Χρήσιμα tips για να τον κάνετε ευτυχισμένο!

Συντάκτης: Λιάνα Γεωργουλοπούλου

Χρήσιμα tips για να τον κάνετε ευτυχισμένο!Η ευτυχία του συντρόφου σας… είναι στο χέρι σας! Μια λέξη, μια κίνηση ή ένα χαμόγελο μπορούν να διατηρήσουν ή ακόμα και να ανατρέψουν την ισορροπία της σχέσης σας. Απομακρυνθείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και προσπαθήστε μέσα από απλές λεπτομέρειες να τον κάνετε ευτυχισμένο! Αλλά να θυμάστε πάντα ότι η αγάπη είναι αμοιβαία… Αν όμως ψάχνετε τρόπους για να φτιάξετε το κέφι του άλλου μετά από μια άσχημη ημέρα στη δουλειά, οι παρακάτω τρόποι θα σας λύσουν τα χέρια…

Στηρίξτε τον στις επιλογές του

Πολλοί άντρες μπορεί να συμπεριφέρονται ως δυνατοί και ανεξάρτητοι, αλλά υπάρχουν φορές που η προσωπική τους ζωή χάνεται στο χάος. Συμβουλέψτε τον και βοηθήστε τον να επιτύχει τους στόχους του. Παρακινήστε τον να κυνηγά τα όνειρά του…

Αφεθείτε σε ρομαντικές χειρονομίες

Η καθημερινή ζωή είναι γεμάτη με ρουτίνα, η οποία φθείρει τις σχέσεις αρκετών ζευγαριών. Αν επιθυμείτε να κρατάτε ευτυχισμένο τον άλλο, καλό είναι να επικεντρωθείτε σε γλυκές και απρόσμενες χειρονομίες, όπως είναι ένα δείπνο στο σπίτι ή μια βραδινή βόλτα στη θάλασσα.

Μην τον κάνετε να αισθάνεται ανασφαλής

Οι ανασφαλείς άντρες αισθάνονται μισοί. Αντίθετα, δεν αποδέχονται ότι δεν νιώθουν σίγουροι για τον εαυτό τους και λειτουργούν εκκεντρικά και παράξενα. Προσπαθήστε να τον κάνετε καθημερινώς να αισθάνεται ασφαλής μαζί σας αλλά και με τον εαυτό τους.

Χρήσιμα tips για να τον κάνετε ευτυχισμένο!

Μην τον βλέπετε ως «δεδομένο»

Αν ένας άντρας νιώσει δεδομένος από μια γυναίκα, σίγουρα θα αρχίσει να αλλάζει συμπεριφορά απέναντί σας και θα σκέφτεται εντελώς αρνητικά. Μόνο στη σκέψη ότι μια γυναίκα μπορεί να βαρεθεί μαζί του… μπορεί να τον κάνει να νιώσει τρομερά έξω από τα νερά του.

Ζητήστε τη βοήθειά του

Κάθε άνθρωπος χρειάζεται μια συμβουλή! Όταν όμως ζητάτε βοήθεια από έναν άντρα, τον βοηθάτε να αισθανθεί καλύτερα για τον εαυτό του, ενώ ταυτόχρονα σας εκτιμά περισσότερο. Αυτό συμβαίνει γιατί έχει στο μυαλό του ότι είναι όχι μόνο χρήσιμος αλλά και με αποδεκτές απόψεις.

Αγκαλιάστε τον σφιχτά χωρίς λόγο

Οι άντρες πολλές φορές είναι όπως τα μικρά παιδιά και χρειάζονται γλυκές στοργικές στιγμές. Μια σφιχτή αγκαλιά ή ένα φιλί στο μάγουλο μπορεί να τον κάνει να ξεχάσει τα προβλήματα στη σχέση σας. Να θυμάστε ότι οι περισσότεροι άντρες δεν ενδιαφέρονται για τη δημόσια επίδειξη της αγάπης, αλλά ο προσωπικός σας χρόνος.

Μην κρύβετε τους άντρες-φίλους που γνωρίζετε

Αφήστε τον να γνωρίζει τους άντρες της παρέας σας ή γενικότερα μερικούς φίλους που γνωρίζετε στην πορεία της σχέσης σας. Ένας άντρας είναι ευτυχισμένος όταν αισθάνεται ασφαλής, δηλαδή αν συναντήσει όλους τους φίλους σας και διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει κάτι για το οποίο να ανησυχεί.

Χρήσιμα tips για να τον κάνετε ευτυχισμένο!

Να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα

Μην τον αγνοήσετε ποτέ, ειδικά όταν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι στο χώρο. Αυτό ίσως είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να θυμάστε, εάν θέλετε να κρατήσετε το φίλο σας ευχαριστημένο. Αυτό συμβαίνει γιατί το ενδιαφέρον τον κάνει να νιώθει δικό σας άνθρωπο, γεγονός που τον βοηθά να σας εκτιμήσει περισσότερο.

Εμπιστευτείτε τον χωρίς δισταγμούς

Να έχετε πίστη στο φίλο σας και να του λέτε συχνά ότι τον εμπιστεύεστε. Όταν ένας άντρας γνωρίζει ότι η γυναίκα του τον εμπιστεύεται, θεωρεί τη σχέση τους πιο δεμένη και παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες για να την κρατήσει ευτυχισμένη.

Να είστε πρόθυμες να πειραματιστείτε στο κρεβάτι

Οι περισσότεροι άντρες έχουν διαρκώς το σεξ στο μυαλό τους και αγαπούν τους πειραματισμούς. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι εσείς είστε αναγκασμένες να ασχοληθείτε με αυτό αν δεν το επιθυμείτε. Η ερωτική ζωή πάντως είναι ιδιαίτερα σημαντική για έναν άντρα, καθώς ακόμα και τα εσώρουχα μιας γυναίκας μπορούν να διεγείρουν τη φαντασία του.

Μην «παραδίνεστε» πάντα εύκολα

Μην σταματήσετε να πειράζετε έναν άντρα και ποτέ μην παραδίνεστε εύκολα και γρήγορα. Άλλωστε, κάτι τέτοιο θα ήταν βαρετό. Βάλτε τον σε μια διαδικασία να προσπαθήσει για εσάς και σίγουρα θα σας σεβαστεί ακόμα περισσότερο.

Χρήσιμα tips για να τον κάνετε ευτυχισμένο!

Δώστε του χώρο για να «αναπνεύσει»

Μάθετε να δίνετε χώρο στον άλλο, ώστε να μη νιώθει πιεσμένος από την καθημερινότητα. Πολλές φορές μπορεί να χρειαστείτε λίγο χρόνο για να μείνετε μόνοι σας. Καλό είναι να μην προσπαθείτε να περιορίσετε το φίλο σας, αλλά να καταλάβετε ότι θέλει να απομονωθεί.

Μην παρατείνετε έναν καβγά

 Αν συνεχίζετε ένα καυγά για αρκετό διάστημα τότε η σχέση σας μπορεί να περάσει από κρίσιμο στάδιο. Το σίγουρο είναι ότι θα αφήσει και στους δυο άσχημα και μίζερα αισθήματα. Προσπαθήστε να διευθετήσετε το συντομότερο δυνατό τις τυχόν διαφορές σας.

Να διατηρείτε την καλή εξωτερική σας εμφάνιση

Οι άντρες αμέσως προσελκύονται από μια όμορφη και προσεγμένη κοπέλα. Φορέστε ένα καλό φόρεμα, χρησιμοποιήστε λίγο μακιγιάζ και μην κυκλοφορείτε με απεριποίητο στυλ. Άλλωστε, το να προσέχετε τον εαυτό σας δεν θα οδηγήσει μόνο το σύντροφό σας προς την ευτυχία… αλλά και εσάς!

Περάστε χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά του

Οι κοπέλες συνήθως περνούν πολύ χρόνο με τις φίλες τους, αλλά οι άντρες μοιράζονται ένα βαθύτερο δεσμό με την παρέα τους. Προσπαθήστε να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους, ώστε να αποδείξετε στο φίλο σας ότι εγκρίνετε τις επιλογές του στους ανθρώπους.

Χρήσιμα tips για να τον κάνετε ευτυχισμένο!Μην ξεχνάτε τις φιλοφρονήσεις

Οι άντρες λατρεύουν τις φιλοφρονήσεις ακόμα και αν δεν το δείχνουν. Να είστε ειλικρινείς και να του λέτε συχνά τα ερωτικά, σωματικά αλλά και ψυχικά του χαρίσματα.

Να δίνετε σημασία στη διασκέδαση

Δείξτε του τη χαρούμενη πλευρά του χαρακτήρα σας και αναζητήστε τρόπους που θα του προσφέρουν διασκέδαση και γέλιο. Ο αυθορμητισμός αλλά και το χιούμορ μπορεί να κάνει το φίλο σας ευτυχισμένο!

 

Συντάκτης: Λιάνα Γεωργουλοπούλου,

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.