Ποια ζώδια είναι εγωκεντρικά;

Συντάκτης: Flowmagazine

Αν έχεις μπλέξει με έναν από τους παρακάτω άντρες του ζωδιακού, τότε μην περιμένεις και πολλά. Παρότι στην αρχή μπορεί να σου τάζουν τον ουρανό με τ ’άστρα, δεν σημαίνει ότι θα κρατήσουν τις υποσχέσεις τους. Εμείς σε προειδοποιούμε για να ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης είναι αυτό που λέμε όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι. Θα σου τάξει τον ουρανό με τα άστρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πραγματοποιήσει όλα όσα υποσχέθηκε. Θα περιμένει όμως από εσένα να κάνεις πολλά μέσα στη σχέση και να προσφέρεις συνεχώς. Και όταν κάποια στιγμή του πεις ότι «ξέρεις κάτι, πρέπει να δώσεις κι εσύ, όχι μόνο να παίρνεις και να απαιτείς…», πολύ απλά θα σου πει ότι είσαι υπερβολική και παράλογη. Με λίγα λόγια; Θα βγει και από πάνω.

ΛΕΩΝ
Εδώ μιλάμε για τον άνθρωπο που κοιτάζει τον εαυτό του πάνω από όλα. Είναι απίστευτα εγωκεντρικός. Θέλει όλοι να ασχολούνται μαζί του, να τον φροντίζουν, να είναι το κέντρο της προσοχής, να τον αποθεώνουν, να τον θαυμάζουν και να τον υπηρετούν.

poia_zodia_einai_egwkentrika

Στο μυαλό του έχει ότι είναι ο «βασιλιάς» της υπόθεσης, άρα οι υπόλοιποι, θα είναι οι υποτακτικοί του που θα εκτελούν τις εντολές του. Μην περιμένεις και πολλά. Προετοιμάσου ότι εσύ θα πρέπει να τον κυνηγάς και να προσφέρεις μέσα στη σχέση. Εκείνος; Όταν και αν μπορέσει, θα σου «πετάξει και κανένα ξεροκόμματο».

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι ανεξάρτητος, σκέφτεται πρώτα τον εαυτό του και καλύπτει αρχικά τις δικές του ανάγκες. Τώρα, αν κάπου μέσα σε αυτές πάρεις κι εσύ κανά ψίχουλο, να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό. Λειτουργεί με βάση τα δικά του θέλω και απαιτεί από εσένα να γνωρίζεις τις ανάγκες του. Από την άλλη, δεν θα καθίσει να σκεφτεί τι έχεις εσύ ανάγκη… Και το θεωρεί πολύ φυσιολογικό όλο αυτό. Αν το αντέχεις, μπράβο σου.

poia_zodia_einai_egwkentrika

ΤΑΥΡΟΣ
Πρώτα και πάνω από όλα, ο Ταύρος θέλει να νιώθει ασφαλής κι όσο πιο πολλά παίρνει, τόσο περισσότερο βολεύεται. Έχει απαιτήσεις από εσένα και τη σχέση. Απαιτεί την προσοχή σου, τη φροντίδα σου, το κανάκεμά σου, ωστόσο εκείνος δεν είναι το ίδιο διατεθειμένος να προσφέρει τα ανάλογα. Είναι γνωστό ότι λειτουργεί συχνά σαν να είναι από την… Κίνα. Και θα σου την πει κιόλας, αν του παραπονεθείς…

Πηγή: astrology.gr

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…