10 μέρη μαγικά πλασμένα!

Συντάκτης: Σπυριδούλα Τσομή

Η μαγεία της φύσης είναι ασύλληπτη. Ονειρικές παραλίες, πολύχρωμα βουνά, εντυπωσιακές λίμνες και καταρράκτες, συνθέτουν τοπία μοναδικά, υπέροχα, που μόνο σε ένα τόσο φαντασμαγορικό πλανήτη μπορεί να δει κανείς. Απολαύστε τα!

Θάλασσα των αστεριών (Νήσος Vaadhoo, Μαλδίβες).Το φωσφορίζον πλαγκτόν που ξεβράζεται στην παραλία δημιουργεί την ψευδαίσθηση αστεριών στην άμμο.

Εθνικό Πάρκο Λιμνών του Plitvice (Κροατία). Βρίσκονται στη βόρεια Κροατία, στο Εθνικό Πάρκο της χώρας και συνδέονται με πανέμορφους καταρράκτες.

Σπηλιές των Πυγολαμπίδων (Νέα Ζηλανδία). Υπάρχει ένα είδος πυγολαμπίδας, οι οποίες ζουν στους τοίχους αυτών των σπηλαίων, που τους κάνει να μοιάζουν σαν έναστρος ουρανός.

Οι Θερμές Πηγές Pamukkale (Τουρκία). Φυσικές πηγές με ανθρακικό  θερμό νερό προσφέρουν απόλαυση στους επισκέπτες τους.

Ο Υποβρύχιος Καταρράκτης (Μαυρίκιος).  Το  σχήμα των διαβρωμένων ακτών, είναι εκείνο που δίνει αυτή την εντύπωση.

Το  Landmannalaugar της νότιας Ισλανδίας. Αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά μέρη της χώρας, περικλείοντας βουνά απαράμιλλης χρωματικής ομορφιάς!

Marble Cathedral, Παταγωνία, Χιλή.  Πρόκειται για έναν εντυπωσιακό σύνδεσμο  υδάτινων σπηλαίων.

Erta Ale Volcano, γνωστό ως «Η λίμνη της Φωτιάς». Βρίσκεται στη βορειοανατολική Αιθιοπία όπου το μάγμα του ηφαιστείου συνεχώς ρέει. Πρόκειται για ένα από τις σημαντικότερα ηφαίστεια του κόσμου.

«Wave of the desert». Κύματα στην άμμο. Ο άνεμος ευθύνεται για αυτά τα εκπληκτικά  κύματα στην έρημο της Αριζόνας.

Η σπηλιά των γιγαντιαίων κρυστάλλων. Το εντυπωσιακό τοπίο βρίσκεται στο Μεξικό, ενώ πολύτιμοι λίθοι ανάλογου μεγέθους δεν έχουν εντοπιστεί πουθενά στον κόσμο. Οι περισσότεροι έχουν μήκος έξι μέτρων. Η θερμοκρασία στο σημείο είναι 45-50 βαθμοί Κελσίου.

Συντάκτης: Σπυριδούλα Τσομή,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr