2 Χριστουγεννιάτικα παραμύθια για τα πιτσιρίκια σας!

Συντάκτης: Δήμητρα Βγενά

Και ποιος δεν αγαπάει τις χριστουγεννιάτικες ιστορίες; Τα παιδιά τις λατρεύουν και οι μεγάλοι τις νοσταλγούν. Χαρίστε στους πρώτους, χριστουγεννιάτικα παραμύθια και «κλέψτε» και εσείς λίγη από την παιδική ανεμελιά! Ξαναθυμηθείτε την γέννηση του Χριστού όπως την μάθατε όταν ήσασταν παιδιά ή διαβάστε τα Βυθούγεννα, ένα πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι από τον Γιώργο Λεμπέση παρέα με τα πιτσιρίκια σας!

Το Άστρο των Χριστουγέννων

Εκδόσεις Ψυχογιός

Ηλικία: +1

To οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Αυτές τις γιορτές, ανακαλύψτε µαζί µε τα παιδιά σας την ιστορία της Γέννησης του Χριστού. Διαβάστε την τρυφερή αφήγηση και ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο µε την ονειρική εικονογράφηση. Πιέστε το αστέρι και δείτε το να λάµπει, καθώς µια υπέροχη µελωδία θα σας νανουρίζει γλυκά

Βυθούγεννα

Του Γιώργου Λεμπέση

Εκδόσεις Ψυχογιός

Ηλικία: +1

Το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

«Πριν από δύο χιλιάδες χρόνια περίπου, οι στεριανοί είχαν ανάγκη όσο ποτέ από μια σφιχτή και μοναδική αγκαλιά. Τότε ήταν που γεννήθηκε ο Χριστός και τους έμαθε τον τρόπο. Τους μίλησε για την αγάπη και για το πόσο σπουδαίο είναι να κάνεις τον διπλανό σου χαρούμενο, πόσο υπέροχο είναι να μοιράζεσαι και να νοιάζεσαι για τους άλλους και το πόσο ευλογημένο είναι να αγαπάς τον εαυτό σου. Κατάφερε να κάνει όλον τον κόσμο όμορφο και φωτεινό μόνο με μια αγκαλιά. Αυτό είναι τα Χριστούγεννα κι αυτό οι στεριανοί το γιορτάζουν κάθε χρόνο», είπε το τέρας το οποίο για πρώτη φορά μιλούσε τόσο πολύ. Μυστήριο τα Χριστούγεννα, μυστήρια κι αυτή η ιστορία. Μα πώς μπορεί να απαγορεύτηκαν οι γιορτές στη στεριά; Και με ποιο τρόπο θα βρει ο Βρασίδας ο αχινός τη μαγεμένη λύση; Μια απολαυστική χριστουγεννιάτικη περιπέτεια, γεμάτη μπουρμπουλήθρες!

Συντάκτης: Δήμητρα Βγενά,

Influence:

Απόφοιτη του Δημόσιου ΙΕΚ Κηφισιάς Δημοσιογραφίας Συντάκτες και Ρεπόρτερ. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά…