13 Συμβουλές για μια καλύτερη ζωή απ’ την Audrey Hepburn

Συντάκτης: Χριστίνα Στογιαννίδη, Φιλόλογος

Η Όντρεϊ Χέπμπορν (4 Μαΐου 1929 – 20 Ιανουαρίου 1993) ήταν ηθοποιός αγγλικής και ολλανδικής καταγωγής, μια από τις πλέον φημισμένες παγκοσμίως τον 20ό αιώνα. Βραβευμένη με Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και βραβεία Τόνυ, Έμμυ και Γκράμι εμφανίστηκε σε πολυάριθμες παραγωγές του θεάτρου, του κινηματογράφου και σε παραστάσεις του Μπρόντγουεϊ.

Το 1989 κατετάγη στην τρίτη θέση της λίστας των μεγαλύτερων γυναικών σταρ όλων των εποχών από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου. Επίσης αποτέλεσε για πολλά χρόνια σύμβολο της μόδας, καθώς το στιλ της ήταν παροιμιώδους κομψότητας, ενώ αφιέρωσε τα τελευταία χρόνια της ζωής της σε ανθρωπιστικά έργα.

Από το 1986 μέχρι και το θάνατό της υπηρέτησε ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF και τιμήθηκε το Δεκέμβριο του 1992, ένα μήνα πριν το θάνατό της, με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας για το έργο της.

Αποτέλεσε πρότυπο ομορφιάς, φινέτσας και δυναμικής προσωπικότητας. Ο τρόπος ζωής της μας επηρεάζει ακόμα και σήμερα. Ας ακολουθήσουμε τις πιο σημαντικές, διαχρονικές συμβουλές της για την ζωή….

13 Συμβουλές για μια καλύτερη ζωή απ’ την Audrey Hepburn

  1. Πιστεύω στο ροζ. Πιστεύω πως το γέλιο είναι ο καλύτερος τρόπος να χάσεις θερμίδες. Πιστεύω στα φιλιά, στα πολλά φιλιά. Πιστεύω στο να παραμένεις δυνατή όταν τα πάντα μοιάζουν να πηγαίνουν στραβά. Πιστεύω πως τα χαρούμενα κορίτσια είναι τα ομορφότερα. Πιστεύω πως αύριο είναι μία καινούργια μέρα και πιστεύω στα θαύματα.
  2. Για ελκυστικά χείλη, να λες μόνο λόγια γεμάτα καλοσύνη. Για όμορφα μάτια αναζήτησε το καλό στους ανθρώπους. Για λεπτή σιλουέτα μοιράσου το φαγητό σου μ’ αυτούς που το έχουν ανάγκη. Για όμορφα μαλλιά άσε ένα παιδί να σου τα χαϊδέψει τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Για ισορροπία, περπάτα πάντα έχοντας τη γνώση και ποτέ δεν θα περπατάς μόνη σου.
  3. Το πιο σημαντικό είναι να απολαμβάνεις τη ζωή σου – το να είσαι χαρούμενη είναι το μόνο που έχει σημασία.
  4. Γεννήθηκα με μία τεράστια ανάγκη να παίρνω αγάπη και με μία τεράστια ανάγκη να τη δίνω.

(διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην επόμενη σελίδα)

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Χριστίνα Στογιαννίδη, Φιλόλογος

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr