Ο στόχος του www.flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Οι 4 βασικοί άξονες του περιοδικού, τα 4Π: Πολιτισμός, Περιβάλλον, Ποιότητα Ζωής και Προσωπική Ανάπτυξη – καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων του κοινού κάθε ηλικίας.

Το flowmagazine.gr παρέχει πληροφόρηση σε σχέση με όλα τα θετικά δρώμενα ανά την Ελλάδα: φεστιβάλ ανά Νομό, δράσεις Δήμων, δωρεάν δραστηριότητες, υποτροφίες, επιδοτήσεις και εκδηλώσεις ποικίλου περιεχομένου. Το γεγονός αυτό το καθιστά ένα χρηστικό εργαλείο, μέσω του οποίου μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά.

Επίσης, παρέχει ουσιαστική και χρήσιμη αρθρογραφία σε θέματα όπως:  θετικά νέα ανά τον κόσμο,  ανακύκλωση και προστασία περιβάλλοντος, υγεία και ευεξία, εργασία και επιχειρηματικότητα, coaching και αυτοβελτίωση.

Τέλος, στις μόνιμες στήλες του περιοδικού συναντάμε ειδικούς σε θέματα διαχείρισης άγχους, τεχνών, άσκησης και διατροφής και μαγειρικής.

Το flowmagazine.gr δίνει τη δυνατότητα στοχευμένης διαφήμισης, προσαρμοσμένης στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Διαφημιστικές Υπηρεσίες

ΓΡΑΦΙΚΟ ΧΟΡΗΓΙΑΣ

Ντύσιμο της αρχικής σελίδας ή/και μιας από τις βασικές κατηγορίες – 4Π (Πολιτισμός, Περιβάλλον, Ποιότητα Ζωής, Προσωπική Ανάπτυξη) και όλων των υποκατηγοριών της και των κείμενων τους με γραφικό χορηγίας.

  • Το γραφικό χορηγίας θα έχει ενεργό link προς την ιστοσελίδα σας και θα περιλαμβάνει εικόνες που αφορούν στην επιχείρησή σας ή τα προϊόντα που θα επιλέξετε να προβάλλετε.
  • Η δημιουργία του γραφικού γίνεται από το δημιουργικό τμήμα του www.flowmagazine.gr.

BANNER

Δυναμικό banner στην αρχική σελίδα ή σε μια από τις βασικές κατηγορίες – 4Π (Πολιτισμός, Περιβάλλον, Ποιότητα Ζωής, Προσωπική Ανάπτυξη) και σε όλες τις υποκατηγορίες της και τα κείμενά της.

  • Το banner θα έχει ενεργό link προς την ιστοσελίδα σας και θα περιλαμβάνει εναλλασσόμενες εικόνες που αφορούν στην επιχείρησή σας ή τα προϊόντα που θα επιλέξετε να προβάλλετε.
  • Τη δημιουργία του banner (στατικό ή δυναμικό) μπορεί να αναλάβει το www.flowmagazine.gr.

ADVERTORIAL

Δημοσίευση διαφημιστικού άρθρου σε θεματική ενότητα της επιλογής σας με κείμενο και φωτογραφίες που θα μας αποστείλετε.

  • Το πλεονέκτημα του advertorial είναι ότι μένει για πάντα ως περιεχόμενο του site.

ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Αφιέρωμα στην αρχική σελίδα. Περιλαμβάνει:

– Αναφορά ως χορηγού εταιρείας, στην αρχική σελίδα, με ενεργό link το οποίο θα οδηγεί στην ιστοσελίδα της επιχείρησής σας.

– Προβολή της επιχείρησης και στα έξι άρθρα που θα απαρτίζουν το αφιέρωμα, με διαφημιστικό banner στο κεφαλάρι κάθε άρθρου (διαστάσεων 728×90). Το κάθε banner θα έχει ενεργό link, το οποίο θα οδηγεί στην ιστοσελίδα της επιχείρησής σας.

VIDEO

Βίντεο που θα προβάλλεται στον video player της αρχικής σελίδας.

– Η δημιουργία του βίντεο μπορεί να γίνει από το flowmagazine.gr με ειδική χρέωση.

ΠΡΟΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το www.flowmagazine.gr προσφέρει το διαφημιστικό χώρο «Προβαλλόμενες Επιχειρήσεις» κάτω από όλα τα άρθρα μιας επιλεγμένης θεματικής ενότητας. Αυτό εξασφαλίζει στους διαφημιζόμενους στοχευμένη προβολή στο κοινό που τους αφορά.

Προσφέρονται οι ακόλουθες επιλογές:

– Προβαλλόμενες επιχειρήσεις 1: Κείμενο έως 100 λέξεις και μία φωτογραφία (της επιχείρησης ή του προϊόντος) σε συγκεκριμένες διαστάσεις (300×250).

– Προβαλλόμενες επιχειρήσεις 2: Ολοσέλιδη καταχώρηση (κείμενο + 3 φωτογραφίες).

– Προβαλλόμενες επιχειρήσεις 3: Ολοσέλιδη καταχώρηση (κείμενο + photo gallery με απεριόριστες φωτογραφίες).

– Προβαλλόμενες επιχειρήσεις 4: Ολοσέλιδη καταχώρηση (κείμενο + video).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

E-mail: info@flowmagazine.gr