Οι 12 δημοφιλέστεροι «ωραίοι» του Hollywood

Συντάκτης: Αθηνά Σιδέρη

To Hollywood αποτελεί τη μεγαλύτερη μηχανή καλλιτεχνικής παραγωγής σε όλο τον κόσμο. Μας έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες παραγωγές ταινιών και σειρών παγκοσμίως. Τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά αστέρια έχουν χτίσει την καριέρα τους εκεί.

Όσους λοιπόν ταλαντούχους μας έχει προσφέρει αυτή η μηχανή, άλλους τόσους ωραίους άντρες μας έχει γνωρίσει. Υπάρχουν αυτοί οι άνδρες που είναι πολύ όμορφοι από τη φύση τους αλλά και οι άνδρες αυτοί που μας έχουν κερδίσει με τη γοητεία που εκπέμπουν, είτε ως άνθρωποι αλλά και σε πολλές περιπτώσεις, απλώς ως οι χαρακτήρες τους οποίους κάθε φορά υποδύονται.

Δεν ασκούν ωστόσο όλοι οι άνδρες την ίδια γοητεία σε όλες τις γυναίκες. Υπάρχουν όμως ορισμένοι κύριοι του Hollywood οι οποίοι ασκούν αντικειμενικά μια κάποιου είδους γοητεία. Σε αυτούς λοιπόν θα αναφερθώ παρακάτω. Τους περισσότερους σίγουρα τους γνωρίζουμε, κάποιους άλλους αξίζει έστω κι αργά να τους μάθουμε.

1. George Clooney

2. Tom Cruise

3. Gerard Butler

4. Brad Pitt

5. Ryan Reynolds

6. Ben Affleck

7. Bradley Cooper

8. Leonardo Di Caprio

9. Mathew Macconaughey

10. Hugh Jackman

11. Channing Tatum

12. Orlando Bloom

Όλοι τους έχουν πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές και αν και τους γνωρίσαμε σε μικρές σχετικά ηλικίες, όλοι τους δείχνουν να μεγαλώνουν όμορφα και να μας ασκούν την ίδια, ίσως και μεγαλύτερη γοητεία. Θα μπορούσε λοιπόν να τους δοθεί ο τίτλος των δημοφιλέστερων ζεν πρεμιέ.

Συντάκτης: Αθηνά Σιδέρη,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr