Τι συμβολίζει το αγαπημένο σας χρώμα για την προσωπικότητά σας

Συντάκτης: Έλλη Βασιλείου

Τα χρώματα δεν επηρεάζουν μόνο την ψυχολογική σας κατάσταση αλλά μπορούν να φανερώσουν τις μυστικές πτυχές της προσωπικότητάς σας, τα προτερήματα και τα ελαττώματά σας. Γνωρίστε λοιπόν τον άλλο σας εαυτό μέσα από τα χρώματα της ίριδος.

Αν σας αρέσει το κόκκινο

Έχετε ισχυρή θέληση, πετυχαίνετε σχεδόν πάντα ό,τι σχεδιάζετε χάρη στην επιμονή και το θάρρος σας, αλλά πολλές φορές γίνεστε καταπιεστικοί και κτητικοί.

Αν σας αρέσει το πορτοκαλί

Είστε επικοινωνιακοί, ενθουσιώδεις και καλόκαρδοι. Όλοι σας αγαπούν και σας θαυμάζουν για τη ζωντάνια και το κέφι σας. Πολλοί μάλιστα προσπαθούν να σας μιμηθούν. Ακόμη, είστε θαυμάσιοι παρηγορητές, ενθαρρύνετε τους φίλους σας και βρίσκεστε στο πλάι τους όποια στιγμή σας το ζητήσουν.

Αν σας αρέσει το κίτρινο

Είστε άνθρωποι καλλιεργημένοι, διαλεκτικοί. Πίσω όμως από τη μάσκα της γνώσης αισθάνεστε μόνοι. Κάπου μέσα στην καρδιά σας βρίσκεται κρυμμένη η επιθυμία σας να αγαπηθείτε.

Αν σας αρέσει το πράσινο

Απεχθάνεστε τη φασαρία και το γρήγορο ρυθμό της ζωής στην πόλη. Αυτό που ζητάτε είναι η ηρεμία και η γαλήνη της εξοχής. Μπορείτε όμως εύκολα να χαλαρώσετε ακόμα και μέσα στο δωμάτιό σας, αρκεί να μην σας ενοχλήσει κανείς.

Αν σας αρέσει το μπλε

Ευαισθησία, διαίσθηση, σκέψη. Τρεις λέξεις που σκιαγραφούν το χαρακτήρα σας. Σας αρέσει η γαλήνη και η αυτοσυγκέντρωση. Πολλές φορές προχωρείτε και σε αυτοανάλυση.

Αν σας αρέσει το μωβ

Είστε αρκετά καλλιεργημένοι και πάντα καλά πληροφορημένοι για όλα σχεδόν τα θέματα. Θα μπορούσατε ίσως να είστε δάσκαλοι ή καθηγητές. Πολλοί φίλοι καταφεύγουν σ’ εσάς όταν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και ακολουθούν σχεδόν πάντα τις συμβουλές σας.

Αν σας αρέσει το βιολετί

Είστε αρκετά δημιουργικοί, αλλά δεν έχετε υπομονή. Έτσι λοιπόν μπορεί με την πρώτη δυσκολία να απογοητευτείτε και να εγκαταλείψετε τις προσπάθειές σας. Αυτό που σας χρειάζεται είναι η αυτοπεποίθηση. Έχετε λοιπόν λίγη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Συντάκτης: Έλλη Βασιλείου,

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.