16χρονος Καναδός τραγουδά με τη φωνή του Elvis Presley

Συντάκτης: Λιάνα Γεωργουλοπούλου

16χρονος Καναδός τραγουδά με τη φωνή του Elvis PresleyΟ 16χρονος David Thibault με «όπλο» τη βαθιά φωνή του… χαρακτηρίζεται από τα ξένα μέσα ενημέρωσης ως ένα «αγόρι θαύμα» ή αλλιώς σαν τη «μετεμψύχωση» του Elvis Presley! Πριν μερικές ημέρες, ο Γαλλοκαναδός David ερμήνευσε το κλασσικό τραγούδι “Blue Christmas” στον ραδιοφωνικό σταθμό CKOI Quebec, αφήνοντας άφωνους τους παραγωγούς. Με την κιθάρα στα χέρια, ο νεαρός έφηβος μάγεψε πάνω από 2 εκατ. viewers στο youtube μέσα σε μόλις τρία 24ωρα… καθώς η φωνή του έχει απίστευτη ομοιότητα με τον Βασιλιά του Rock n Roll.

Πολλοί υποστήριξαν ότι όταν έκλειναν τα μάτια τους, άκουγαν ζωντανά τον Elvis. Άλλοι σχολίαζαν ότι μπορεί να έχει φύγει από τη ζωή εδώ και 36 χρόνια, αλλά το πνεύμα του ζει μέσα στον David. Ακόμα και η αφέλεια στα μαλλιά του μαρτυρά ότι είναι ο «σωσίας» του! «Αυτό είναι στα όρια του παρανοϊκού», έγραψε ένας χρήστης κάτω από το βίντεο, ενώ ένας άλλος εξομολογήθηκε: «Δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα, αλλά αυτή τη φορά, το σαγόνι μου έπεσε κυριολεκτικά στο πάτωμα».

Αξίζει να αναφερθεί ότι το “Blue Christmas” γράφτηκε από τους Billy Hayes και Jay W. Johnson και ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά το 1948 από τον Ernest Tubb. Εννέα χρόνια μετά, ο Elvis το έκανε δικό του, απογειώνοντάς το με τη ροκ φωνή του στο άλμπουμ: “Elvis Christmas Album”. Πάντως, ακόμα και πριν βρουν νεκρό τον Elvis Presley στο πάτωμα του μπάνιου στο Μέμφις, υπήρχαν πάνω από 185 μιμητές του παγκοσμίως. Από το 1977 μέχρι σήμερα, ο αριθμός τους έχει φτάσει τους 200.000… αλλά κανένας δεν έχει τη φωνή του νεαρού David Thibault.

Συντάκτης: Λιάνα Γεωργουλοπούλου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.