Το σεξ μέσα από τα βιβλία

Συντάκτης: Βάλια Αλεξοπούλου

To sex είναι η λέξη με το μεγαλύτερο αριθμό αναζητήσεων στο internet. Αντίστοιχα τεράστια είναι η προσφορά πληροφοριών σε διάφορες ιστοσελίδες για τον έρωτα και τους τρόπους απόλαυσης του. Στο χώρο του βιβλίου προσφέρονται λιγότερες επιλογές, αλλά επαρκείς για να καλύψουν κάθε πιθανή απορία αντρών και γυναικών γύρω από όλα τα θέματα που αφορούν στο αγαπημένο μας σεξ.

 Και επειδή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ανεβαίνει ακόμα περισσότερο στη σειρά προτίμησης των ενδιαφερόντων μας, ας δούμε μαζί κάποια βιβλία που μπορείτε να πάρετε στις διακοπές σας, ως …πηγή έμπνευσης για πιο απολαυστικό και πρωτότυπο σεξ.

Το σεξ μέσα από τα βιβλίαΤίτλος: Το βιβλίο του σεξ

Συγγραφέας: SUZI GODSON και MEL AGACE

Σελίδες: 288

Εκδόσεις: Βασδέκης

 Ένας πλήρης και απολαυστικός οδηγός για το σεξ. Σε μια πολυτελή, καλαίσθητη έκδοση 288 σελίδων, εξηγούνται όλες οι απορίες που μπορεί να έχει κάποιος σε σχέση με το σεξ με παραδείγματα, μαρτυρίες ατόμων, εικόνες, συμβουλές και επεξηγήσεις όρων. Στα παραρτήματα του βιβλίου περιλαμβάνεται μέχρι και κατάλογος αναγνωσμάτων με προτάσεις ξενόγλωσσων βιβλίων για ειδικά θέματα σε σχέση με το σεξ. Εξαιρετικά επαγγελματική δουλειά με άρτιο αποτέλεσμα. Αυτό το βιβλίο είναι για εσάς, αν θέλετε να… κάνετε ερωτήσεις για το σεξ αλλά νιώθετε αμηχανία γι’αυτό

 

 

  • Καταλάβετε τι θέλουν οι γυναίκες και τι αρέσει στους άνδρες
  • Βρείτε το σημείο G σας ή να ερεθίσετε τον προστάτη σαςΑναζητήσετε συμβουλές για σεξ όταν υπάρχει αναπηρία
  • Βρείτε τις καλύτερες στάσεις διείσδυσης αν έχετε αρθρίτιδα
  • Και πολλά άλλα…

 

Το σεξ μέσα από τα βιβλίαΤίτλος: Καλύτερο σεξ

Συγγραφέας: ΣΑΡΑ ΜΠΡΟΥΕΡ

Σελίδες: 80

Εκδόσεις: Ντουντούμης

 Σας ενδιαφέρει να ανακαλύψετε ή να ξαναβρείτε τον ενθουσιασμό στην ερωτική σας ζωή; Θέλετε να μάθετε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις σεξουαλικές σας δυνατότητες, γνωρίζοντας το σώμα σας και κατανοώντας τις ανάγκες της συντρόφου σας; Πώς η υγιεινή διατροφή και η θετική σκέψη οδηγούν σε καλύτερο σεξ;

Ένα βιβλίο με λεπτομερείς ασκήσεις για τη βελτίωση της σεξουαλικής σας απόδοσης

Τίτλος: Η ολοκλήρωση στον έρωτα

Συγγραφέας : της J

Σελίδες: 239

Εκδόσεις: Γλάρος

 Ένα παλιό βιβλίο με διαχρονική αξία.

Προσεγγίζει την έννοια της σεξουαλικής ζωής μέσα από μια πιο ρομαντική οπτική.

Πρεσβεύει ότι η αιώνια αγάπη μπορεί να γίνει μια πραγματικότητα στη ζωή κάθε ζευγαριού. Εκτός αυτού όμως προσφέρει χρήσιμες πρακτικές συμβουλές για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εραστές. Απαντάει σε πρωτότυπα ερωτήματα του τύπου «Οι οργασμοί είναι πραγματικά απαραίτητοι;». Προτείνει ασκήσεις για να αγαπήσετε τον εαυτό σας και άλλα πολλά και ευφάνταστα. Γραμμένο από μια γυναίκα συγγραφέα, με το ψευδώνυμο J, προσφέρει παιδεία σε άντρες και γυναίκες ως προς τη σεξουαλικότητα, με στόχο να βοηθήσει τα δυο φύλα να συνάψουν αρμονικές σχέσεις οδηγούμενοι προς την ολοκλήρωση.

Το σεξ μέσα από τα βιβλίαΤίτλος: Κάμα σούτρα και οι επτά πνευματικοί νόμοι του έρωτα

Συγγραφέας: Deepak Chopra

Σελίδες: 161

Εκδόσεις: Έσοπτρον

 Κορυφαίος οδηγός για το σεξ; Εγχειρίδιο πνευματικής υπέρβασης; Μήπως και τα δυο; Σίγουρα και τα δυο! Η πνευματικότητα με τη χρηστικότητα και την έμπνευση του Κάμα Σούτρα δένουν σε μια εξέλιξη του Κάμα Σούτρα, για να προσφέρει αξία στο σημερινό αναγνώστη. Το έργο επιμελήθηκε ο κορυφαίος στοχαστής Deepak Chopra με στόχο την ανύψωση της ερωτικής εμπειρίας σε νέα επίπεδα πνευματικής έκστασης. Η εικονογράφηση του βιβλίου αποτελεί έργο τέχνης, ενισχύοντας παράλληλα την εύκολη «πλοήγηση» του αναγνώστη στα κεφάλαια που τον ενδιαφέρουν.

 Σοφά διδάγματα και εφαρμόσιμες συμβουλές μεταδίδονται με τόσο όμορφο τρόπο που διαβάζοντάς το αισθάνεσαι ότι γίνεσαι εξπέρ του Κάμα Σούτρα, ακόμα και αν φυσιολογικά θα δήλωνες αρχάριος. «Όταν έρθει η αγάπη αισθάνεστε ότι σας βρήκε εκείνη. Στην πραγματικότητα θυμηθήκατε να την αναζητήσετε».

Το σεξ μέσα από τα βιβλίαΤίτλος: Μπλα μπλα σεξ – 500 απίστευτα άχρηστες πληροφορίες

Έτος έκδοσης: 2009

Σελίδες: 192

Εκδόσεις : Τερζόπουλος Χρήστος 

 Το συγκεκριμένο βιβλίο δεν έχει καμία σχέση με όλα τα προηγούμενα. Για να κλείσουμε με μια ευχάριστη νότα, σας προτείνουμε ένα βιβλίο με μηδενική χρηστική αξία, αλλά σημαντική ψυχαγωγική αξία και έμμεση ωφέλεια. Άλλωστε το χιούμορ αποδεδειγμένα ενισχύει τις κατακτήσεις και εκτός αυτού το γέλιο διευκολύνει σε καταστάσεις αμηχανίας την ώρα του σεξ. Που ξέρετε μπορεί οι άχρηστες γνώσεις που θα αποκομίσετε να σας φανούν σωτήριες στο άμεσο μέλλον.

 Με περισσότερες από 500 φαιδρές και απίστευτα τολμηρές πληροφορίες για το σεξ, το «Μπλα Μπλα Σεξ» θα σας ωφελήσει σε καταστάσεις που δεν ξέρετε τι να πείτε.- στα πάρτυ, στο πρώτο ραντεβού ή στην παρέα, σε στιγμές που επικρατεί σιωπή και αμηχανία.

Πάρτε μια γεύση πέντε  εκ των πεντακοσίων άχρηστων πληροφοριών:

  • Το 1995 στο Χονγκ Κονγκ, ο καθηγητής του Τσι Κουνγκ, Μο Κα Γουάνγκ, σήκωσε με το στητό του πέος βάρος πάνω από 113 κιλά σε ύψος 60,9661 εκατοστών.
  • Τροφές που βελτιώνουν την σεξουαλική ζωή: στρείδια, άπαχο κρέας, θαλασσινά, αναποφλοίωτα δημητριακά και φύτρο σταριού.
  • Παγκοσμίως, οι άνθρωποι έχουν έρθει σε επαφή κατά μέσο όρο με εννέα σεξουαλικούς συντρόφους.
  • Στις ΗΠΑ μέχρι το1884, μια γυναίκα φυλακιζόταν αν αρνιόταν το συζυγικό σεξ.
  • Ο μέσος άνδρας συναντά καθημερινά πέντε γυναίκες με τις οποίες θα ήθελε να κοιμηθεί μαζί τους.

Συντάκτης: Βάλια Αλεξοπούλου,

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr