17 κακές συνήθειες που έχεις από πολύ μικρός και πρέπει να αλλάξεις άμεσα

Συντάκτης: Flowmagazine

Πώς ζεσταίνετε το φαγητό σας στον φούρνο μικροκυμάτων και πότε βουρτσίζετε τα δόντια σας; Κι όμως, αν το κάνετε λάθος είναι ίσως επειδή έτσι μάθατε ή έτσι συνηθίσατε. Ώρα να αλλάξουμε όσα μπορούμε από τις κακές μας συνήθειες.

 Κακές συνήθειες που πρέπει να κόψουμε, όχι από αυτές τις «τρανταχτές», αλλά απ’τις άλλες, που περνάνε στην καθημερινότητά μας από την παιδική ηλικία και που μπορεί καν να μην έχουμε συνειδητοποιήσει ότι τις κάνουμε. Κι όμως, αυτές τις κακές συνήθειες τις έχουμε από πολύ μικρή ηλικία και αν τις αλλάζαμε θα κάναμε καλό στο σώμα και την υγεία μας.

Το τι κάνουν οι γονείς σου κάθε μέρα, ή το τι βλέπεις να κάνουν άνθρωποι γύρω σου, στην τηλεόραση και οπουδήποτε αλλού, διαμορφώνει τις συνήθειες που θα έχεις μεγαλώνοντας. Κάποιες, όμως, από αυτές είναι κακές! Όσο καλό και να είναι το περιβάλλον στο οποίο έχεις μεγαλώσει και ζεις, κάποιες λάθος συνήθειες θα έχεις υιοθετήσει από αυτό. Μπορεί κάποιες να τις έχεις υιοθετήσει χωρίς να το καταλάβεις, αλλά είναι εκεί και τις κάνεις.

Γι αυτό σου έχουμε ένα βίντεο με τις 17 λάθος συνήθειες που έχουμε από μικροί και πρέπει να τις αλλάξουμε σύντομα. Μπορεί να είναι κάτι απλό, μπορεί να θέλεις, όμως, και αρκετή προσπάθεια από εμάς. Γι αυτό, δες το παρακάτω βίντεο και ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρεις να αλλάξεις έστω και μία!

Πηγή 

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…