10 σημάδια ότι έχετε πιει περισσότερο από όσο πρέπει!

Συντάκτης: Λιάνα Γεωργουλοπούλου

10 σημάδια ότι έχετε πιει περισσότερο από όσο πρέπει!Μόνο ο μεθυσμένος δεν μπορεί να καταλάβει… οτι έχει πιει περισσότερο από ο,τι αντέχει! Ο καθένας μπορεί να ζαλιστεί λίγο από το ποτό, αλλά πως μπορεί να καταλάβει αν όντως έχει ξεφύγει από το όριο; Τα παρακάτω δέκα σημάδια είναι ικανά να σας προειδοποιήσουν για την εξέλιξη της βραδιάς και να σας γλιτώσουν από μεγάλους μπελάδες.

Γελάτε με το παραμικρό… χωρίς κανένα αστείο!

Όταν φτάσετε στο σημείο να γελάτε με τα ντοκιμαντέρ για τον Χίτλερ ή τις απειλές του πορτιέρη… καλέστε το 166. Το υπερβολικό ποτό μπορεί να μπερδέψει το μυαλό και να καταρρίψει το τείχος ανάμεσα στο αστείο και το σοβαρό. Αν φτάσετε στο σημείο να μην μπορείτε να μετρήσετε τα ποτά σας και γελάτε χωρίς λόγο… μην το ψάχνετε, έχετε μεθύσει!

Λύνετε ξαφνικά ένα πρόβλημα με μια κλισέ φράση

Ακόμα και το πρόβλήμα της ασιτίας στην Αφρική… το λύνετε μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Οι μεθυσμένοι έχουν πάντα μια λύση σε κάθε ζήτημα και αυτή πάντα βρίσκεται εκτός πραγματικότητας. Μια κλισέ φράση είναι ικανή εκείνη τη στιγμή να εξαφανίσει κάθε εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και το ποτό.

10 σημάδια ότι έχετε πιει περισσότερο από όσο πρέπει!Μπορείτε να μεταμορφωθειτε σε Patrick Swayze από το Dirty Dancing

Δεν είστε σε θέση να περπατήσετε μόνοι σας στο δρόμο χωρίς να πέσετε κάτω, αλλά ξαφνικά μπορείτε να χορέψετε σαν δαίμονας… και επιμένετε κιόλας! Αυτό ίσως είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημάδια της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Λέτε αλήθειες… που αύριο θα μετανοιώσετε!

Δυστυχώς, το στόμα δεν ελέγχεται εύκολα μετά από ποτό! Τα λόγια κυλούν σαν ρυάκι και εσείς πιστεύετε οτι είστε ο Θεός. Πολλές αλήθειες που δεν έπρεπε να ειπωθούν, θα σας ανακοινωθούν το επόμενο πρωί. Μπερδεύετε τις λέξεις και μιλάτε ασυνάρτητα… με τον απέναντι να προσπαθεί να βρει απλά ένα κεντρικό νόημα μέσα στη συζήτησή σας.

Αποκτάτε πλήρη ανοσία σε κρύο και ζέστη

Μπορεί να χιονίζει, αλλά εσείς είστε ευχαριστημένοι να περπατάτε με γυμνά πόδια πάνω στο χιόνι. Τότε, είστε μεθυσμένοι! Το σώμα θερμαίνεται εξαιτίας του αλκοόλ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντιδράσει στο κρύο ή τη ζέστη. Για παράδειγμα, αν έχει 100 βαθμούς και 99% υγρασία… ο μεθυσμένος δεν θα ιδρώσει καθόλου.

10 σημάδια ότι έχετε πιει περισσότερο από όσο πρέπει!Τα πάντα γίνονται ξεκάθαρα μέσα σε λίγη ώρα

Η αρμονία γεμίζει το σώμα και η ζαλάδα δεν μπορεί να φύγει από το κεφάλι. Νομίζετε οτι όλη η ανθρωπότητα βρίσκεται στα χέρια σας και νιώθετε υπερβολική αγάπη για τους γύρω σας. Αγαπάτε τον μπάρμαν, τη σερβιτόρα και τρεις παρέες του μαγαζιού. «Όχι» δεν αλλάξατε χαρακτήρα μέσα σε μια ώρα… αλλά μιλάει το ποτό.

Σημεία του σώματός σας κοκκινίζουν αρκετά

Αν τα μάτια σας αρχίζουν να γυαλίζουν και τα αυτιά και η μύτη σας να κοκκινίζουν, φταίει το ποτό. Ο χρόνος για έναν μεθυσμένο σταματά εντελώς και το σώμα του αντιδρά στις παρενέργειες του ποτού με την ερυθρότητα.

Μέσα σε μια στιγμή… γίνεστε τραγουδιστής

Είτε είστε σε μαγαζί με καραόκε, είτε σε ένα απλό μπαρ όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σας. Μετά το πολύ ποτό, ο μεθυσμένος δεν έχει επιλογές… θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με ένα τραγούδι! Αν παρατηρήσετε οτι οι γύρω σας γελούν μαζί σας και τραβούν φωτογραφίες, μαντέψτε ποιός ήπιε περισσότερο απόψε;

10 σημάδια ότι έχετε πιει περισσότερο από όσο πρέπει!Περιστρέφεστε χωρίς λόγο… και ακούτε γέλια!

Αν σκουντουφλάτε πάνω σε έπιπλα και κάνετε τις γνωστές και ως «γυροβολιές» ζεϊμπέκικου… τότε ήπιατε πολύ περισσότερο από όσο αντέχετε. Το σώμα σας οδηγεί στη λεκάνη της τουαλέτας με τάσεις για εμετό, αλλά εσείς δεν μπορείτε να σταθείτε όρθιοι. Μην επιμένετε, δεν μπορείτε να οδηγήσετε!

Δεν μπορείτε να μετρήσετε χρήματα

Ήρθε η ώρα να πληρώσετε το λογαριασμό και δεν μπορείτε να μετρήσετε τα χρήματα; Ε, μάλλον το παρακάνατε σήμερα! Αν είστε επιθετικός ή είστε έτοιμοι να ξαπλώσετε πάνω στη μπάρα… τότε μάλλον πρέπει να γυρίσετε στο σπίτι.

Συντάκτης: Λιάνα Γεωργουλοπούλου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.