρει, άραγε, να πραγματοποιήσει την ευχή και να επιστρέψει έγκαιρα στη μακρινή χώρα του; Θα προλάβει τη γιορτή που ετοιμάζουν οι φίλοι του;

Συντάκτης: Δήμητρα Βγενά,

Influence:

Απόφοιτη του Δημόσιου ΙΕΚ Κηφισιάς Δημοσιογραφίας Συντάκτες και Ρεπόρτερ. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά…