Τι είναι αυτό που κάνει μια γυναίκα πολύ σέξι;

Συντάκτης: Flowmagazine

Influence:

Ο καθένας ορίζει την έννοια του «σέξι» με τον δικό του τρόπο. Το πιθανότερο είναι η δική μου άποψη να διαφέρει στις περισσότερες λεπτομέρειες από τη δική σου, η δική σου από του άλλου και πάει λέγοντας. Αυτή άλλωστε, είναι και η φυσική σειρά των πραγμάτων. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια ζητήματα στα οποία αναγκαστικά θα συμφωνήσεις. Κι αν όχι εσύ προσωπικά, τότε η πλειοψηφία των υπόλοιπων αντρών που βρίσκονται εκεί έξω.

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε το εξής: κάθε άντρας επιθυμεί μια γυναίκα δίπλα του, η οποία θα είναι καυτή και θα «ξυπνά» τα ερωτικά του ένστικτα. Αυτή είναι η φύση μας και δεν αλλάζει ό,τι κι αν λένε, ό,τι κι αν πιστεύουν ορισμένες γυναίκες. Το πράγμα αρχίζει να μπερδεύεται όμως, όταν η κουβέντα φτάνει στο τι είναι καυτό και ποια η απόσταση από το πρόστυχο.

Γιατί μπορεί πάνω στο one night stand να μη μας ενδιαφέρουν και πολλά. Για την ακρίβεια, όσο πιο πρόστυχη (ενίοτε και χυδαία) είναι κάποια, τόσο το καλύτερο. Στην αναζήτησή μας όμως για μία κοπέλα με την οποία επιθυμούμε σχέση πέραν της μιας νύκτας, τα πράγματα αλλάζουν άρδην.

Μπορεί να παραμένει η σταθερά του: «ψάχνουμε για μια ερωτική και καυτή γυναίκα», ταυτόχρονα όμως, ζητάμε από τη γυναίκα αυτή να τιθασεύσει τον υπέρμετρο ερωτισμό και σε καμία των περιπτώσεων να μην ξεπερνά τα όρια του πρόστυχου (και δη του χυδαίου) στα οποία αναφέρθηκα παραπάνω. Δύσκολο; Σίγουρα. Εφικτό; Εννοείται!

Ποια είναι λοιπόν, τα στοιχεία εκείνα σε μία γυναίκα που καλύπτουν και ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις μας;

Το ντύσιμό της

Οι άντρες είμαστε οπτικά όντα κι ως τέτοια λειτουργούμε, ειδικά στον ερωτικό τομέα. Αυτό που θα δούμε σε μία κοπέλα εξωτερικά, είναι κι αυτό στο οποίο θα βασιστούμε για τη …συνέχεια. Και πιστέψτε με, κανένας άντρας δε θέλει να δει από την πρώτη στιγμή το στήθος, το εσώρουχο, την κοιλιά, την πλάτη και τα πόδια της γυναίκας που έχει απέναντί του. Όσο όμορφα κι εντυπωσιακά κι αν είναι τα παραπάνω, η φάση του «παρ’ τα όλα στο πιάτο» δεν έχει σασπένς και δε μας κεντρίζει το ενδιαφέρον. Μπορεί στην παρέα να ξεκινήσουμε τα κάφρικα «Ωωω, τι ‘σαι ‘συ μάνα μου;», αλλά εκ των πραγμάτων αυτό σημαίνει ότι κάνουμε πλάκα κι όχι ότι μας έκανε το πολυπόθητο …κλικ. Σίγουρα κάτι θέλουμε να δούμε, αλλά κάθε φορά κι από ένα πράγμα (εκτός από το εσώρουχο #ξενέρωτο). Δεν είναι τυχαία άλλωστε, η τρέλα μας με το outfit του γραφείου. Αυστηρό μεν, σέξι δε (οι γόβες τα κάνουν όλα)…

Η ζωντάνιά της

Δεν υπάρχει πιο σέξι χαρακτηριστικό σε μια γυναίκα, από το να είναι η ψυχή της παρέας. Να γελάει, να έχει ενέργεια και να βγάζει τόση θετική διάθεση από μέσα της που αυτομάτως ανεβάζει και το δικό σου κέφι και ηθικό. Με μία προϋπόθεση όμως. Όλο αυτό, να της βγαίνει αυθόρμητα και χωρίς την παραμικρή προσπάθεια. Διότι αν γίνει τεχνητά (επειδή διάβασε το άρθρο και είπε να το προσπαθήσει ας πούμε), η συνταγή χαλάει και το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το αντίθετο. Οπότε είναι κάτι με το οποίο γεννιέται και δεν αναπτύσσεται στην πορεία. Αν όμως, έχετε εντοπίσει μια τέτοια γυναίκα, είμαι βέβαιος πως καταλαβαίνετε για τι πράγμα μιλάω!

Ο τρόπος με τον οποίο μιλά
Φωνή, χροιά, τόνος και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο είναι αυτό που κάνει τη διαφορά στην ομιλία ορισμένων γυναικών. Το μόνο σίγουρο, είναι η δύναμη και η επιρροή που έχει πάνω μας το συγκεκριμένο στοιχείο μιας κοπέλας. Για να συνειδητοποιήσετε ακριβώς, τι είναι αυτό που λέω, αρκεί να απαντήσετε στην εξής ερώτηση: «Είχατε ποτέ φαντασίωση με τη γυναίκα που βρισκόταν στην άλλη άκρη του μικροφώνου της ραδιοφωνικής εκπομπής που ακούγατε;». Μην πείτε όχι. ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…