“1000 όνειρα και η ερμηνεία τους”

Συντάκτης: Χριστίνα Καράμπαλη

«1000 όνειρα και η ερμηνεία τους»Ο ύπνος αποτελεί μια βασική ανάγκη του ατόμου, αλλά ταυτόχρονα αποτελούσε από την αρχαιότητα για τον άνθρωπο ένα μεγάλο μυστήριο. Πίστευε ότι τα όνειρα που έβλεπε κατά τη διάρκεια του ύπνου ήταν σταλμένα από τους θεούς. Έτσι ένιωσε την ανάγκη να τα ερμηνεύσει για να αποκρυπτογραφήσει τα μηνύματά τους.

Η ερμηνεία των ονείρων έφτασε μέχρι και τις μέρες μας με τη μορφή των ονειροκριτών. Πολλοί πιστεύουν ότι τα όνειρα είναι μηνύματα από το υποσυνήδειτο και άλλοι προμηνύματα για το μέλλον. Όλοι όμως νιώθουν την ανάγκη να τα ερμηνεύσουν, κυρίως όταν τους δημιουργούν αισθήματα όπως φόβο και ανησυχία.

Αν έχετε και εσείς την ανάγκη να αποκωδικοποιήσετε τα όνειρά σας οι εκδόσεις Susaeta (σε μετάφραση Δήμητρας Παπαβασιλείου) δημιούργησαν για εσάς τον απόλυτο ονειροκρίτη – το βιβλίο «1.000 όνειρα και η ερμηνεία τους». Ο τίτλος δεν αφήνει απορίες. Πραγματικά το βιβλίο ερμηνεύει 1.000 διαφορετικά όνειρα με απίστευτη ποικιλία. Τα όνειρα είναι ομαδοποιημένα σε κατηγορίες αλφαβητικά προκειμένου να διευκολύνει την αναζήτηση αυτού που σας ενδιαφέρει. Περιλαμβάνει τα πιο συχνά σε όλους μας όνειρα, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε αυτό που ψάχνετε για να ερμηνεύσετε τα σημάδια του μυαλού.

Ταυτόχρονα συμβουλεύει τους αναγνώστες να ερμηνεύουν τα όνειρά τους εξετάζοντας τα στο πλαίσιο του χαρακτήρα, της ζωής και του περιβάλλοντός τους. Οι εικονογραφημένες σελίδες του, αλλά και η συνολική του εικόνα παραπέμπουν σε παλαιό βιβλίο άλλης εποχής. Ένας χρήσιμος οδηγός που θα σας μυήσει στο θαυμαστό κόσμο της ερμηνείας των ονείρων.

Συντάκτης: Χριστίνα Καράμπαλη,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.