Τα τρία μικρά λυκάκια

Συντάκτης: Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης

Όσοι μεγάλωσαν με το αγαπημένο τους παραμύθι «Τα τρία γουρουνάκια» να τους διαβάζει κάθε βράδυ η μαμά τους υπήρξαν πολύ τυχεροί. Τα σημερινά παιδάκια είναι εξίσου τυχερά καθώς έχουν στη διάθεσή τους ένα νέο παραμύθι που θα μπορούσε αντίστοιχα να γίνει κλασικό. Ο τίτλος του «Tα τρία μικρά λυκάκια» και το υπογράφει ο διάσημος δικός μας παραμυθάς- ο Ευγένιος Τριβιζάς.

Το να διαβάζεις βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά είναι από μόνο του εμπειρία ζωής. Προσωπικά έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να του κάνω αυτό το δώρο όσο πιο συχνά μπορώ. Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα παραμύθια του. Το αποτέλεσμα είναι ότι νιώθω ψυχαγωγία και αγαλλίαση στη στιγμή. Δεν νομίζω να έχουν αυτό το αποτέλεσμα άλλα παραμύθια, με εξαίρεση φυσικά τα κλασικά εικονογραφημένα με τα οποία είχα την τύχη να μεγαλώσω. «Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι», «Τα τρία γουρουνάκια», «Η Πεντάμορφη και το τέρας»… Ξέρετε σε ποια αναφέρομαι.

Αυτού του επιπέδου είναι και η γραφή του Ευγένιου Τριβιζά.Ποιοτική, με βαθιά νοήματα και εξαιρετική χρήση της γλώσσας. Είναι απλώς μοναδικός στο είδος του! Για καλή μας τύχη και με αστείρευτη φαντασία. Μέχρι στιγμής έχει γράψει εκατοντάδες παραμύθια και διαθέτει κοινό φανατικό σε όλο τον κόσμο. Η συγκεκριμένη έκδοση που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας βρίσκεται στη 215η χιλιάδα. Η επιτυχία δεν είναι ποτέ τυχαία τελικά!

Συντάκτης: Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης

Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας…