10 Χρόνια Πανόραμα Οικολογικών Ταινιών!

Συντάκτης: Flowmagazine

10 Χρόνια Πανόραμα Οικολογικών Ταινιών!Η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού διοργανώνει φέτος για δέκατη συνεχή χρονιά το Πανόραμα Οικολογικών Ταινιών με τίτλο «ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ». Το φετινό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί τις Τετάρτες, 27 Φεβρουαρίου και 6 & 13 Μαρτίου 2013, δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία στο αθηναϊκό κοινό να παρακολουθήσει υψηλού επιπέδου ταινίες για τα καυτά και όσο ποτέ επίκαιρα θέματα περιβάλλοντος που αφορούν τόσο τη χώρα μας όσο και τον πλανήτη.

Η σειρά προβολών πραγματοποιείται στο ιστορικό κτήριό μας, της οδού Τριπόδων 28 στην Πλάκα και για άλλη μια χρονιά είναι αφιερωμένη σε ταινίες και ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο με περιβαλλοντικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον.

Στόχος μας είναι να προβληθούν ταινίες που πραγματεύονται επίκαιρα θέματα σε κατεξοχήν νεανικά κοινά , ενώ παράλληλα διακρίνονται για την υψηλή καλλιτεχνική τους ποιότητα. Την επιλογή των ταινιών επιμελείται τριμελής επιτροπή η οποία αποτελείται από την κα Βάσω Κανελλοπούλου, παραγωγό και συγγραφέα, την κα Λυδία Καρρά, σκηνοθέτη και καλλιτεχνική διευθύντρια του Πανοράματος και τον κ. Δημήτρη Χαρίτο, κριτικό κινηματογράφου.

Το κόστος προβολής είναι δωρεάν

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…